Wkunl

Hoe maak je een Verizon RAZR v3m mobiele telefoon hacken

Geschiedenis van het blokkeren van Verizon's mobiele telefoon functies is niets nieuws. Vanaf hun eerste gebrandmerkt, hun nieuwste gadget aanbod, Verizon sloten-down hun eigen besturingssystemen voor mobiele apparaten. Wilt u zowel gebruiken en pas je de weg Motorola oorspronkelijk ontworpen de RAZR? Met een paar stukjes software, kunt u toegang krijgen tot en het aanpassen van uw eigen RAZR. Het is jouw, en je voor betaald, moet je in staat om al zijn functies te gebruiken.
Deze gids zal u door het vinden van de juiste software, het aansluiten van uw RAZR op een pc, en het wijzigen van instellingen op de telefoon om zowel USB-en Bluetooth-overdracht van bestanden met Windows XP in te schakelen.

Stappen

Hoe maak je een Verizon RAZR v3m mobiele telefoon hacken. Het stuurprogramma uitpakken archief naar een map (indien van toepassing).
Hoe maak je een Verizon RAZR v3m mobiele telefoon hacken. Het stuurprogramma uitpakken archief naar een map (indien van toepassing).
 1. 1
  Download de drivers. Motorola's v3m drivers voor nodig zijn om uw RAZR verbinden met een via een mini-USB-kabel. Een benadering is om een "USB Driver Tool" en het "USB Device Drivers" uit te downloaden Hack site van de RAZR's. Voor de meest recente versie te downloaden Motorola's EU Driver Installation uit hun. Moet u een gratis account aan te maken om naar deze download pagina als je niet direct volgen op de bovenstaande link.
 2. 2
  Het stuurprogramma uitpakken archief naar een map (indien van toepassing). Voor Motorola's officiële driver release, het uitgepakte bestand is "Motorola_EU_Driver_Installation_v?.?.?. Msi '(vraagtekens vertegenwoordigen cijfers van het versienummer), en voor derden distributies, moet de uitgepakte bestanden bevatten acht. INF-bestanden en een. Sys bestand.
 3. 3
  De drivers installeren. Geen van de v3m chauffeurs zijn Microsoft-gecertificeerd, dus zorg ervoor dat je ze hebt verkregen van een betrouwbare bron voordat u verder gaat.
  • Aanbevolen install. Dit vereist de officiële Motorola chauffeurs uit hun developer site:
   1. Start het installatieprogramma door te dubbelklikken op het "Motorola_EU_Driver_Installation_v?.?.?. Msi" bestand (vraagtekens vertegenwoordigen versienummer placeholders).
   2. 1 venster: klik op de knop "Volgende".
   3. 2e venster: selecteer de "I Agree" keuzerondje als u akkoord gaat met de licentie in het venster en klik op de knop "Volgende".
   4. 3 venster: klik op de knop "Sluiten".
   5. Sluit uw RAZR. Zoek een "type A" USB naar "Type B" Mini-USB-kabel. Sluit het USB-uiteinde aan op uw pc, en de mini-USB-uiteinde aan uw RAZR. De Windows-hardware wizard zal een reeks van kennisgeving ballonnen tonen uit het systeemvak als het detecteert en installeert automatisch drivers.
  • Alternatieve installatie. Voor bestuurders die door een derde partij die geen installateur hebben:
   1. Sluit uw RAZR. Zoek een "type A" USB naar "Type B" Mini-USB-kabel. Sluit het USB-uiteinde aan op uw pc, en de mini-USB-uiteinde aan uw RAZR. Dit moet een hardware wizard openen in Windows prompt.
   2. 1 venster: Selecteer "Nee, nu niet" radio-knop, klik dan op de "Next>" knop.
   3. 2e venster: selecteer "Installeren van lijst of specifieke locatie (Geavanceerd)" radio-knop, klik vervolgens op de "Volgende>".
   4. 3 venster: klik op de "Ook op deze locatie zoeken: 'knop vinkje in, voer het pad naar het gedownloade p2k drivers, dan klikt u op" Next> ".
   5. 4 venster: klik op de "Continue Anyway" knop. Dit verschijnt alleen wanneer Driver Signing is ingesteld op "Waarschuwen" in het "System Properties"> "Hardware"> "Driver Signing" opties van Windows XP.
  • 4
   Download en installeer PST. Motorola's Product Support Tool versie 7.2.5 is de laatste van dit schrijven, maar versie 7.2.3 zal ook werken met de huidige p2k software. De PST-software is intellectueel eigendom van Motorola, dus geen extra hulp of schermafbeeldingen kunnen worden verstrekt voor het verkrijgen van de software.
  • 5
   Download en installeer een p2k lijken editor. De p2k Lijken Editor is een tool die een direct middel van handmatig veranderen van stukjes van de instellingen een mobiel apparaat biedt. Het programma uitsluitend hoeft te worden gewonnen uit haar archief te functioneren, want het heeft geen installer te draaien.
