Wkunl

Hoe maak je een video game te ontwerpen

Wil je videogames te ontwerpen? Hier is een goede plek om te beginnen.

Stappen

Hoe maak je een video game te ontwerpen. het zal afwerpen op de lange termijn.
Hoe maak je een video game te ontwerpen. het zal afwerpen op de lange termijn.
 1. 1
  Wees fantasierijk. Je wilt niet een spel dat al is gemaakt voordat creëren. Train je creatief denken door dingen zoals het schrijven, tekenen en lezen doet. Andere spellen kan bieden inspiratie, maar het is belangrijk om creatief te zijn en voort te bouwen op uw verbeelding.
 2. 2
  Breid uw kennis. Veel game-ontwerpers hebben belangen in andere dan videospelletjes en computers, zoals wetenschap, geschiedenis, muziek, literatuur of andere vormen van onderwijs onderwerpen. Soms is het gewoon de geschiedenis van de Starship Enterprise en het is talloze tinten van bruin. Vrees niet! Je bent nog maar een stap achter de Star Wars-fans die het type "dat is geen maan" in elke commentaar in hun code. Dit heeft een grote invloed op de game-design, omdat het verbetert je creatieve vaardigheden - hoe meer kennis je hebt van andere vakken, hoe meer je in staat om originele games gebaseerd op de kennis die je hebt te maken zal zijn.
  • Leren wiskunde. Een game designer (in tegenstelling tot een spel schrijver of level designer) nodig heeft om te weten hoe veel van de figuren in vele dimensies evenwicht. Math is de sleutel hier. Leren rekenkunde, algebra, waarschijnlijkheid en statistiek, en de basis van de economie. De mogelijkheid om kunstenaars die geen werk hoeft te leveren jagen is afhankelijk van deze vaardigheid.
  • Leren hoe te coderen. Veel ontwerpers klagen niet weten hoe je code. Het is wel verstaan ​​dat de grote spelers in de gamesindustrie weten allemaal hoe te coderen.
  • Leer hoe je. Ontwerpers moeten grote communicators zijn op papier en uit. Het schrijven van korte verhalen is een goede manier om te beginnen. Leren van andere vormen van schrijven, en probeer het schrijven van uw eigen ontwerp documenten. Dit zal je leren een nuttige vaardigheid en de documenten maken grote portfolio vulmiddel. Mensen zullen genieten van uw games als je fantasierijk bent.

Tips

 • Neem pauzes. Het verlaten van een ontwerp voor een tijdje zal je een nieuw perspectief te geven. Zorg ervoor dat je eigenlijk terug te komen. De ochtend na is niet alleen voor betreurend relaties of vorige dronken nachten. Soms kan een project op te slaan als je je realiseert dat een hele nacht werken ziet eruit als een poedel te wijten aan gebrek aan slaap en te veel crunch. Uit te leggen aan je baas of jezelf af waarom code ziet eruit als een poedel is niet eenvoudig. Neem pauzes en dit scenario te vermijden.
 • Krijg iets speelbaar werken zo snel mogelijk in de ontwikkeling, dan werken uit die kernel.
 • Wees niet te raken overwerkt over het vermijden van cliches. Ze worden cliches omdat ze werken, dus soms kun je wegkomen met het zetten van een frisse draai aan een gebruikte.
 • Als je nog nooit een spel voordat ontworpen, zal uw idee komende tien tot honderd keer langer duren dan je denkt in te vullen. Beginnen heel klein. Als je klein beginnen, de vuistregel bij benadering voor afronding van het project is een regel code voor elke 2 kopjes thee. Dit is nog steeds een aanvaardbare snelheid als je een professional die u het concept van "te wachten om te compileren" begrijpen.
 • Houd een klein notitieboekje en een pen met u of een kladblok app op uw telefoon te allen tijde, zodat u geen goede ideeën die je kunt krijgen voor je spel als je met andere dingen bezig kan opnemen.
 • Het hele proces zal veel gemakkelijker lijken als je fantasierijk en creatief zijn. Proberen te komen met inventieve nieuwe ideeën en laat je creativiteit de vrije loop - het zal afwerpen op de lange termijn.
 • Het opstellen van een aantal ideeën.

Dingen die je nodig hebt

 • Een video game maker. Er zijn vele soorten die er zijn, maar voor beginners RPG Maker is een goed begin. Het bevat alles wat u nodig hebt recht vanaf het begin, en stelt u in staat om toe te voegen aan aangepaste grafische afbeeldingen, muziek en andere dingen.