Wkunl

Hoe maak je leven lijkt geweldig op facebook

Hoewel Facebook maakt oude vrienden en collega's opnieuw verbinding te maken en in contact te blijven, kan het vaak uitgegroeid tot een platform voor het opscheppen en zelfpromotie over hoe ver je bent gekomen sinds de laatste hobnobbed met de oude menigte. En terwijl deze sociale media voertuig loopt parallel aan de gebruikelijke menselijke natuur neigingen-je bent blij voor je vrienden als leuke dingen met hen gebeuren-je nog wilt verschijnen is als je beter dan het ooit leek het doet voordat, zo niet overtreffen uw contacten uit het verleden.

Dus, zelfs als je 42 jaar oud, hebben een kont die zijn eigen postcode heeft geteeld en u leeft onder de strijkplank in de kelder van je ouders, ook u kunt een betere Facebook-leven - je hoeft alleen te weten hoe het spel te spelen.

Stappen

Hoe maak je leven lijkt geweldig op facebook. Geef je foto's plastische chirurgie.
Hoe maak je leven lijkt geweldig op facebook. Geef je foto's plastische chirurgie.
 1. 1
  Geef je foto's plastische chirurgie. Photoshop is je vriend op Facebook. De snelste en goedkoopste manier om beter dan iedereen anders kijken is naar Photoshop Taylor Lautner's abs op je foto, bijvoorbeeld. Een aantal do's en don'ts voor een realistische Photoshop foto:
  • Knoei niet met gelaatstrekken. Je wilt niet uiteindelijk uitzien als een Photoshop-versie van Mickey Rourke en Kenny Rogers. Als u niet schommelen het gezicht, kunt u nog steeds suprematie met de "boter gezicht" theorie te bereiken door te focussen op lichaamsdelen plaats (alles is aantrekkelijk ", maar zijn of haar gezicht"). Echter, kunt u Photoshop gebruiken om een ​​aantal fijne lijntjes en acne te wissen. Een ander idee is om te wisselen van kapsels, vooral als je niet meer hebt. Voorkomen dat uw bijgewerkte doen uitzien als een pruik - vraag om adviezen voordat je een bericht een foto.
  • Selecteer een lichaamsdeel dat u gemakkelijk kunt updaten. Borsten, maag, armen en benen zorgen voor een goede Photoshop mogelijkheden. Vuistregel - Ga niet naar extremen. Bijvoorbeeld, als je een vrouw die een borst die is plat als een pannenkoek, niet op zoek gaan naar Jessica Simpson's borst om jou te vervangen - it'll alleen kijken nep. Tenzij grote, nep stripper borsten zijn het doel, probeer dan iemand dichter bij je maat, maar beter, scherper, meer verfijnd.
  • Ga niet Heidi Montag op je foto's, omdat ze pas beginnen die lijkt op een schilderij van Picasso. Subtiele, natuurlijke veranderingen zijn de enige manier om een ​​geloofwaardige foto te leveren.
  • Voeg wat vrienden aan uw foto's. Om te voorkomen dat op zoek als de eenzame verliezer, vrienden leuke dingen doen in je foto's toevoegen. U kunt knippen en plakken uw werkelijke posse (maar alleen kiezen voor de goed uitziende degenen) om mee te poseren met enkele foto's.
  • Genereren exotische locaties. U wilt ervoor Facebook vrienden geloven dat je leven een spannende en opwindende leven (zelfs als je Mashpee, MA niet hebben verlaten in meer dan een jaar) zodat je nodig hebt om foto's van glamoureuze locaties te vinden om een ​​achtergrond te gebruiken. In feite kun je een heel album als, "Bali" of maak "South Beach."
  • Strooi in een paar "D" list celebrities. Hoewel de "A" listers het uiteindelijke doel zou zijn, wilt u geloofwaardig blijven en maken "vrienden" denken dat je echt hangen met deze mensen. Zoek leeftijd passende D-lijst van beroemdheden om het uiterlijk je bent misschien wel vriendjes met deze mensen te geven. Jonge volwassenen kon wegkomen met u stellen met "realebrities 'als Snooki, terwijl mensen van middelbare leeftijd zou kunnen proberen een van de" Real Housewives "(of zelfs Andy Cohen) op voor de grootte.
 2. 2
  Wees mysterieus met uw foto beschrijvingen. Bij het beschrijven van de foto's van u en uw D lijst bud, verwijzen naar hen op voornaam zoals "Kimberly" in plaats van "Snookie." Ook als u een album over uw reis naar Griekenland of een andere spannende bestemming te maken, verwijzen naar het als je thuis weg van huis in plaats van "Mijn reis naar Griekenland." Met zo'n toevallige verwijzing, zal uw vrienden gewoon aannemen dat je dit spannende locatie vaak te bezoeken.