   Oorspronkelijk gevonden op Howardforums.com jaar geleden, hebben de oorspronkelijke auteur en / of distributeurs geen informatie naar versie van de applicatie of inzender geschiedenis bijhouden vertrokken. Gelukkig is de applicatie is vrij stabiel en betrouwbaar in zijn momenteel verdeelde vorm. Uitkeringen van de applicatie bevat een Functions.csv bestand dat commentaar op specifieke lijken stukjes, een hexedit.dll bestand, meestal een readme.txt of. Nfo-bestand, en het p2kseem.exe programma bestand toewijst.
  • 6
   Voeren een lijkt bewerken om bestandsoverdracht mogelijk. De Seem Editor is gesegmenteerd in drie belangrijkste interface groeperingen: de lijken locatie, hexadecimale rooster, en bit switches. Om de lijken editor gebruiken, worden de waarden handmatig in het ingevoerde lijken locatie gebied in de rechterbenedenhoek van het venster. Dit zal zoekcriteria te bieden wanneer de "Load van telefoon" knop wordt geklikt. Na een succesvolle lezen, zal hexadecimale gegevens verschijnen in de linker bovenhoek van het venster. Klikken op een byte zal de nodige gegevens in het bit schakelen regio te zien op de linkerbenedenhoek van het venster.
   1. Laad de p2k Seem Editor.
   2. Ga in de "lijken" tekstvak van de groep "Load".
   3. Laat de "Record" tekstvak van de groep "Load" op de standaardwaarde van of.
   4. Ga in de "Bytes (h)" tekstvak.
   5. Klik op de "Load van telefoon"-knop.
   6. Rijen van hexadecimale waarden moet worden weergegeven in de linker bovenhoek. Als u een verbinding fout ontvangen, sluit de Lijken Editor en reset de verbinding met PST door het creëren van een nieuwe telefoon boek, dan de gegevens van de telefoon te laden in het nieuwe telefoonboek.
   7. Zoek de rij ontworpen door het nummer.
   8. Klik op de 11e kolom van dubbele cijfers hexadecimale waarden op deze rij. De "Offset" wordt gelezen in de groep "Selected byte gegevens". Of klik op de eerste kolom van rij en gebruik de pijltoetsen op het toetsenbord naar rechts navigeren tot "Offset" leest.
   9. "Bit 0" in de "byte gegevens Selected" groep moeten een commentaar ernaast: "Bluetooth of USB bestandsoverdracht...". Zet een vinkje naast "Bit 0" (achtervoegsel commentaar zal veranderen naar "on"), en een vinkje naast "Bit 1".
   10. Double-check uw steentje veranderingen en een offset-waarde nog steeds weergegeven. Controleer of de "Save"-groep en de groep "Load" check boxes 'waarden overeenkomen. Negeer de tekst uitlijning van het tekstvak inhoud.
   11. Klik op de "Opslaan in telefoon" knop.
   12. Klik op de knop "Ja".
   13. Verandering is voltooid. Haal de stekker van de telefoon uit de USB-aansluiting en power cycle om de wijzigingen door te voeren.
   14. Zoeken naar andere lijken bewerkingen online om instellingen die anders niet beschikbaar zijn in Verizon's gemodificeerd veranderen RAZR besturingssysteem.
  • 7
   Download en installeer een file transfer utility. Populaire file transfer utilities bevatten Mobile Phone Tools, BitPim en P2K Commander. Vind een die het beste werkt voor uw smaak. Geen van deze applicaties zijn perfect, maar elk heeft een andere wending aan functionaliteit. P2k Commander wordt vaak aangeprezen als de gemakkelijkste en meest straight-forward van p2k-based file transfer utilities, ook al is het vol met bugs en gecodeerd met een slechte foutafhandeling.
   P2k Commander is geschreven door een persoon uit Hongarije, met medewerkers uit alle hoeken van de wereld. Met ingang van dit schrijven, de huidige versie is 4.9.E.
   Zodra u vertrouwd bent met een bent, moet u in staat om te bladeren, kopiëren en verwijderen van bestanden, evenals bekijken individuele bestanden en opslag van informatie.
  • 8
   Geniet van uw nieuwe RAZR functionaliteit! Nu zult u de bevoegdheid krijgen tot alle functies van uw RAZR's gebruiken. Plaats een 1GB flash-kaart in je v3m en behandelen uw telefoon als een camera, USB-stick en MP3-speler, alles in een apparaat. Enable Java en Java-apps downloaden naar uw RAZR (alleen Brew-gebaseerde Java-apps). Geniet van de nieuwe vrijheid van een volledig ontgrendeld mobiele apparaat.

