Wkunl

Hoe naar oost Aziatische taalondersteuning voor Windows XP installeren

Als je Firefox gebruiken om het web te surfen (en wie niet?) En u ooit struikelde over een Chinese, Japanse of Koreaanse website, zou je gedacht hebben dat het leek op een verdacht groot aantal vraagtekens bevatten. Nee, de auteur was niet in de war toen hij het schreef. Uw computer gewoon niet weet hoe om te gaan met Oost-Aziatische alfabetten. Deze gids is bedoeld om die situatie te verhelpen.

Stappen

Hoe naar oost Aziatische taalondersteuning voor Windows XP installeren. Plaats de Windows XP Service Pack 2 in het cd-station.
Hoe naar oost Aziatische taalondersteuning voor Windows XP installeren. Plaats de Windows XP Service Pack 2 in het cd-station.
 1. 1
  Plaats de Windows XP Service Pack 2 in het cd-station. Als een venster met de titel "Welkom bij Microsoft Windows XP" opent, sluit deze door op de "Exit" knop.
 2. 2
  Ga naar het configuratiescherm door op de start knop, vervolgens op 'Configuratiescherm'. Als u de klassieke weergave, moet u op de knop Start, vervolgens 'Instellingen' en vervolgens 'Configuratiescherm'.
 3. 3
  Klik op "datum, tijd, taal en landinstellingen," en klik op "regionale en taalopties." Als u gebruik maakt van klassieke weergave, "Landinstellingen" zal direct beschikbaar zijn vanaf het bedieningspaneel. Een nieuw venster wordt geopend.
 4. 4
  Klik op het tabblad 'talen' en vervolgens op het selectievakje "bestanden voor Oost-Aziatische talen installeren." Een venster zal verschijnen om u te waarschuwen dat je nodig hebt ten minste 230 MB vrije schijfruimte om de bestanden te installeren. (Zie 'Verwante Googles "om te leren hoe dit te controleren)
 5. 5
  Klik op OK om het pop-upvenster.
 6. 6
  Klik op OK op de "regionale en taalopties" venster om de installatie te beginnen. Wees geduldig, want het kan enkele minuten duren. Zodra alle bestanden kopiëren hebt voltooid, wordt een pop-upvenster u vertellen om uw computer opnieuw opstarten om de installatie te voltooien.
 7. 7
  Voordat u herstart, verwijdert u de cd uit het cd-station.
 8. 8
  Herstart je computer.
 9. 9
  Lanceren firefox en blader naar de Oost-Aziatische website van uw keuze uit te testen uw nieuwe taalpakketten.

Tips

 • Microsoft Internet Explorer kan Japanse karakters in webpagina's weer te standaard, zelfs als de rest van Windows niet kan. Hoe vreemd dit ook mag zijn, het is handig als je nodig hebt om slechts een of twee pagina's te bekijken, of als je niet de zorg over het gebruik van Firefox.

Waarschuwingen

 • Als u niet de cd verwijderen voordat rebooten, kan de computer proberen te starten vanaf het. Hoewel dit is niet schadelijk, het is vervelend en je zal opnieuw moeten rebooten.

Dingen die je nodig hebt

 • Windows XP-cd