 3. 3
  Make up facebook vrienden, indien nodig. Laten we eerlijk zijn, als je zelfs denken aan manieren om uw Facebook-leven te verbeteren, kunt u een aantal denkbeeldige vrienden. Omdat Facebook niet hoort te zijn over het maken van nep-accounts (inderdaad fake accounts zijn een schending van de algemene voorwaarden, dus als je ontdekt, kan de nep-account verwijderd), het creëren van een kliek of entourage zal u te eisen Open aparte e-mail accounts, en gebruik realistische namen, zodat Facebook niet achterdochtig. Tips om te overwegen bij het maken van nep-vriend profielen:
  • Beperk het aantal profielen die u maakt. Als je echt wilt deze list te behouden zul je nodig hebben om hun status bij te werken ook. Te veel profielen kan niet alleen verwarrend, maar ook tijdrovend.
  • Zorg ervoor dat iedereen is interessant en aantrekkelijk. Gebruik beelden voor profiel foto's, maar niets te voor de hand, zoals het snijden van een plakken Victoria Secret baanmodel's. (Zie ook "Waarschuwingen" hieronder voor het vermijden van beschuldigingen van zich voordoen als een real life persoon.) Geef iedereen leuke banen, zoals ondernemer, Hollywood hond groomer of ingenieur luchtvaart en ruimtevaart. Ook variëren de relatie status toe te voegen aan het realisme... niet iedereen kan zijn een-en warm.
  • Geef vrienden verschillende locaties. Als uw woonplaats vrienden beginnen af ​​te vragen waarom je niet feesten met valse vriend "Mike" (want hij is geweldig op Facebook) de mal kan oplopen. Zelfs meer onhandig als je aanspraak op Facebook je feesten met deze coole vriendin zonder dat je echte leven vrienden. Zorg ervoor dat de pretend vrienden wonen buiten de stad, maar zijn toegankelijk.
  • Maak de sectie "vrienden" voor je denkbeeldige vrienden onzichtbaar voor anderen. Omdat je 1000 vrienden niet kunt maken voor je fake vrienden, het is beter om dit gebied op slot en mysterieus aan anderen. Dit zal de indruk dat deze mensen zijn zeer exclusief en hebben een zeer exclusieve vriendenlijst geven.
  • Vergeet niet dat deze "denkbeeldige" vrienden. Als je begint te kiezen om te hangen met pretend Facebook vrienden dan echte vrienden (want laten we eerlijk zijn, kan fake vrienden misschien veel cooler zijn) is de tijd gekomen om te overleggen met een professionele therapeut.
 4. 4
  Houd uw rubriek "info" kort en zoet. Bieden weinig tot geen informatie over andere dan een obscure beschrijving van je werk je leven. Als je moet maken van een baan, doen dat met een zeer vage titel als Opperherder van Ideeën of laat dat gebied leeg. Vermijd ook het openbaar maken van uw politieke of religieuze voorkeuren, want dat kan je op gevaarlijk terrein, dat is zeker het plezier temperen. Als je gaat om multimedia "graag" zorg ervoor dat onder meer het iets veelgeprezen plaats van te zeggen dat je een enorme fan van "The Family Guy" of "Jersey Shore." Als het gaat om relatie status, opschrijven dat "het is ingewikkeld" zal zorgen voor mysterie en intrige. Vergeet niet om uw verjaardag posten (jaar je geboren bent is optioneel) - op die manier zul je veel shout-outs te krijgen op uw grote dag.
 5. 5
  Heb je status een dag niet werken meer dan eens. U wilt de illusie dat je het te druk en koel voor Facebook, die slechts net genoeg tijd reserveonderdelen om uw piepgeluiden een bot te gooien bij de update te geven. Ook:
  • Gebruik uw mobiele telefoon voor elke status updates om het uiterlijk dat je bent op de weg te geven.
  • Update uw status van laat op de dag, zodat de mensen zullen denken dat je uit op de stad whooping het op.
  • Heb je valse vrienden commentaar op je status dingen zeggen als, "Ik zie je in een uur" of "Je bent baas!"
 6. 6
  Schrijf grappig en slim status updates. Schrijf nooit over wat je eet, lezen, kijken op tv of je gezondheid, en vooral het weer - saai! Mensen willen weten hoe rad je werkelijk bent en wat spannende verovering je op. Trek citaten van beroemde schrijvers en dichters te weven in uw bericht, zoals, "Be obscure, duidelijk in het werken en spelen," voeg dan de naam van uw vriend en de geweldige locatie, zoals een concert of nachtclub.