Tips

 • Als je alleen geïnteresseerd in het gebruik van uw PC USB -aansluiting op te laden uw RAZR, volgt u de stappen 1 tot 3. De overige stappen zijn gericht op het aanbrengen van wijzigingen aan de RAZR.
 • In tegenstelling tot alternatieve methoden van het hacken van de Verizon's RAZR, werkt dit proces niet nodig knipperende firmware van de telefoon met een versie voor de V3c. U zult nog steeds in staat zijn om uw flash-geheugenslot gebruiken na dit proces.
 • Niet meer dan een p2k aanvraag niet tegelijk uitvoeren. Het uitvoeren van meerdere p2k toepassingen gelijktijdig zorgt voor problemen omdat p2k chauffeurs verwachten een verbinding tegelijk.
 • Bij gebruik van "BitPim"-software, sluit uw mobiele telefoon na de toepassing is geopend. Selecteer "v3cm" voor uw v3m telefoon bij een poging om de telefoon te detecteren.
 • Bij gebruik van "P2K Commander" software, sluit uw mobiele telefoon voor het openen van de applicatie. De software wordt gelezen uit de telefoon een keer de "P2K Mobile Phone" item wordt geselecteerd uit een keuzelijst bovenaan.
 • Een stijl, thema, functie of service uit te schakelen altijd voordat gerelateerde bestanden verwijderen of kopiëren op. Selecteer bijvoorbeeld een geluid stijl anders dan "Master Volume" (dat wil zeggen: selecteer "All Off") voordat beltonen te verwijderen of te kopiëren op. Als u dit niet doet, kunnen er gedeeltelijk gekopieerde bestanden of driver corruptie als gevolg van het kopiëren met P2K Commander.
 • De "USB Driver Tool" van Hack de site van de RAZR's is een waardevol instrument bij het ​​resetten van uw pc Motorola v3m chauffeurs. Dit is vooral handig als u uw RAZR verplaatsen naar een andere USB-poort op je PC of aangesloten USB-hub. Opgemerkt zij dat niet alle RAZR telefoons zijn gelijk. Bij het zoeken naar items te wijzigen, zorg ervoor dat je op zoek bent naar de juiste informatie voor de de telefoon je hebt. CDMA-telefoons, zoals de V3M zijn verschillend van GSM-telefoons, zoals de V3 en V3i.
 • Als je twijfelt, probeer het loskoppelen van uw RAZR uit USB, macht fietsen, en opnieuw aan te sluiten op USB. Als dat niet werkt, koppelt u de RAZR, draaien de "USB Driver Tool ', start uw pc, sluit de RAZR, en herlaad al haar chauffeurs.
 • Bij het vervangen van bestanden van de huidige thema's op uw RAZR, kiest u een ander thema uit het menu Weergave van tevoren. Schakel terug naar het thema na de nieuwe bestanden op hun plaats. Soms is de RAZR zal bevriezen na een bestand veranderen. Als dat gebeurt, moet een eenvoudige stroom fietsen corrigeren.
 • Kopieer niet meer dan beltonen groter dan 250KB in omvang of langer dan 30 seconden. Om veilig te zijn, maak beltonen kleiner dan deze waarden om rekening te houden met metrische Byte omrekeningskoersen (dwz: 1024 Bytes = 1 KB). De RAZR v3m lijkt het beste te werken met mono mp3-bestanden van een sampling rate. Gebruik sampling rates rond 48 kHz voor langere MP3-bestanden.
 • Java-toepassingen hoeft te werken op Verizon's v3m, maar alleen als ze Brew-gebaseerd. Regelmatig of bestanden werkt niet ().

