Wkunl

Hoe maak je een tamboer-majoor

Omdat het een tamboer-majoor is veel, veel meer dan brullen een paar commando's. Het is ook het onderwijs en het leiden, het uitvoeren en het nemen van beslissingen. Een goede trommel belangrijk kan leiden tot een haar best presteren

Stappen

Hoe maak je een tamboer-majoor. Leer uw show van hart.
Hoe maak je een tamboer-majoor. Leer uw show van hart.
 1. 1
  Leer om mars en maart ook. Je zal worden voor de band of korpsen marcheren solo, alle ogen op jou, dus je moet een voorbeeld van uw groep marcherende stijl. Houding en vorm zijn belangrijke. Uw techniek zal ook het voorbeeld voor de hele groep.
  • Bijzondere aandacht besteden aan de mogelijkheid om achteruit vertrouwen marcheren als u zal de groep geconfronteerd te voeren in parades. Werken aan het behoud van een volledige stap, en het vertrouwen dat de grond gaat nergens heen. Als je achteruit zullen marcheren uit te voeren, ook de praktijk draaien te marcheren voorwaarts voor uw groet. Vergeet niet te achterhalen in ongeveer vier stappen voordat je bloeien op je beurt.
  • Geen reclame uw fouten. Als je een fout maken tijdens een voorstelling, herstellen zo snel mogelijk en ga verder alsof er niets was gebeurd. Het onderhouden van uw evenwicht en vertrouwen zal een lange weg naar het verminderen van de gevolgen van een ongeluk gaan.
 2. 2
  Speel je goed. Besteed speciale aandacht aan dynamiek en timing, want dit zijn de elementen wordt u verzocht om uitlegging van en voor de groep. Het is essentieel dat je weet hoe je een dirigent te volgen voordat je kunt een zijn.
 3. 3
  Leer te voeren. Twee-en vier-beat patronen zijn essentieel en dekken de meeste marsen, maar als je zal hebben om de Star Spangled Banner te voeren, moet u comfortabel uitvoeren in drie. Afhankelijk van de complexiteit van de show, kunnen andere meter noodzakelijk. Vraag uw band of korpsen bestuurder of een eerdere tamboer-majoor voor instructie. U kunt de praktijk uitvoeren van een opname van de muziek van uw band of andere opgenomen muziek.
  • In tegenstelling tot het uitvoeren van een orkest, het uitvoeren van een tamboer-majoor wordt meestal gedaan met een vlakke of licht gebogen hand, vingers bij elkaar. U kunt zelfs willen proberen taping uw midden, ring, en pinky vingers losjes vast met witte chirurgische tape of zwarte isolatietape om je handschoenen passen (je zult je wijsvinger nodig voor het wijzen). Ongeacht geleidende stijl die u gebruikt, bedenk dan dat het zal moeten een schone uitstraling hebben en zijn zichtbaar vanaf een afstand.
  • Als je eenmaal onder de knie hebt de basis patronen voor verschillende meters, werken aan het geven van dynamiek en cues. Groter, meer nadrukkelijke gebaren aangeven harder, zwaarder spelen.
  • Alleen verdelen als de band heeft een cue voor elke achtste noot. Anders kan onderverdeling van de beat van de band te verwarren met betrekking tot waar de telling.
  • Werk aan stoppen en optrekken, zowel door jezelf en met de groep. Geef een pick-up of lead-in sloeg, gevolgd door een downbeat te beginnen. Geef een cut gebaar te stoppen. Bij het werken met de groep, ervoor zorgen dat ze je gebaren juist te interpreteren en dat aanvallen en releases zijn schoon.
  • Voor het begin van elk nieuw nummer of afstappen, krijgen het tempo in je geest door mentaal het lied.
  • Vraag de directeur voor advies over passende wacht tussen de nummers in een veld tonen. Zorg ervoor dat de kleur bewakers, boren teams, en anderen hebben tijd om apparatuur te resetten en veranderen als dat nodig is.
  • Expressief zijn. Je zal cue uw groep om harder of zachter, sneller of langzamer, meer legato of staccato meer krijgen. Laat dat door te komen in uw gebaren.
  • Over tot alle afdelingen, niet alleen je eigen. Als u de afgelopen 3 jaar hebben besteed aan het spelen trombone, kan je de neiging om de nul op het lage messing onderdelen, waarmee zij worden geconfronteerd vaker, waardoor ze meer cues. Oefenen luisteren en uitvoeren om de hele groep als geheel. (Dit geldt ook voor de percussie en color guard of boor team. Zij zijn belangrijke onderdelen van je groep, ook.)