 7. 7
  Hier is een methode die niet eens nemen alsof. Stel een doel, dat is populair en interessant, dan schrijven over je dagelijkse vooruitgang. Houd het positief, houden wat het ook is en post kleine dagelijkse successen. Als je slaagt in iets, iets uit te werken om DIY projecten te leren tekenen of een vreemde taal spreken, langzaam in zeer kleine successen, wordt dit een onweerstaanbare trek. Vooral als je antwoord op de opmerkingen van juichen op iedereen die probeert uit te werken, het bouwen van een deck, leren tekenen, sparen voor een reis naar Londen of goed Spaans spreken.
  • Foto's toe te voegen en beschrijf uw eigen beloningen bij keerpunten, zoals de eerste fatsoenlijke Spaanse paragraaf, het verkrijgen van een centimeter op je biceps of verliezen van een op uw taille, het tekenen van een herkenbare hond, krijgen het hout voor het dek tegen een goede prijs. Bouwen tot deze posten met opeenvolgende kleine post - het maakt niet uit hoe klein de kleine stapjes zijn, zolang ze zijn altijd optimistisch zijn en je ze deed. Het glas heeft niet eens te zijn half vol, als het heeft een theelepeltje meer in, dat telt als optimisme.
  • Als u uw problemen te beschrijven, volgt ze met hoe je ze overwonnen. Dit kan elke zieke dag, wond, medelijden partij te zetten in de onweerstaanbare opwaartse klim van de underdog.
  • Als u niet wilt om te liegen over de exotische locaties, kunt u opbouwen tot het door het plaatsen van de baby stappen een vijf of tien per keer, elke keer als je een donut doorgaan naar de dollar in de Londense fonds meer en meer mensen zetten krijgt geïnteresseerd zijn in je doel. Foto's andere mensen, stock foto's en vragen om suggesties over waar te gaan zodra je er mensen die er en de mensen die er wonen zal aantrekken.
  • Elke dag, lijst iets positiefs naar het bereiken van die specifieke koele doel dat je geplukt. Geef niet op en pak jezelf omhoog na tegenslagen. Als je moest tik op de Londense fonds om uw auto te betalen, berekenen hoe lang de reis zal worden uitgesteld in plaats van het op te geven, stelt de nieuwe datum en blijven gaan. Dit is echt gruis en trekt echt bewondering, die een meer solide effect op uw gevoel van eigenwaarde dan tricking mensen in applaudisseren nep succes heeft.
  • Zorg er voor dat doel is iets wat je eigenlijk wilt doen, want als je dit lang genoeg volhoudt zal het waarschijnlijk werkelijkheid geworden. Op dat moment heb je nodig om ervoor te zorgen dat om veel foto's te krijgen en zeker update uw genieten. Dan een nieuw doel als het eenmaal is bereikt, zoals naar India volgend of toegang tot een sport of het overdoen van de keuken, gewoon iets anders dat je wilt doen, dat veel tijd en moeite om het gedaan te krijgen zal nemen.
 8. 8
  Commentaar op slechts een paar statusupdates van vrienden. Aangezien u bent veel te druk om commentaar te leveren op de status van iedereen, selecteert u een of twee vrienden (echt of nep) en zorgen voor korte en geestige opmerkingen als 'Ik ben het eens! " of "Gefeliciteerd!" Voldoen aan deze in de tijd om mensen een totale kick geven als je de moeite om ze te laten vallen een lijn.
 9. 9
  Verschijnen nooit als 'beschikbaar' om online te chatten. Voeg meer mysterie aan je Facebook-leven door te kiezen uit de chat-component. Als je gepakt online te krijgen, zou je verloofd in een vraag en antwoord sessie met iemand die je "echte" leven zou kunnen blootstellen.
 10. 10
  Last but not least, leeft dit leven u maakt. Marlon Brando's personage in On the Waterfront beweerde dat "ik een kanshebber kunnen zijn. Ik kon klasse en al iemand hebben gehad." Als je van plan bent over het vervangen van uw droom om "iemand" met een valse Facebook-leven, worden voorbereid op de bubble van onwerkelijkheid op een dag te knallen. Waarom Facebook niet gebruiken als de aansporing aan het leven een leven dat je echt wilt wonen in plaats van doen alsof de hele tijd? Als je mensen vertelt dat je aan het feesten, abseilen, bouwen Taj Mahals, dan krijgen die er zijn en geven deze dingen die je droomt van een go! Je zou gewoon laat je verrassen.

