Wkunl

Hoe kunt u uw mobiele telefoon te voorkomen dat gehackt

Ontdekken dat je intieme gesprekken, afbeeldingen of teksten zijn spetterde over het internet voor iedereen te zien is niet alleen een schending van de privacy, maar kan ook schadelijk zijn voor uw persoonlijke leven en levensonderhoud zijn. Hoewel een groot aantal politici en beroemdheden slachtoffer zijn geworden van het hebben van hun mobiele telefoon gehackt en hebben geprobeerd om zichzelf te beschermen, roofdieren blijven zoeken naar mogelijkheden en kwetsbaarheden in het systeem te vinden. Vermijd het slachtoffer bent van cellphone hackers door het beschermen van uw wachtwoorden en het zijn hoede voor iedereen die zou willen uw reputatie schaden.

Stappen

Hoe kunt u uw mobiele telefoon te voorkomen dat gehackt. Adopteer een proactieve bescherming mentaliteit.
Hoe kunt u uw mobiele telefoon te voorkomen dat gehackt. Adopteer een proactieve bescherming mentaliteit.
 1. 1
  Adopteer een proactieve bescherming mentaliteit. Dit gaat niet over paranoia - het gaat over de realiteit dat soms zijn er mensen in je leven die zou willen inbreken in uw persoonlijke gegevens voor slechte redenen aanvaarden. Bijvoorbeeld, mensen die je hebt gevallen uit met of gevallen uit liefde met, mensen die niet van iets wat je hebt gezegd of gedaan, of vrienden die beslist onvriendelijk hebben gedraaid om een ​​of andere reden. Je kunt niet voorspellen hoe sommige relaties kunnen blijken, met al de beste wil van de wereld, dus wees bewust van je persoonlijke informatie goed bewaken.
  • Gebruik wachtwoorden. Je zou veilig voelen in de wetenschap dat je nooit iets delen waard om roddels uit - toch, je nog steeds het gevoel geschonden als iemand hacken je account en een wachtwoord kan zijn gestopt met die persoon. Bovendien, het is niet alleen over uw gegevens, maar het kan ook gaan over vertrouwelijke informatie die anderen met u hebben gedeeld soms. En dan is er altijd de mogelijkheid om uw financiële gegevens worden gestolen, overgedragen van uw rekening naar een andere via SMS.
  • Geen wachtwoorden te delen met iemand anders. Zelfs wanneer u een uitzondering te maken voor iemand die u vertrouwt diep om u te helpen in een moeilijke situatie, zoals een echtgenoot, het wachtwoord te wijzigen nadat ze je heb geholpen.
  • Zorg dat uw telefoon wachtwoorden niet delen met iedereen op het werk of in sociale contexten. Schild ingang van wachtwoorden bij het in het openbaar.
  • Niet wachtwoorden programmeren in je mobiele telefoon
  • Niet prive-gegevens in uw telefoon te houden voor een lange periode van tijd. Als en wanneer hackers compromis uw e-mailaccount, zullen de data verloren gaan aan u, waarschijnlijk permanent, en niet eens je wachtwoord resetten en weer aanmelden bij uw account niet kunt u toegang krijgen tot de informatie die u daar vertrokken eerder.
  • Bewaar altijd een reservekopie van de belangrijke correspondentie, bijgevoegde bestanden of foto's die je op je smartphone, ergens anders - op je pc, laptop, tablet etc.
 2. 2
  Wachtwoord beveiligen uw voicemail. Een manier om ervoor kwade wil roofdieren niet prive voicemailberichten verwijderen van uw systeem te maken is ervoor te zorgen dat uw voicemail is beveiligd met een wachtwoord.
  • Volg de aanwijzingen die een wachtwoord om voicemail rechtstreeks van je telefoon en toegang op afstand tot uw voicemail nodig. Veel systemen bieden toegang tot mobiele telefoon voicemail vanaf elke telefoon, waardoor het kwetsbaar voor het hacken als je geen wachtwoord instellingen voor elk aspect te activeren maakt.
  • Veel telefoons worden geleverd met een voicemail wachtwoord reeds standaard (meestal erg makkelijk te raden) in te stellen - als de jouwe heeft deze functie, verander het meteen om een ​​wachtwoord alleen aan u bekend.
  • Te moeilijk? Verloor de handleiding van je telefoon? Geef retailer van de telefoon of uw telefoon dienst een oproep voor hulp.
 3. 3
  Kies een wachtwoord dat moeilijk te raden. Het zou gemakkelijk zijn voor u om eenvoudige wachtwoorden, maar wachtwoorden die afhankelijk zijn van zaken zoals uw geboortedatum, de exacte volgorde van cijfers in uw telefoonnummer of iets anders dat gemakkelijk wordt geassocieerd door anderen met de manier waarop je denkt en handelen onthouden zijn riskant.
  • Vermijd het gebruik van voor de hand liggende paswoorden zoals verjaardagen, jubilea of ​​opeenvolgende getallenreeksen. De eerste snaren hackers kunnen proberen voor de hand liggend dat niet alleen je verjaardag, maar van een familielid of een verjaardag huisdier bevatten. Ook zijn sommige mensen kiezen voor de hand liggende paswoorden zoals "1,2,3,4,5", denken dat een hacker dat soort touw zou omzeilen omdat het duidelijk is. Of, de telefoon gebruiker gewoon niet dat iemand de moeite zou hacken van hun telefoon...
