Wkunl

Hoe kan ik een document afdrukken

Printing is snel en eenvoudig, en dit artikel zal u tonen hoe het moet.

Stappen

Hoe kan ik een document afdrukken. Open of maak uw document.
Hoe kan ik een document afdrukken. Open of maak uw document.
 1. 1
  Open of maak uw document. Het is niet mogelijk om afdrukken als het document niet geopend op de computer. Als u wilt iets van het internet af te drukken, controleert u de webpagina om te zien of er een printer vriendelijke koppeling, meestal geschetst als "Printervriendelijke Versie." Als er geen printer vriendelijke versie van de pagina die u wilt, moet u de inhoud kopiëren en plakken in een Word-document en print vanaf daar. Dit geldt vooral voor andere Outlook e.
 2. 2
  Klik op 'file' en vervolgens "af te drukken." Deze stap is niet altijd nodig, maar als u het afdrukken van een afbeelding of hebben grafieken toegevoegd of gewijzigd marges, is het belangrijk om te controleren of wat u wilt afdrukken ook daadwerkelijk op de pagina passen. Het is mogelijk om deze stap voor webpagina's doen ook.
 3. 3
  Klik op "preview". Door dit te doen toont een ander venster waarin u kunt beslissen hoeveel exemplaren je wilt, welke printer u wilt afdrukken, welke pagina's van een document dat u wilt afdrukken, wat papier van het formaat dat u wilt gebruiken. De meeste computers hebben deze vooraf ingestelde opties. Dubbel te controleren om ervoor te zorgen dat deze instellingen overeenkomen met wat je wilt, en ze op de juiste veranderen.
 4. 4
  Afdrukken in kleur kan variëren afhankelijk van uw computer. Thuiscomputers meestal geven de mogelijkheid om af te drukken in kleur wanneer u klikt op "Afdrukken" in het menu "Bestand". Computers in bibliotheken of computer labs kan zijn dat u een andere printer af te drukken in kleur te kiezen. Deze optie is ook gelegen in de "Print" gedeelte van het menu "File", en zullen vaak zeggen: "kleur" in de naam van de printer. Als u niet zeker bent, vraag
 5. 5
  Klik op OK. Eenmaal uw instellingen naar uw tevredenheid, klik dan op "OK."
 6. 6
  Als het document nog steeds niet afdrukt, controleer dan of dat er papier in de printer. Soms printers met meerdere laden kan nog steeds defect, dus controleer alle papieren poorten en zorg ervoor dat er voldoende papier.
 7. 7
  Zorg altijd voor reserve patronen van inkt of toner met uw persoonlijke printer, zodat u niet in paniek te raken als u een document in een haast. Als er een printer is weinig inkt of toner, zult u niet een goede kopie te krijgen. Als u afdrukt vanaf een openbare plaats, kennis van de medewerkers en ze moeten het probleem onmiddellijk te verhelpen.

Tips

 • Print slechts een pagina op het eerste. Als je een of andere manier iets in gemist "Print Preview, 'je wilt niet tien onbruikbaar kopieën te maken, zodat afdrukken slechts een pagina en zoek het dan weer om te controleren of het is wat je wilt voordat u verder gaat met afdrukken.
 • Als u niet kunt afdrukken vanaf de computer bent u in de voorkant van, kunt u het bestand op een cd branden of opslaan op een USB-drive. U kunt dan verplaatst u het bestand naar een andere computer en druk het van daaruit na het openen van het bestand op de andere computer.

Waarschuwingen

 • Personal computers moeten hebben specifieke printersoftware geïnstalleerd voordat u kunt afdrukken. Als u niet een naam van de printer zien wanneer u klikt op "Print", zorg ervoor dat je de software installeren voordat u het opnieuw probeert.