Wkunl

Hoe maak je een Windows XP admin wachtwoord in met de nusrmgr exploit te breken

Hoe kunt u uw beheerderswachtwoord te breken door middel van eenvoudige methoden.

Stappen

Hoe maak je een Windows XP admin wachtwoord in met de nusrmgr exploit te breken. Plaats uw Windows XP-cd (boot-staat) in uw cd-rom en start uw computer.
Hoe maak je een Windows XP admin wachtwoord in met de nusrmgr exploit te breken. Plaats uw Windows XP-cd (boot-staat) in uw cd-rom en start uw computer.
 1. 1
  Plaats uw Windows XP-cd (boot-staat) in uw cd-rom en start uw computer.
 2. 2
  Houd je ogen op het scherm berichten voor het opstarten van uw cd. Typisch, zal het worden "Druk op een toets te starten vanaf cd."
 3. 3
  Zodra je in het eerste scherm geeft aan dat de setup is de inspectie van uw systeem en het laden van bestanden.
 4. 4
  Wanneer je naar het onthaal en setup-scherm, druk op ENTER om Windows Setup.
 5. 5
  De licentieovereenkomst komt volgend - Druk op f8 om het te accepteren.
 6. 6
  Het volgende scherm is de setup-scherm, die geeft je de mogelijkheid om een reparatie te doen. Het moet iets als gelezen "Als een van de volgende Windows XP-installaties is beschadigd, kan Setup proberen te herstellen."
 7. 7
  Gebruik de omhoog en omlaag pijltjestoetsen om uw XP-instructie te selecteren.
 8. 8
  Laat de reparatie run. Setup zal nu controleren uw schijven en start het kopiëren van bestanden, die enkele minuten kan duren.
 9. 9
  Kort na het kopiëren bestanden fase, zal u gevraagd worden om te herstarten. (Dit automatisch zal gebeuren - u zult een voortgangsbalk met de tekst "Uw computer wordt opnieuw opgestart in 15 seconden 'te zien.)
 10. 10
  Tijdens de reboot, maak niet de fout van "willekeurige toets" om te booten vanaf de cd niet maken! Instelling automatisch hervat worden met de standaard billboard schermen, en je zult merken de installatie van Windows is gemarkeerd.
 11. 11
  Houd je ogen op de linker kant van het scherm, en als je de installatie van apparaten voortgangsbalk, druk op Shift + F10. Dit is het gat in de beveiliging! Een command console zal nu openen zodat u de mogelijkheden voor brede toegang tot uw systeem.
 12. 12
  Bij de prompt NUSRMGR. CPL en druk op Enter. Nu heb je net gekregen grafische toegang tot uw Gebruikersaccounts in het Configuratiescherm.
 13. 13
  Nu kies gewoon de account die u wilt wijzigen en verwijderen of wijzigen van uw wachtwoord als u verkiest. Als u zich wilt aanmelden zonder dat u uw nieuwe wachtwoord in te voeren, kunt u de controle userpasswords Typ achter de prompt en ervoor kiezen om u aan te melden.

Tips

 • Als al deze methoden lijken te hard of lang probeer dit dan: -
 • Start je computer dan op F8. Je gaat naar bios menu waarin zal er een optie venster start zijn via 'veilige modus'. Klik op de optie en je zult in uw boekhouding worden opgenomen. Dan zullen ze je vragen in de veilige modus te blijven, en klik vervolgens op ja en de volgende keer zul je direct worden ingevoerd om deze modus.

Waarschuwingen

 • Deze methode voor de gebruikers die hun wachtwoord vergeten niet voor degenen die het doen in een ander's computer zonder toestemming. DIT ZAL ZIJN ILLEGAAL.