Tips

 • Verander je profielfoto om de drie of vier maanden. Zorg ervoor dat u altijd een foto waar je extreem hete kijken of iets spannends, zoals windsurfen, speleologie of abseilen doen.
 • Nooit "re-post" viral quotes of degenen die zeggen: "99% van de mensen zullen niet opnieuw post dit." Het is niet origineel en saai.
 • Als je gaat om iets over je kinderen te schrijven, kort zijn. Niemand wil een drie-pagina-update over Johnny's wetenschappelijk project over schildpadden lezen... je vrienden kan verzamelen om de "afkeer" knop instated als je dat doet. Het is het beste om te doen alsof de kinderen zijn op kostschool als je ze hebt.
 • Als je echte leven heeft elk element dat is interessant, populair of glamoureus zelfs aan een selecte niche van mensen, dan spelen die omhoog over een van de fictie. Elke liefhebber met een fotogenieke katachtige kat kan dit benadrukken en krijg grote aantallen echte vrienden met foto's en een goede bijschriften - vooral wanneer sommige van uw bijschriften zou werken als lolcats.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat als Facebook erachter komt dat je een fake Facebook gemaakt, zullen ze niet alleen de nep-account, maar je echte account ook verwijderen.
 • Heb je status niet updaten als je ziek of depressief bent - er is niets erger dan het gezeur paal. Plus, zullen de mensen gaan denken dat je bent niet zo cool als je op Facebook verschijnen. Koele mensen niet ziek worden, althans niet in het openbaar.
 • Wees zeer voorzichtig bij het gebruik van foto's van anderen om te doen alsof ze je vrienden. Niet alleen zou je een gat te vangen als iemand zet twee en twee samen op een stock photo maar als je foto's van vrienden of mensen die je kent gebruikt, loopt u het risico te worden beschuldigd van het proberen om hen te imiteren. Overweeg het gebruik van de cartoon beeldvorming op de foto's of Photoshop het leven uit hen, zodat ze niet lijken op een echte persoon.
 • Voorkomen dat je betrokken bij politieke of actuele argumenten op Facebook - commentaren over politiek, zijn ras of religie gebonden aan anderen enorm irriteren.

Dingen die je nodig hebt

 • Facebook-account (minimaal een)
 • Facebook vrienden (echte en ingebeelde)
 • Foto's, waarschijnlijk beelden zijn best