Wkunl

Hoe maak je een anoniem bellen

In de huidige dag en leeftijd is er een verwachting om alles over iedereen proberen om contact met ons weten. Tegelijkertijd hebben we meer verdacht van degenen die proberen om ons te contacteren zonder onthullen hun identiteit op hetzelfde moment te worden. Identificatie van de beller, een functie die alleen op grote schaal beschikbaar is op toestellen voor de laatste 15 of 20 jaar, is uitgegroeid tot iets dat de meesten van ons voor lief nemen. Ondanks deze verwachtingen, zijn er nog manieren om anonieme oproepen aan degenen aan wie we willen niet onze identiteit te onthullen maken. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om een ​​anoniem gesprek te voeren.

Stappen

Hoe maak je een anoniem bellen. Bepalen of u wilt om te bellen vanaf een vaste lijn of een mobiele telefoon.
Hoe maak je een anoniem bellen. Bepalen of u wilt om te bellen vanaf een vaste lijn of een mobiele telefoon.
 1. 1
  Bepalen of u wilt om te bellen vanaf een vaste lijn of een mobiele telefoon.
 2. 2
  Wacht op een kiestoon als u gebruik maakt van een vaste lijn telefoon (ervan uitgaande dat je niet met behulp van een roterende telefoon). Wanneer u het hoort "* 67" voordat u belt. Je zal een toon dubbele kiestoon om u te laten weten dat u nu uw oproep hebben beperkt zonder uw identiteit aan die u belt.
 3. 3
  Gebruik een mobiele telefoon om een oproep anoniem maken als een vaste lijn telefoon is niet beschikbaar.
  • Voordat u het typenummer "* 67", net zoals u zou doen als je het maken van een anoniem telefoontje van een vaste lijn telefoon. Echter, hoeft u niet te wachten op een dubbel signaal alvorens de rest van het nummer als bij het gebruik van een vaste lijn telefoon.
  • Alvorens de rest van het nummer in uw mobiele telefoon te maken ervoor dat u "1" vóór het netnummer (sommige bedrijven niet nodig het kiezen van het 1 na "67", dus als het niet werkt met de "1" te proberen zonder), een stap die gemakkelijk kan worden vergeten omdat het gewoonlijk niet nodig bij gesprekken tussen een mobiele telefoon. In plaats van je GSM-nummer te zien op de beller-ID van de telefoon uw oproep ontvanger, het woord "Beperkt" zal plaats daarvan tonen.
 4. 4
  Bepaal of uw mobiele telefoon heeft een optie om uw nummer te verbergen voor de ontvangers van uw gesprekken.
  • Alle mobiele telefoons zijn verschillend, maar sommige kunnen een optie om je nummer als standaardinstelling voor alle oproepen verbergen bieden. Neem contact op met uw draadloze provider als je niet zeker weet hoe u deze instelling te implementeren op uw telefoon.
 5. 5
  Zorgen, als dat al mogelijk is, dat de persoon die u probeert te bereiken niet heeft geïmplementeerd een beschikbare functie genaamd "anonymous call afwijzing." Hoewel dit is niet beschikbaar voor mobiele telefoons is het een beschikbare functie op vaste lijnen via telefoon aanbieders.
  • Als u probeert een anonieme oproep naar een nummer met deze functie geïmplementeerd een vooraf opgenomen bericht wordt afgespeeld waarschuwen u dat de persoon niet anonieme gesprekken accepteren. Deze persoon te bereiken zul je nodig hebt om terug te bellen zonder het verbergen van uw telefoonnummer als dat een optie is.
  • Hoewel dit kan een nuttig instrument zijn om uitvoering te geven het kan ook het scherm uit gewenste gesprekken van bellers die meestal verbergen hun nummers, zoals de arts kantoren, een politieagent, of andere kantoren of personen die een legitieme reden om consequent het verbergen van hun nummer.