  • Gebruik geen brieven die woorden zoals de meisjesnaam van je moeder of de naam van uw huisdier. Gemakkelijk herkenbare namen en woorden kunnen snel worden gekraakt door iemand die je goed genoeg kent. Alles wat iemand kan lezen over je online (Facebook, LinkedIn, Twitter, forum posts, etc.) moet niet eindigen als een paswoord!
  • Gebruik complexe opeenvolging strings die een hoofdletter, nummer en symbool betrekken. Hoe complexer je maakt de snaar, hoe veiliger uw wachtwoord. Gebruik hoofdletters het midden van uw wachtwoord en gooien in een obscure symbool om het wachtwoord verder te compliceren. Zie Hoe kan ik een veilig wachtwoord voor meer details te kiezen.
 4. 4
  Niet hetzelfde wachtwoord te gebruiken voor al uw telefoon rekeningen. Hoewel het gebruik van verschillende password strings voor elk van uw accounts kan verwarrend zijn, de beste manier om uw mobiele telefoon te beschermen (evenals uw identiteit in het algemeen) is om een ​​ander wachtwoord te gebruiken voor elk account benaderd via de telefoon.
 5. 5
  Werk het wachtwoord van de telefoon zo vaak mogelijk. Vergeet niet te vaak je wachtwoord veranderen om het veilig te houden. Tijdens het bijwerken is dagelijks mogelijk niet nodig, uit te vinden wanneer een goed moment om wachtwoorden te wisselen en maak iets nieuws zou zijn.
  • Maak een wachtwoord-update schema. Of het nu wekelijks, maandelijks of per kwartaal, hebben een plan en hou je eraan. Je zou zelfs in code in je datebook schrijven wanneer u van plan bent om uw wachtwoorden te updaten.
  • Wanneer u uw wachtwoorden hebt bijgewerkt, schrijf ze op en bewaar deze op een veilige plaats uit de buurt van uw telefoon, tas / portemonnee of iets in verband met de telefoon. Niet handhaven van een lijst met wachtwoorden in je datebook want als dat is verloren of gestolen, de vinders of dieven hebben al uw informatie. Schrijf de wachtwoorden op een apart stuk papier en het logboek in een ongemarkeerde bestand in een bureaulade te behouden. Of zet het papierwerk in een off map, zoals een gemerkt, "school" of "thuis reparaties", in het geval je bestolen bent.
 6. 6
  Als je bluetooth ingeschakeld, zorg ervoor dat 'vindbaar' modus is uitgeschakeld. Dit voorkomt dat uw telefoon kan waarnemen door anderen scannen naar Bluetooth-apparaten in de omgeving. Dit is de standaardinstelling op bijna alle nieuwere telefoons.
 7. 7
  Installeer mobiele beveiligingssoftware als je telefoon dit ondersteunt. Afhankelijk van het type telefoon dat je hebt, kan er zelfs gratis opties beschikbaar. Bijvoorbeeld sommige telefoons zal lock-out een item nadat de telefoon inactief is geweest voor een tijdje. Controleer of uw telefoon beschikt over deze bijzondere functie. Als uw telefoon wordt gestolen, zal dit slot een dief te stoppen toegang krijgen tot uw persoonlijke gegevens.
  • In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn er geen "virussen" voor mobiele telefoons. Er zijn echter een aantal bekende "malware" apps die proberen om informatie te stelen af ​​van uw telefoon. Mobiele beveiliging apps zal uw telefoon controleren op deze en waarschuwt u als ze gevonden worden. Alleen als je een Android-apparaat of een jailbroken iPhone zou dit echt noodzakelijk is geworden, echter. Maar wees voorzichtig met downloads. Gebruik downloads alleen van een gerenommeerde verkoper of website en nemen speciale zorg van pop-ups of ongevraagde mededelingen waarschuwing van een dreigende probleem.
  • Kijk voor een app waarmee je je telefoon op afstand bedienen in het geval deze is gestolen. Sommige apps kunt u volledige controle over uw telefoon dient te worden gestolen, waardoor u de locatie bepalen of zelfs volledig af te vegen alle persoonlijke gegevens opgeslagen op de telefoon.
  • Vergeet niet om de instellingen van de beveiliging app met een eigen wachtwoord te beschermen als het heeft die functie.

Tips

 • Houd uw telefoon met u (of weet waar het is) te allen tijde.
 • Behandel uw smartphone op dezelfde manier waarop u uw computer te behandelen - wees voorzichtig met wat je opent, welke sites je bezoekt en wat voor soort gegevens of foto's die u te onderhouden.

Waarschuwingen

 • Als u denkt over het hacken van iemands telefoon (toegang tot het voicemailsysteem van iemand anders zonder toestemming), te heroverwegen. Het kan mogelijk je in de problemen met de wet en is in veel rechtsgebieden van de wereld, waaronder de VS en het VK.