Waarschuwingen

 • Terwijl bepaalde praktijken, zoals het aanpassen van uw telefoon zijn zowel ethische en juridische, andere praktijken zijn niet. Ook het proces zelf van het gebruik van Motorola auteursrechtelijk beschermde software is alleen legaal door mensen met een licentie om het te gebruiken.
 • Niet volgen deze gids, tenzij je bereid bent om de nodige risico's te nemen bent. Uw telefoon, Verizon garantie, en Verizon dienst kunnen zijn op het spel. Zijn de risico's van het hacken van de telefoon de extra functionaliteit en / of maatwerk waard?
 • Het meest waarschijnlijk, kunt u de telefoon knipperen terug naar de oorspronkelijke software, of verwijder de lijken bewerkingen. Er is geen manier om te achterhalen of een gebruiker lijkt bewerkte de telefoon als u ze terug te gaan naar de fabrieksinstellingen.
 • Bestanden bewerken op uw RAZR kan uw telefoon markeren als gewijzigd als het ooit wordt omgezet in Verizon voor service. Het kan ook vervalt Verizon garantie, verzekering, enz. De meeste van de bekende bewerkingen zijn volledig omkeerbaar mits u back-up van uw telefoon originele bestanden en herinnerde die lijken bewerkingen die u hebt gemaakt.
 • Het uitvoeren van bewerkingen lijkt onbedoeld zet uw telefoon in een dure presse-papier. Wees uiterst voorzichtig en zorgvuldig nauwkeurig wanneer volgende aanwijzingen voor lijken bewerkingen. Als het mogelijk is, sluit de telefoon rechtstreeks op de USB-poort van een PC of via een kwaliteit USB-hub. Goedkoop of lage kwaliteit USB-hubs kunnen onbedoeld voegen vertraging en afname van de macht van de USB-aansluitingen.
 • Maak altijd een back-up kopie van elk bestand dat u van plan bent om te bewerken of te vervangen.
 • Om aan de auteurswetten en ethiek, links naar illegale software (dwz: Motorola Product Support Tool licentie voor enige mobiele telefoon detailhandelaren) die in dit proces worden niet geplaatst. Een externe link hieronder verwijst naar een RAZR hacken site met hun eigen links naar dergelijke software. Het leveren van software die een auteursrecht schendt is illegaal, en het verstrekken van de koppeling naar dergelijke software kan onethisch zijn. Google kan zich niet verenigen softwarepiraterij in welke vorm.

Dingen die je nodig hebt

 • Verizon Motorola v3m mobiele telefoon
 • Microsoft Windows XP SP-2 is geïnstalleerd op een pc met ten minste een USB-poort vrij
 • "Type A" USB naar "Type B" Mini-USB-kabel van elke lengte
 • Gedownloade software zoals wordt beschreven in het gedeelte "Stappen":
  • Motorola V3m (p2k) drivers
  • PST (Product Support Tool) 2.7.3 of 2.7.5
  • Lijken editor die is p2k-based
  • Bestandsoverdracht hulpprogramma dat is p2k-based