Wkunl

Hoe maak je firefox iconen veranderen

Ooit wilde het Firefox-icoon standaardinstelling wijzigen voor het startmenu en bureaublad snelkoppeling? Nou, hier is een tutorial over hoe je precies dat te doen.

Stappen

Hoe maak je firefox iconen veranderen. Vervolgens zult u een pictogram bestand nodig om de standaard afbeelding te veranderen aan.
Hoe maak je firefox iconen veranderen. Vervolgens zult u een pictogram bestand nodig om de standaard afbeelding te veranderen aan.
 1. 1
  First things first, krijg je een programma genaamd resource hacker, die u gratis kunt downloaden vanaf moeten http:/ / www.users.on.net/% 7Ejohnson/resourcehacker /. U zult ook ItweakU, die ook gratis te downloaden. Een File compressie-programma, zoals WinRAR is als well.Download die nodig is en uitpakken / installeren. U zult ook Firefox nodig hebt als je niet al hebt. U kunt dat vanaf hier:
 2. 2
  Vervolgens zult u een pictogram bestand nodig om de standaard afbeelding te veranderen aan. Er zijn verschillende kun je hier downloaden: http://iconpacks.mozdev.org/index.html. Rechts-klik op de knop Install en klik op "Doel opslaan Link As..." en sla het ergens waar je weet waar het is. Voor deze tutorial zullen we het op te slaan op het Bureaublad. Wanneer de browse naar locatie screen sparen komt, gaat u naar het bureaublad en klik op opslaan.
 3. 3
  Vinden dat XPI-bestand met winrar en pak het uit naar zijn eigen map. Het bestand dat we willen in dit geval is als Main-Window.ico. Het is gelegen in de standaard map. Nu, Open Resource Hacker en ga naar File -> Open en vind uw Firefox.exe bestand. Ga dan naar Icons -> 1 -> Klik met de rechtermuisknop op 1033 en klik op 'Vervang Resource'.
 4. 4
  Klik op de 'open file met nieuwe icoon' en vinden dat de belangrijkste-venster. Ico bestand. Double-Click/Highlight en klik op 'Openen' klikt vervangen. Daarna ga je gewoon door de rest van het te zien als theres meer exemplaren van de oude Firefox-icoon. Als er, vervang gewoon de bron. Zo niet, ga naar Bestand -> Opslaan en je bent klaar hacken van de Firefox.exe.
 5. 5
  Maar, * snik * blik op onze Start Menu / Desktop, het icoon is niet veranderd! Gelukkig ItweakU dat kan repareren. Installeren als je nog niet hebt en voer het uit. Vervolgens aan de linkerzijde nadat u het scherm tips te sluiten, klik eenmaal op het bureaublad en klik op de Rebuild Icons knop. Het kan pauzeren voor een paar minuten, maar je pc is niet opgesloten. Zodra u ItweakU verlaat nadat u Iconen Rebuild, moet uw Firefox-pictogram worden wat pictogram dat u hebt gekozen. Jammer genoeg, ook trossen al uw iconen bij elkaar.: X

Waarschuwingen

 • Omdat je het hacken van de Firefox.exe bestand, is er een kans dat je het kan bederven en maken Firefox onbruikbaar. Als dit gebeurt, een eenvoudig opnieuw te repareren.

Dingen die je nodig hebt

 • WinRAR
 • ItweakU
 • Resource Hacker
 • Firefox
 • Icon Pack van uw keuze