 4. 4
  Leer uw show van hart. Net als bij uw steentje, moet u weten wanneer de muziek begint en stopt, wanneer te cue voor entrees, snijwonden en dynamiek, wanneer alle maatregelen verandering meter, enzovoort. Hier krijg je een opname van je liedje of tonen en oefenen om dat. Leer om een score te lezen, ook.
 5. 5
  Leren hoe om te salueren. De stijl varieert tussen Schots / Britse en Europese groepen. Zorg ervoor dat je de jouwe recht. Wat uw groet, de praktijk voor een spiegel of reflecterend glas raam of deur. Doel voor fris, schoon, en vol vertrouwen moties. Krijgen, zodat u kunt voelen wanneer je zijn recht en je positionering en hoeken correct zijn.
  • Als uw groet zal gepaard gaan met een floreren, repeteren en creëren een routine die je gemakkelijk en consistent kunnen doen. Een eenvoudige bloeit gedaan netjes is beter dan een fancy floreren dat is fumbled of gedaald.
  • Vergeet niet de hand die niet is salueren. Ongeacht zijn positie (met een stokje of foelie, recht aan uw zijde, of gebogen) ervoor zorgen dat opzettelijk is en stevig, niet afwezig bungelen. De hand, ook stevig moeten zijn en nauwkeurig gepositioneerd.
  • Let op je boor team, color guard, en zelfs cheerleaders voor cadeautjes en bloeit u kunt nemen. Al deze groepen hebben visuele elementen die u kunt gebruiken voor inspiratie, en restylen in iets dat is je eigen.
  • Rekening houden met de afstand tot het publiek en de jury. Voer grotere, meer zichtbare elementen wanneer op een afstand en kleinere, meer gedetailleerde elementen als close-up.
 6. 6
  Leer om te manipuleren een stokje of foelie, als je gaat gebruiken een. Nogmaals, de sleutel is de praktijk, en de stijl varieert. Het belangrijkste onderdeel is tijdwaarneming. Bij het houden van tijd, zorg ervoor dat de hoek van de baton of foelie blijft consequent door het bereik van de beweging.
  • Als u een wapenstok of foelie, de praktijk zal gebruiken in uw uniform voordat u uitvoert. Dit geldt dubbel voor elk uniform met een, cape, of andere functie die kunnen interfereren met uw bewegingen. Kloppen uit je hoed of mooning de rechters zal geen indruk op iedereen.
 7. 7
  Leren marcheren basics leren. Woon een begin band kamp als je niet meer weet hoe je basics uit te leggen voor uw groep. Proberen te herinneren hoe het voelde om u te marcheren leren, en leid je nieuwe leden door middel van praktijk geduldig.
 8. 8
  Leren boor notatie als uw groep presteert veld shows. Drum majors worden vaak opgeroepen om te helpen onderwijzen de boor. Oefen een standaard pas als je het nodig hebt om posities te meten.
 9. 9
  Projecteer uw stem en leren om commando's te geven.
  • Schreeuw uit het middenrif.
  • Zoek een toonhoogte die comfortabel is voor jou. Als u de toonhoogte van je stem om bevelen te veranderen, moet het zijn om het enigszins te verlagen.
  • Vergeet niet dat het ritme van de opdracht geeft de groep de cadans voor het uitvoeren van de opdracht. Geef commando's op een gematigd, consistente tempo. Stap uit bij een tempo dat leidt naar de muziek.
 10. 10
  Leer fluit commando's en oefenen ze met je groep. Vooral in parades, kan de groep te worden verspreid of het publiek kan te lawaaierig voor vocale commando's op adequate wijze te zijn. In deze gevallen moet u de groep te beginnen met je fluit.
  • Fluitje commando's werken aan ritme. Oefen deze ritmen.
  • Fluitje commando's moeten worden fortissimo. Gebruik veel lucht en steun van het middenrif.
  • Fluitje commando moet knisperen. Articuleren en de tong alsof je een blaasinstrument spelen. Stop de lucht net zo abrupt.
  • Lanyards en rubberen covers zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van gemeenschappelijke praal kleuren. De voormalige zal je fluit niet te vallen, de laatste zal het comfortabeler om te bijten beneden een beetje te maken.
