Wkunl

Hoe maak je een firewall of internet filter te omzeilen

Haat u het wanneer je naar een website op school en vinden dat de school webfilter blokkeert het? Deze gids leert u meerdere manieren om de webfilter te omzeilen om toegang tot uw websites. Sommige methoden werken alleen met bepaalde filter configuraties zodat je kan hebben om te experimenteren met verschillende methoden om de beste te vinden voor uw situatie.

Stappen

Hoe maak je een firewall of internet filter te omzeilen. Download de ultrasurf of jondo clientsoftware.
Hoe maak je een firewall of internet filter te omzeilen. Download de ultrasurf of jondo clientsoftware.

Navigatie met UltraSurf of jondo

Beide programma's gebruiken de zelfbedachte GIFT-systeem met een hoge-encryptie standaard. GIFT is een knooppunt-proxy anti-jamming systeem dat beweert hogere normen dan financiële transactie sector zekerheid te hebben.

 1. 1
  Download de ultrasurf of jondo clientsoftware. Beide kunnen gedownload worden in exe-formaat.
 2. 2
  Unzip de software met behulp van PeaZip, Winzip of WinRAR.
 3. 3
  Eenmaal uitgepakt, start het programma. Ultrasurf en JonDo zijn groene software en geen installatie nodig. Gewoon uitvoeren U [version] exe voorbeeld:. U86.exe, U87.exe of JonDo.exe. De software zal proberen te verbinden met proxy servers en zal een standaard webpagina te openen in uw standaard browser na succesvolle verbinding. De software zal werken op alle geïnstalleerde browsers.
 4. 4
  Zet het uitvoerbare op een flash drive in huis. Het kan dan worden uitgevoerd buiten de flashdrive op school als je niet kunt, terwijl op school te downloaden zijn.
  • Belangrijk: Gebruik deze programma's erg discreet. Indien het werk of school autoriteiten te ontdekken wat je doet, zullen ze ongetwijfeld het computersysteem onbruikbaar geraakt door gebruik in de toekomst.
  • Houd in gedachten dat sommige netwerken staan ​​alleen geautoriseerde programma's (exe's). Met behulp van bovengenoemde afzonderlijke programma's zullen niet werken.
 5. 5
  Merk op dat als beide van deze cliënten worden geblokkeerd, andere kunnen worden gevonden hieronder.

Surfen bij volmacht

 1. 1
  Word lid van een mailinglijst. Sinds proxies vaak verstopt raken moet u deelnemen aan een proxy mailinglijst zoals Circumventer (link hieronder), om krijg steeds verse volmachten dagelijks.
 2. 2
  Zoek een proxy-site. Doe een zoekopdracht naar "gratis online proxies". Dit zal u voorzien van een lijst van volmachten aan filters, zoals FrogTunnel of Vtunnel (JavaScript nodig) te omzeilen.
 3. 3
  Zoek een proxy site die niet wordt geblokkeerd door de filters.
 4. 4
  Typ de naam van de site die u wilt openen in de doos. De meeste sites hebben een checkbox die "block scripts" zegt, is het beter om dit vinkje.
 5. 5
  Als geen van deze werken, downloaden en installeren van firefox en handmatig wijzigen van de proxy-instellingen. Ga naar Extra> Opties> Connection Settings, en wijzig de Proxy-instellingen om een ​​proxy. Ga naar ask.com en zoek proxy lijsten.
  • Als uw school blokkeert een bepaalde proxy, is er een manier om het te openen. Verkrijg de URL via Google en klik op "cached." Hierdoor kunt u de pagina weer te geven en gebruik de proxy. Houd in gedachten dat adaptieve firewalls u zal vangen en permanent te blokkeren van de site. Een andere manier om rond een firewall is om ruimtes te zetten tussen de letters bij het zoeken naar locaties. Als dit: proxy. abc 1 2 3. com

Gebruik een VPN als proxy-sites werken niet

 1. 1
  Een VPN werkt als een encryptie-agent tussen uw systeem en netwerk en op deze manier omzeilt alle firewall beperkingen. U kunt een VPN-software te downloaden of installeren van een handleiding virtual private network op uw eigen systeem door het gebruik van gegevens verstrekt door vpn provider. Een gratis VPN is de beste keuze om websites te deblokkeren op school computers.
 2. 2
  Hotspot schild, supervpn en geopend VPN zijn enkele populaire namen uit vpn aanbieders. U kunt een gratis VPN downloaden van http://www.unblock-gamesatschool.com om games websites en firewall filters deblokkeren op uw school.
 3. 3
  Gewoon installeren en klik op verbinden, nu hebt u toegang tot alle geblokkeerde inhoud op uw school.

Hosting een PHP proxy

 1. 1
  Zoek een gratis PHP-host zoals Bravenet op een vrije computer. Zorg dat er FTP Support of een manier om PHP scripts te uploaden. Maak een account aan.
 2. 2
  Op een vrije computer, vindt een PHP proxy script. Er zijn vele beschikbare en is meestal slechts een bestand.
 3. 3
  Upload de PHP proxy script om uw PHP-host. Test het door het uitvoeren van het script van uw browser.
 4. 4
  Typ het adres van uw script in uw school computer.
 5. 5
  Als voorbeeld: Als je naar Bravenet, kan uw gastheer zijn youngone.bravenet.com. Upload uw proxy dwz "snake.php", en voer het uit door te gaan naar "youngone.bravenet.com / snake.php". Dat is het.
  • Als je een PHP Proxy maken, gebruikt een andere naam. Maak geen gastheer genaamd "mycoolproxy.phphost.com / hacker-proxy.php"

Browsen via toegang op afstand

 1. 1
  Laat een computer en aangesloten op het internet thuis. Enable remote toegang.
 2. 2
  Opgezet externe toegang op uw school computer. Ga naar Start -> Accessoires -> Verbinding met extern bureaublad. Zet in uw IP-adres (of meld je computer thuis voor dyndns.org om een ​​naam te krijgen voor het als uw adres verandert de hele tijd). U kunt verbinding maken met uw computer thuis, en alles doen wat je wilt vanaf daar.
 3. 3
  U kunt ook gebruik maken van een VNC-service.

