Wkunl

Hoe je documenten om te zetten in PDF-bestanden gratis (windows)

Als je ooit wilde een document of spreadsheet verzenden als een PDF-bestand, zodat het eenvoudig is voor anderen om uit te printen en kunnen niet gemakkelijk door hen worden veranderd, een eenvoudige manier is om een ​​compleet, full-featured office suite toe te voegen aan uw systeem.

Als uw internet verbinding alleen dial-up, kan dit lang duren dus koop een cd of probeer PDF creator.

Stappen

Hoe je documenten om te zetten in PDF-bestanden gratis (windows). Zoek een schakel in het midden van de pagina, onder het woord "download", die "de stabiele versie" zegt en klik erop.
Hoe je documenten om te zetten in PDF-bestanden gratis (windows). Zoek een schakel in het midden van de pagina, onder het woord "download", die "de stabiele versie" zegt en klik erop.
 1. 1
  Sluit uw computer aan het internet als dat nodig is, opent u uw webbrowser en ga naar openoffice. org in het "Address" of "locatie" balk aan de bovenkant.
 2. 2
  Zoek een schakel in het midden van de pagina, onder het woord "download", die "de stabiele versie" zegt en klik erop.
 3. 3
  Klik op het drop-down "selecteert u uw taal 'en kies een van de vele talen, waarschijnlijk engels. Kies "Windows" onder "Selecteer uw besturingssysteem" en kies de naam van een locatie in of nabij uw land.
 4. 4
  Klik op de knop "blijven om te downloaden".
 5. 5
  Kies "sla het bestand" en klik op "Opslaan" of "ok". Als je Internet Explorer, moet u klikken op "sluit dit dialoogvenster" om de kleine zwarte X uit te schakelen.
 6. 6
  Dit bestand ten gevolge van het internet moet ongeveer 20 minuten te nemen op een "512k" ADSL-of kabelverbinding, of ongeveer 3 of 4 uur op dial-up. U kunt laten besparen terwijl je gaat en andere dingen doen.
 7. 7
  Als het bestand al is opgeslagen, klikt u op de knop "open".
 8. 8
  Dubbelklik op de map met de naam "ooo-nummers-win32intel-install", scroll naar beneden naar "setup exe." (Meestal de 4e laatste bestand) en dubbelklik op dat.
 9. 9
  Klik op volgende kavels. U kunt snel naar het einde van de licentie door het intypen van een Ctrl-End (draai de "I accept" aanvinken op de knop Volgende werk daar te maken) als de installateur biedt om Open Office beheren van al uw documenten, kies Nee als heb je ook MS Office, anders kiest u Ja.
 10. 10
  Wanneer het installatieprogramma is voltooid (en elke keer dat u wilt pdfs maken), start openen kantoor door te klikken op de knop Start, programma's, Open Office en geopend document.
 11. 11
  Voor elk document dat u wilt maken in een pdf, klik op de kleine gele omslag aan de bovenkant in het midden en kies het document, klik dan op Bestand, Exporteren naar PDF op te slaan als een PDF.

Tips

 • U kunt ook gebruik maken van de Open Office suite voor het herstellen van beschadigde MS Office-documenten. Probeer ze te openen vanuit Open Office en als dat werkt, gebruik Bestand, Opslaan als om de geredde tekst kopiëren naar een ander document.
 • Als je een cut-down office suite (misschien MS Works, misschien gewoon MS Word), kan OpenOffice in de leemtes op te vullen. Het heeft een full-featured tekstverwerker, spreadsheet, presentator en tekenprogramma, en kan MS Office en andere documenten, waaronder webpagina's lezen en schrijven.
 • Als uw huidige office suite is niet helemaal legaal (misschien een vriend geïnstalleerd voor u of het is een kopie van het kantoor), kunt u vrij en legaal gebruik OpenOffice in plaats daarvan. Gewoon verwijderen MS Office voordat u OpenOffice, en laat OpenOffice om alle documenten te behandelen.
 • Versies van OpenOffice zijn beschikbaar voor Macintosh en Linux, ook, dus u kunt dezelfde office suite op al uw computers.
 • Geld besparen voor uw club, school of liefdadigheid door te suggereren OpenOffice voor alle computers die ze gebruiken. Breng de donaties of vergoedingen op een betere computer plaats.
 • OpenOffice zal meer dingen voor je doen als een Java-runtime-programma voor het eerst wordt geïnstalleerd. Naar www.java.com en klik op de "Java-software downloaden" om dat te doen.
 • Veel scanner software programma's ook kan de gebruiker 'scannen naar PDF ", zodat u kunt scannen in een document, doe OCR en een PDF in een keer.
 • Nog een gratis programma is PrimoPDF

Waarschuwingen

 • Als u gebruik maakt van een eerdere versie van Windows, zal je een tool voor het omgaan met zip-bestanden voordat je begint moet.
 • Het eerste bestand op te slaan van het internet kan een lange tijd in beslag nemen op een dial-up verbinding. U mag in staat zijn om een ​​cd te kopen.