  • Investeer in een goede fluitje. Ze zijn niet zo duur, en een goeie zal veel luider en netjes te dragen dan een arme.
  • Spuug nooit uit je fluit of laten vallen op uw borst. Plaats, maak een bewuste en gecontroleerde gebaar van het opheffen van uw fluitje met je hand en het eerst neer. Doe het tegenovergestelde om de fluit terug te plaatsen in uw mond.
  • Sluit de deur of ga ergens ver van anderen. Sluit uw oren, en eigenlijk oefenen.
  • Je fluit is ook een uitstekend hulpmiddel voor het herwinnen van aandacht en oog moet een repetitie uit de hand.
  • Oefen met de groep. De groep moet ook weten hoe te reageren op commando's fluiten.
  • Oefen elke hand of stokje gebaren die verder gaan met fluitje commando.
 11. 11
  Te veeleisend over uw uniform. Naast het op uw best uitziet, je de standaard voor uw groep in te stellen.
  • Zorg ervoor dat u weet en kan de juiste opstelling van hoeden, epauletten, citaat snoeren, cumberbanden, en alle andere stukken van je uniform uit te leggen.
  • Corral losse haren onder je hoed en spray, vlecht, of het als noodzakelijk.
  • Houden, handschoenen en handschoenen gepolijst en al uniforme onderdelen schoon. Dry clean je uniform op regelmatige tijdstippen. Was uw handschoenen met bleekwater en hen indien nodig te vervangen.
  • De trommel grote kan zijn of haar hoed werpen tijdens een show veld. Als u ervoor kiest om dit te doen, zorg ervoor dat het haar eronder is trim en netjes. Zet niet waar het uit zal vallen een podium of krijgen marcheerden voorbij.
 12. 12
  Leer te monteren en demonteren van uw podium met decorum, als u zal optreden op een. Oefen in je uniform, met name het heeft elementen die je niet gewend bent aan het dragen, zoals een cape.
  • Gebruik een krukje of ladder als je nodig hebt om.
  • Zorg ervoor dat iedereen die bouwt uw podium voor u weet hoe u dit veilig te doen.
  • Praktijk pas op de plaats zonder drijven rond op uw podium.
 13. 13
  Leer de "schudden en nemen". Als u gaat accepteren awards namens uw fractie, doe het goed. Wanneer uw groep wordt aangekondigd, de aanpak van de presentator (s). Maart in stap met uw entourage, als je er een hebt. Voer een korte groet, bloei of presenteren (prijsuitreikingen zijn lang en vervelend genoeg zoals het is), dan laat formatie. Schud de hand van de presentator met de rechterhand vast en neemt de prijs met uw linkerhand. Pauzeren en poseren voor foto's als iemand is het nemen van hen. Keer dan terug naar uw entourage en terug te keren naar uw station, het plaatsen van de award op de grond naast je.
 14. 14
  Wees de beste leider je kunt voor uw groep.
  • Het goede voorbeeld geven, dan door instructie. De drum major is ook een leider. Tonen uw toewijding aan de groep en aan de prestaties. Opdagen vroeg en laat blijven. Helpen op zaken te stellen en neem dingen naar beneden voor en na de repetities.
  • Respecteer de commandostructuur. Hoewel het is perfect in orde om een ​​probleem of bezorgdheid om de aandacht van de bestuurder of andere medewerkers te brengen, probeert een grote meningsverschillen prive en discreet op te lossen. Je ondermijnt je gezag en dat van uw directeur, anders.
  • Ook aan uw groepsleden en elke sectie leiders of assistent drum majors. Als iemand u benadert met een probleem, doe je best om het te pakken. Kunnen inspelen op behoeften van de bevolking en de huisvesting van wat je kunt. Als er iets is buiten je controle, uit te leggen aan de groep wat je weet over de situatie en vragen hun hulp en verdraagzaamheid, naargelang het geval.
  • Zorg voor opbouwende kritiek. Probeer indien mogelijk om direct commentaar op de hele groep in plaats van op individuen: "Iedereen, kin omhoog en let op uw hoorn hoeken." Gunst verklaringen ('til je borst ") dan negatieve (" doe niet slouch "). Als je moet enkel iemand uit, doe dat dan discreet en niet een big deal van te maken. Opmerkingen maken als vrijstaande en neutraal mogelijk. Dan, geven mensen een kans om te oefenen en te leren.
