Wkunl

Hoe om te gaan met het niet hebben van een facebook of myspace

Het lijkt alsof iedereen heeft een facebook / myspace pagina. Als, om welke reden dan ook, je kunt niet / is niet toegestaan ​​om een ​​te hebben, hier is hoe om te gaan.

Stappen

Hoe om te gaan met het niet hebben van een facebook of myspace. Zeg tegen jezelf dat deze websites worden overschat.
Hoe om te gaan met het niet hebben van een facebook of myspace. Zeg tegen jezelf dat deze websites worden overschat.
 1. 1
  Vergeet niet: Gewoon omdat "iedereen heeft een" niet het cool maken. Zijn er trots op. Social networking is nog koel, maar het is niet zo populair als het was in 2006.
 2. 2
  Zeg tegen jezelf dat deze websites worden overschat. Echt, wat is er te doen? Tuurlijk, kunt u praten met mensen, maar u kunt hetzelfde doen via de telefoon of e-mail.
 3. 3
  Denk aan uw eigen veiligheid. Wil je echt wilt het risico om gestalkt door een aantal seksuele roofdier gewoon zo kun je iemand die je niet eens weet ontmoeten of zo u kunt een reactie op van je vriend vrijgezellenfeest? Ongeacht hoe "veilig" de website zegt dat het, na te denken over alles wat mis kon gaan. Het is misschien niet het risico waard. Zelfs als je niet denkt dat het een risico, er is nog meer te overwegen met "Locatiespecifieke Privacy" die gebruikers graag ondertekenen weg met "Accept" knoppen. De Electronic Frontier Foundation " Locatiespecifieke privacy... " papier kan u helpen zich beter voelt wordt niet-zo-aangesloten, en kan u eraan herinneren waarom het zijn offline kan een verademing zijn.
 4. 4
  Denk aan uw persoonlijke gegevens. Onlangs, Facebook en MySpace hebben een brand verkoop op alle van de persoonlijke informatie van hun gebruikers had, het verstrekken van marketing bedrijven en derde partijen niet alleen met informatie die ze gevraagd, maar ook weggegeven informatie de marketeers niet eens vragen. Ze hebben een geschiedenis van de verkoop van de gebruiker informatie via schenden van uw privacy, hebben gedaan in het verleden, en het mag niet verbazen dat u meer verhalen van het ook in de toekomst te horen. (In het geval dat je je afvraagt, nu kan een goed moment om terug te gaan naar Facebook en MySpace... echt. Ga terug naar hen en ervoor te zorgen dat u uw account hebt verwijderd en niet alleen maar "uitgeschakeld" is.)
 5. 5
  Ga naar buiten en hebben een levensduur af van de computer. Als je al bent uit in het winkelcentrum, zal niemand van jullie online zijn. Je ook daadwerkelijk te maken krijgen. Ga naar spelletjes, dansen, nodigen kinderen dan aan uw huis, gaan naar feestjes, rondhangen op straat als in de oude dagen. En eigenlijk maakt het niet beter te voelen om mensen in het echt te zien hoe dan?
 6. 6
  Ben trots je een leven hebben! Het is storend. Het is makkelijk voor "vijf minuten" om te zetten in een uur en een half, en als je al een uitstellen, dat is geen goede zaak. Concentreer je op de dingen die ertoe doen. Die term papier dat is te wijten woensdag, misschien?

Tips

 • Vergeet niet dat het hebben van prive-informatie spatte over het net is als de beslissing om te genieten van een uitgebreid tattoo-sessie na een hele nacht binge, het is een stuk makkelijker en goedkoper om het gedaan te krijgen dan om het ongedaan te maken. Er zijn een aantal dingen in het leven die onherroepelijk zijn... zorg ervoor dat de handel vrij toegang tot je prive-leven te bevorderen iemands business plan is niet een van hen.
 • Veel plezier zijnde de non-conformistische!
 • Als iemand geeft je een harde tijd voor het niet hebben van Facebook / Myspace, vertel hen dat het overschat. Iedereen heeft er een, wat is er zo cool aan is?