Instant messaging met groovynotes

 1. 1
  Meld u aan om groovynotes voor instant messaging. Het gebruikt alleen de standaard HTTPS poort om te communiceren, waardoor zij passeren vrijwel elke firewall.
  • Ga naar groovynotes.com en klik op de link om de extensie te installeren.
  • Na het installeren, je vrienden uitnodigen en begin te chatten.

Instant messaging via gmail / yahoo! mail

 1. 1
  Gebruik GTalk als u een Google-e-mailaccount. Gmail ondersteunt instant messaging via AIM of hun eigen gTalk protocol.
 2. 2
  Gebruik yahoo! Boodschapper als u een Yahoo! e-mailaccount. Net als Google, Yahoo! ondersteunt instant messaging met beperkte chatfunctie binnen de interface.

Tips

 • Houd een website die je hoort te zijn op open terwijl je dit doet, zodat u kunt overschakelen op een moment van kennisgeving.
 • U kunt bladeren naar pagina's met deze IP-adressen te helpen omzeilen sommige filters.
  • YouTube: YouTube is een Google subdomein, dus het is niet mogelijk om het via IP-adres openen.
  • MySpace: 63.135.80.46
  • Facebook: 69.62.189.11
  • MiniClip: 77.73.32.120
  • Wijden zich Spelen: 204.2.179.10
 • Wilt u YouTube-video's via een proxy, zorg ervoor dat de proxy die u gebruikt ondersteunt YouTube of heeft de "meetbuis" plugin. Anders kan het niet werken.
 • Verwijder je browsegeschiedenis als u klaar bent.
 • Je school kan content filtering op het packet-niveau te gebruiken. Ze kunnen zien wat je doet, zelfs als je gaat via een proxy. Om dit te omzeilen, proberen een proxy die je kan gebruiken via SSL vinden.
 • Sommige scholen maken gebruik van een remote desktop beheer systeem, waardoor ze daadwerkelijk het scherm van uw computer te controleren van de IT-Office, evenals de mogelijkheid om de controle van uw computer op afstand met hun muis en toetsenbord. Als dit het geval is, zullen ze zien dat je een bezoek aan een proxy website, en je zal te weten komen. Echter, als u op zoek bent naar iets als een flash-spelletje te doen, dan kunt u laat het spel geladen is, koppel de Ethernet-kabel, zodat de leraar niet kan zien wat je doet via remote desktop.
 • Als je typt gewoon in "https" in plaats van "http" in het begin van het adres, kunt u naar een aantal sites, zoals de meeste blokkers niet zijn geconfigureerd voor beveiligde webpagina's te blokkeren. (Voorbeeld:) Merk op dat niet veel websites gebruiken beveiligde verbindingen, dus dit zal alleen werken voor sommige sites.
 • De school kan blokkeren bepaalde MIME types zoals mp3-bestanden. Een proxy laat je deze downloaden.
 • De school zal nog bijhouden van je geschiedenis, dus niet gaan opzoeken dingen die je niet zou moeten.
 • Als uw school gebruikt een woord filter dat blokkeert de toegang door het scannen van sites voor woord inhoud, gebruik Picidae. Een picidae server zal de hele site te leveren als een niet-interactieve screen shot.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u weet wat de gevolgen van dit te doen is voordat het. Dit is geclassificeerd als computer knoeien en is het meest waarschijnlijk tegen uw school regels. Je kunt krijgen in ernstige problemen als je gepakt.
 • Niet iedereen vertellen over wat je hebt gedaan, of het gat in de beveiliging zal worden gevonden en gerepareerd.
 • Wees voorzichtig dat er geen docenten of andere personen die kunnen vertellen zie je in de handeling, of je kon krijgen in ernstige problemen, de methode die u gebruikt zal beschikbaar zijn op de top van uw vering geworden.
 • U moet uw school / bedrijf IT-beleid te lezen om een ​​idee van de zwaarte van de straf krijgen als ze worden betrapt. Het kan een eenvoudige waarschuwing of zoveel als complete verwijdering zijn.
 • Merk ook op dat in het Verenigd Koninkrijk, met behulp van de school computer systeem op deze wijze illegaal is onder de Computer Misbruik Act. Het wordt geleverd met een fikse boete en zelfs gevangenisstraf.
 • Niemand is verantwoordelijk voor je daden, maar u, kiest u voor om dit te doen op uw eigen risico, niet de schuld van de auteurs van dit artikel hebben we geen band met u en uw daden, dus denk na voor je handelt.
 • Wees ervan bewust dat veel scholen en andere organisaties in dienst logging van alle netwerkgegevens. Zal de IT-afdeling van uw organisatie in staat zijn om deze activiteit, die is tegen het gebruik van het beleid netwerk bijhouden. Dit betekent in feite dat uw computer activiteit zou kunnen worden opgenomen, zoals ingevoerde website historie data, kunnen enz. Sommige programma's ook alles wat je doet op je computer te bekijken, net als wanneer iemand aan het opnemen was wat je deed met een camera. Wees u ervan bewust: Ultrasurf bedekt je tracks, zodat uw acties niet kunnen worden opgenomen op een normale manier, maar het kan niet in staat zijn om schermafbeeldingen te stoppen.

Externe verbindingen