  • Wees gul met. Complimenten zijn vaak krachtiger dan. Als iemand iets goed doet, of is verbeterd, zeg dat dan. Het is prima om enkel iemand uit voor het goede nieuws, of vertel de hele groep. Het zal helpen iedereen meer vertrouwen en het zal mensen aanmoedigen om harder te proberen. Het zal ook het verbeteren van moreel.
  • Vermijd marginaliseren iemand of het spelen van favorieten. Het is prima, zelfs gezond, in de groep te hebben, maar als u handelt in de hoedanigheid van tamboer-majoor, houd ze aan dezelfde normen als iedereen.
  • Een inspanning leveren om de namen van iedereen in je groep te leren. Vertrouwen en respect werken het beste wanneer ze gaan in beide richtingen.
  • Die alles duidelijk. Ga stap-voor-stap, letterlijk desnoods. Als u krijgt lege blikken of veel vragen, probeer het opnieuw. Wees specifiek en geven demonstraties.
  • Let op of herinneren wat je wel en niet leuk over bestuurders en drum majors je hebt gewerkt met. Analyseer hun stijlen. Wat was effectief? Wat was niet? Wat was het leuk? Wat was ellendig? Moet je prioriteiten eerste om uw baan en de tweede om mensen te behagen doen zijn. Hoewel je onmogelijk iedereen tevreden, zal uw groep makkelijkst zijn om te leiden en het zal haar best presteren als de mensen in het algemeen tevreden en vol vertrouwen over je prestaties.
  • Wees een deel van uw groep zo veel mogelijk. Er zullen momenten zijn waarop je zelfstandig als onderdeel van uw taken te handelen, maar een inspanning leveren om te doen wat ze doen. Repeteren en uitvoeren wanneer ze dat doen. Eten wanneer en wat ze eten, en als je op reis bent, slapen waar ze slapen. Het belangrijkste is, niet dragen op alsof je boven hen of los van hen.
  • Neem regelen indien nodig. Houd je humeur, maar handelen in het belang van de groep, en wees niet al te bezorgd over het feit dat ieders vriend.
 15. 15
  Leer de regels voor alle wedstrijden je zal bijwonen.
  • Oefen timing en hebben iemand als u, indien nodig.
  • Voor het veld laat zien, is er meestal een bepaalde hoeveelheid tijd in te stellen. Luister naar de omroeper voor de cue te groeten (meestal "Tamboer-majoor, wordt de band / korps klaar? '). Salute, dan beginnen de show onmiddellijk.
  • Voor parades en parade competities, gericht te groeten tijdens het passeren van de jury 'stand. De praktijk begint met een floreert of verfraaiingen zodat het saluut zelf gebeurt vlak voor de rechters. Een goede vuistregel, indien er geen is gegeven, is te groeten voor een bepaald aantal stappen (misschien acht tot twaalf) voorafgaand aan en volgend op het midden van de rechters 'stand.
  • Als je de kans voor een optreden, scout de parade route of locatie op voorhand. Pass over relevante waarschuwingen (obstakels, terrein, enz.) aan uw groep.
 16. 16
  Krijg feedback.
  • Vraag uw bestuurder of anderen om kritiek op uw prestaties.
  • Lees oordelen vellen en te luisteren naar oordelen tapes of ze beschikbaar zijn, zowel voor u als voor uw groep. Zij zullen u vertellen wat er moet worden verbeterd. Bijzondere aandacht besteden aan elke reactie die je herhaaldelijk te krijgen.
  • Er zullen momenten zijn waarop je commentaar rechters 'moet nemen met een korreltje zout. Parades, in het bijzonder, kan worden beoordeeld door vrijwilligers of lokale VIP's die zo veel over fanfares zoals ze doen over paarden, praalwagens, en klassieke auto's, dat is om heel weinig te zeggen kennen. Alle oordelen is enigszins kwalitatieve, en het meeste is gehaast. Niet te persoonlijk op, wees werken om te verbeteren wat je kunt.
 17. 17
  Voordat je afgestudeerd, leeftijd uit, of anderszins te bewegen op, train uw opvolger en geef hem of haar een kans om te oefenen. Laat hem of haar leiden een laat-seizoen parade of twee, of die een segment van een veld show als de groep wordt geconfronteerd terug het veld. Doorgeven wat je hebt geleerd.

Tips

 • Respect voor andere groepen. Heeft uw groep niet leiden door een andere groep of neergezet andere groep. Hoewel ze zijn uw concurrenten, breiden ze elementaire beleefdheid en zie dat je groep hetzelfde doet.
