Wkunl

Hoe te Websense omzeilen

Werkgevers, overheidsinstellingen en bibliotheken steeds vaker gebruik van Websense en andere internet filters om toegang tot bepaalde websites te blokkeren. Hoewel deze filters kunnen bezuinigen op de blootstelling aan virussen, helpen dwarsbomen hackpogingen, en de productiviteit van medewerkers te verhogen eventueel kunnen ze ook toegang tot een verscheidenheid aan populaire websites voorkomen. Gelukkig, het omzeilen van Websense is verrassend eenvoudig.

Stappen

Hoe te Websense omzeilen. Zoek een proxy of ontduiking website.
Hoe te Websense omzeilen. Zoek een proxy of ontduiking website.
 1. 1
  Zoek een proxy of ontduiking website. Sites zoals bieden een manier om Websense omzeilen door bijvoorbeeld het gebruik van een beveiligde verbinding (merk op dat de url begint met "https", niet "http"). U kunt toegang krijgen tot de circumventor of proxy-site, en vervolgens toegang tot geblokkeerde sites via dat. U kunt ook een programma genaamd vpntunnel gebruiken om programma's te draaien (zoals bittorrent of games zoals World of Warcraft, enz.) verkrijgbaar bij
 2. 2
  Typ de URL die u wilt gaan in de doos op de site. Zodra u toegang tot de proxy-site, voer het adres van de site die u wilt gaan in het vak op het scherm. Als u gebruik maakt vpntunnel, installeren en log in met de software.
  • Installeer een circumventor programma op uw computer thuis. Bij Peacefire.org kunt u een circumventor programma op je eigen computer te downloaden, zodat u toegang tot geblokkeerde sites op andere locaties door het aansluiten aan uw computer thuis. Download een paar programma's, en het uitvoeren van de setup, en het programma zal u een url die u kunt gebruiken om toegang te krijgen vanaf elke locatie te geven. Noteer deze url en deze bij u dragen. Opmerking: u hoeft niet de programma's op de computer te downloaden met de filter - je ze downloaden op een andere computer die u kunt aansluiten op de gefilterde computer.
  • Voer de URL voor uw thuiscomputer in de webbrowser op de gefilterde computer. Wanneer u op een computer met een gefilterde aansluiting (op het werk of in de bibliotheek, bijvoorbeeld), voert u de URL van het circumventor programma je gaf, en u toegang tot geblokkeerde sites via uw computer thuis zal zijn. Merk op dat dit alleen werkt als uw computer thuis is ingeschakeld en aangesloten op het internet.
  • Gebruik command prompt naar de websites IP vinden. Dit is een heel goede methode, met behulp van het PING-functie op Windows-pc, kunt u de websites IP-adres te vinden, en te gebruiken direct toegang. Als de website op een gedeelde server is het echter meestal als volgt: http://123.123.123.123/ ~ Websitenaam

Quick fix

 1. 1
  Google de URL die u wilt aan de slag.
 2. 2
  Naast het zoekresultaat zullen er 2 koppelingen, "cached", en "soortgelijke". Klik op "cached".
 3. 3
  Het zal een versie die is een paar dagen oud zijn, maar het zou perfect moeten werken 95% van de tijd.

Tips

 • Sinds proxies vaak verstopt raken moet u deelnemen aan een proxy mailinglijst zoals hieronder krijg steeds verse volmachten dagelijks.

tech.groups.yahoo.com / group / verse-proxy / join (copy / paste dit in je browser)

 • http://freebrowse.info/
 • Deze zijn nieuw gemaakt proxies (maart 2009):

 • http://surfingtoday.info/
 • http://findwealth.info/
 • De manier waarop dit werkt is dat de proxy vermijden site gehost wordt op een niet-gefilterde aansluiting. De pagina wordt omgeleid via die verbinding met uw computer.
 • Als je wil gewoon de tekst te lezen, typ de URL van de site in het zoekvak van Google en wanneer de lijst met resultaten komt, klik dan op de "cache" link.
 • De hierboven genoemde sites zijn slechts twee van de vele dergelijke sites beschikbaar op het internet. U kunt zoeken naar meer als je niet kunt krijgen die aan de slag.
 • De proxy-site vermoedelijk mogelijkheden om cookies, scripts, etc. blokkeren dat u problemen ondervindt met de toegang of het weergeven van veel sites hebben als je al deze blokken ingeschakeld, vooral voor scripts.
 • Websense kan worden omzeild door gebruik AOLOpenRide software. U zult een AOL / AIM-naam nodig en log in, maar de OpenRide browser omzeilt de WebSense filters.
 • Dit stelt u in staat om games, downloads etc gebruiken: In het menu Start naar Uitvoeren en typ "cmd" zonder de aanhalingstekens. Druk op Enter. In het venster dat verschijnt, typ "ping www.whateverwebsite.com" en druk op Enter. Het zal zeggen "Pingen www.whateverwebsite.com [#. #. #. #] Met 32 ​​bytes aan gegevens." De getallen achter whateverwebsite.com zijn IP-adres van de site. Voer deze nummers, met de periodes daartussen, in de adresbalk van uw browser. U zult in staat zijn om toegang te krijgen tot de pagina en alle functionaliteit zal normaal zijn. - Werkt niet met Websense of Norton Parental Control. Kan werken met andere filters.
 • Gebruik de vertaalfunctie van Google om te functioneren als een proxy. Typ deze url " http://www.google.com/translate?langpair=fr|en&u=www. <sitenamehere>. com ". Het maakt gebruik van Google om "stuiteren" de website, en omdat het beweegt door google het zou moeten werken tenzij Google wordt geblokkeerd. Dit zou niet werken met Websense.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig. Als de bibliothecaris of uw werkgever vangsten u toegang gecensureerd sites op een gefilterde aansluiting, kon je in de problemen. Je zou zelfs je baan verliezen, maar meer kans je baas zal willen weten hoe je dat deed. Maak hem niet zien.
 • Als Websense blokkeert de websites omzeilen, kunt u geen toegang tot het.
 • De meeste van deze stappen zal niet werken als uw IT-afdeling is halverwege fatsoenlijk. De meeste plaatsen met beperkte toegang web je ook beperken in het installeren van programma's. Uw beste inzet is het vinden van een proxy die niet is geblokkeerd, maar pas op want Websense kijkt naar trends als deze en sluit ze op dagelijks.