 • Herinner de drummer (s) geven de teek of cadans om zo rustig te doen op de velg wanneer je groep ligt in de buurt van andere groepen die presteren. Gewoonlijk, als u de staging area betreden, een andere groep zal nog steeds worden het invullen van haar show. Uit respect voor andere groepen, houden geluiden tot een minimum op deze tijden.
 • Het initiatief nemen. Als uw groep iets (water, toiletten, richtingen) nodig heeft, om vragen voor hun rekening.
 • Pass over waarschuwingen. Als u marcheren of ergens wandelen met de groep, gebruik dan een simpele handgebaar te wijzen op gevaren zoals stoepranden en laat de groep passeren de waarschuwing terug door de formatie. Het kan moeilijk zijn om oneffen terrein te zien, met name door een fanfare of een bass drum.
 • In een optocht, niet over de band speelt de hele tijd, tenzij de parade regelgeving vereist is. Geef ze de tijd om te rusten tussen de nummers, vooral als uw groep omvat messing. Laat een trommel cadans nemen van de ruimtes tussen, zodat de wind spelers hun embouchures kan rusten.
 • Kijk uit voor uw groep. Het beste is om de meeste ordeverstoorders (zoals degenen die aan de zijlijn schreeuwen "speel iets!" Stand) te negeren, maar je kan hebben om te gaan met iedereen die meer rechtstreeks ingrijpt. Als iemand komt in de formatie of anderszins accosts uw groep, vraag hen om te vertrekken. Krijg hulp van personeel band of evenement beveiliging als je het nodig hebt.
 • Bij het uitvoeren, op het podium ten alle tijden. Dat betekent dat u verblijft in uw compleet voor de duur van de prestaties en het handhaven van de juiste houding en wagen.
 • Oefen klappen luid, met en zonder handschoenen. Uw groep zal nodig hebben om u te horen voor de teek of cadans. Gebruik een paar trommelstokken voor een langere repetitie als je handen moe.
 • Praktijk als u wilt uitvoeren.
 • Als je een drum grote kamp of andere opleiding kunnen volgen, doen. Of u kunt formele opleiding vinden of niet, krijgen alle instructies kunt u vanuit uw directeur, andere drum majors, en iemand anders in uw groep die kan helpen. Daarnaast vertegenwoordig je school terwijl je op kamp; anderen hebben je baan wilde en zou doden om de gelegenheid om u te zijn, dus doe het beste wat je eventueel kunt hebben.
 • Uw groep is samengesteld uit mensen. Zorg ervoor dat ze de kans krijgen om pauzes te nemen tijdens de repetities en te rekken voordat repetities en voorstellingen. Tijdens een full-groep retraite of een andere situatie wanneer zij zal staan ​​voor een langere tijd, herinneren hen aan hun knieën buigen en om te voorkomen dat ze te vergrendelen. In een lange stoet of prestaties, laat een sectieleider start een rimpel te horens te verlagen tot een rustpositie tussen de nummers. Eens op een cue om een ​​kant en klaar positie op voorhand van het spelen te hervatten.
 • Als voetbalwedstrijden behoren tot de prestaties van uw groep, een beetje te leren over het spel en volg de actie op het veld, in ieder geval op een basisniveau. Er zijn momenten wanneer het gepast is om te spelen (na een touchdown, tussen toneelstukken) en tijden dat het niet passend is (wanneer de teams proberen te concentreren op hun spel, als iemand gewond is).
 • Een vrouwelijke drum belangrijke heet nog steeds een tamboer-majoor, niet een majorette. Een majorette is wat hier wordt afgebeeld, en tolt een wapenstok. Stel dat omroeper kaarten dienovereenkomstig worden geschreven.

Waarschuwingen

 • . Dus je bent een tamboer-majoor. Niet enkel om te pronken; doe je werk.
 • Als u een van de top muzikanten in de band en een minder ervaren speler wordt opgepikt over u, wees maar niet bang. Veel banddirecteuren houden hun betere spelers op het veld omdat ze liever dat ze spelen.
 • Herinner uw groep nooit te marcheren in stap over bruggen, trappen of andere soortgelijke structuren. De last van veel mensen samen stappen kunnen dan wat de structuur is ontworpen om te dragen.
 • Zorg ervoor dat u voldoende ruimte om baton en foelie manoeuvres oefenen. Oefenen buitenshuis en uit de buurt van anderen. Niet de praktijk draaien met iets scherp of zwaar.