Wkunl

Hoe kunt u uw eerste gitaar kopen

Leren hoe je een gitaar te spelen is leuk, en het kan een hobby die een zeer lange tijd duurt zijn. Het kan een vermelding in het spelen met een band, of steeds een rockzanger geworden. Wanneer u voor het eerst een belang in het krijgen van een gitaar, zou de beste weddenschap om een ​​leren gitaar, een beginner gitaar die goedkoop te krijgen. Volg deze eenvoudige stappen om de gitaar die precies bij u te vinden.

Stappen

Hoe kunt u uw eerste gitaar kopen. Bepaal of je gaat naar een akoestische gitaar of een elektrische gitaar te spelen.
Hoe kunt u uw eerste gitaar kopen. Bepaal of je gaat naar een akoestische gitaar of een elektrische gitaar te spelen.
 1. 1
  Bepaal uw budget. Als beginner probeer je budget laag te houden. Rond 150€ -225€ voor een gitaar. Gebruikte gitaren zijn ook geweldig, dus controleer uw lokale pion winkels en gebruikte dealers, kunnen sommige grote winkels hebben grote gebruikte gitaren ook. Gewoon omdat de gitaar is duur betekent niet dat het een goede gitaar, maar ook pas op gitaren die onder 115€ als sommige goedkoop kunnen worden gemaakt. Goedkope gitaren worden vaak slecht gebouwd en zal hebben een zeer slechte geluidskwaliteit
 2. 2
  Onderzoek. Zoek iemand die dicht bij je die gitaar heeft gespeeld voor een tijdje. Vraag hen wat merken en soorten gitaren te zoeken en die te vermijden. Bijvoorbeeld, Fender, Taylor, Martin en Gibson zijn zeer bekende merken van hoge kwaliteit.
 3. 3
  Bepaal of je gaat naar een akoestische gitaar of een elektrische gitaar te spelen. Het hangt af van de stijl die je speelt.
 4. 4
  Winkelen. Spelen altijd een gitaar voordat je het koopt, zodat je weet wat je krijgt. Dit niet te doen kan een enorme vergissing zijn. Heb je gitaarspel vriend met u naar diverse winkels en winkels om u te helpen. Als beginner kan je oor niet herkennen subtiele toon kwaliteiten die je vriend zal halen en je te helpen. Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen die je kunt doen.
 5. 5
  Vraag de griffier. Krijg een pick en een riem van de vertegenwoordiger en vraag hem om te laten zien gitaren aan de bovenkant van uw prijsklasse.
 6. 6
  Hebben de klerk te controleren of de gitaar is afgestemd op concert toonhoogte of standaard tuning. Dit zal u toelaten om deze gitaar beter te vergelijken met anderen.
 7. 7
  Voelen. Probeer verschillende gitaren zitten en staan. Als ze niet lijken natuurlijk voor je, zelfs iets, ze kunnen verkeerd voor je zijn. Probeer verschillende gitaren totdat je er een vindt die goed voelt in je handen en op je lichaam.
 8. 8
  Plaats uw wijsvinger direct achter de eerste fret op de dikste snaar (e6). De fret is de verhoogde metal "lijn". Sla de snaar met een behoorlijke hoeveelheid kracht. Luister voor gonst, knalt, of vreemde geluiden. Kijk achter elke fret op elke snaar met een harde druk. Als je ook maar een beetje van "non musical" ruis ziet, vraag de verkoper aan te passen en opnieuw te tunen van de gitaar. Controleer de gitaar weer, als het probleem aanhoudt, krijgen niet die gitaar.
 9. 9
  Oordelen elke gitaar op gevoel, geluid en beroep.
 10. 10
  Bij de aanschaf van: vraag om een garantie, een nieuwe set snaren, een stevige draagtas, en een tuner. Als een nieuwe gitarist, ZAL je een stevige draagtas en tuner nodig, dus is het verstandig om er een te kopen. De meeste dealers verlaten de fabriek snaren op de gitaren voor jaren, beroven hen van heldere klank, nieuwe snaren op te lossen het probleem mooi.
 11. 11
  Indien mogelijk, probeer om prive-gitaarlessen te krijgen. Terwijl de boeken zijn geweldig, ze kunnen niet leren je de juiste techniek (de precieze manier om de positie vingers, handen, armen, rug, en spelen), alleen theorie. Als prive-lessen niet beschikbaar zijn, of uit uw prijsklasse, kan boeken of het internet volstaan.

Tips

 • Lessen nemen. Er is niets meer frustrerend dan het realiseren van je incorrecte techniek hebt geleerd. Het nemen van lessen, zelfs voor een korte tijd, zal springen start uw leren.
 • De belangrijkste factor voor de prijzen voor akoestische gitaren is het materiaal waarvan ze zijn gemaakt en tot op zekere hoogte de afwerking. Goedkope gitaren zijn gemaakt van laminaten, (multiplex) en betere gitaren zijn gemaakt van massief hout. De top kan stevig zijn en de achterkant en zijkanten gemaakt van laminaat of al het hout kan vast zijn. De soort van bossen van invloed op de prijs. Toppen zijn meestal gemaakt van evergreens zoals ceder of spar. De achterkant en zijkanten kunnen worden gemaakt van vele soorten van hardhout. Een populaire keuze is een soort van rozenhout. U kunt kijken naar de binnenkant en de buitenkant van de gitaar om te zien of de achterkant en zijkanten zijn hetzelfde aan beide kanten. U zou hebben om de dealer vragen om de gegevens op het hout, tenzij u een zeer goed oog voor houtsoorten en multiplex. Als je een gebruikte gitaar kopen je kunt vaak betere materialen voor het geld, zeker als je een oude gitaar te kopen, omdat hout is steeds schaarser geworden.
 • Veel mensen stoppen vanwege de saaie lessen! Zorg ervoor dat u de muziek die u wilt opzij te leren van je lessen, met behulp van tabs of bladmuziek leren. Een balans van lessen en plezier bij het spelen is de sleutel tot het hebben van plezier met gitaar.
 • Akoestische gitaar is aanzienlijk harder dan elektrische. Door te beginnen op akoestische, kunt u de opbouw van kracht vinger, en dan als je ervoor kiest om over te schakelen naar elektrische, zullen alle kleine krassen en gekraak hoor je er niet zijn!
 • Als het kopen van een gebruikte gitaar, zeker als je het koopt bij een pandjeshuis, wilt u ervoor zorgen dat de hals en het lichaam zijn niet kromgetrokken. Controleer of er een bult op het lichaam van de gitaar onder de brug (de brug is de plaats waar de snaren aan de body). Controleer op kromgetrokken halzen door te kijken recht naar beneden de nek van de bodem naar de top. U moet de gitaar lichaam omhoog te houden om dit te doen. Als de frets zijn niet uniform, maar een paar van hen kijken ongelijk, hoger of lager, niet kopen die gitaar.
 • Online muziek slaat meestal lopen ongeveer 40€ goedkoper voor uw starter gitaren. Het is geld, maar je zou beter betalen van de extra en het kopen van een lokale retailer. Tenminste je hebt iemand die je kunt de gitaar te nemen, mocht je nog vragen en niet het uitzoeken via e-mail met een vreemdeling.
 • Wees uiterst voorzichtig bij het kopen van gebruikte gitaren. Als je moet is het belangrijk je een ervaren speler mee te nemen om te winkelen.
 • Vergeet niet om geld te laten in uw budget voor een versterker en snoeren als elektrisch, en een tas of koffer. Ook overwegen te investeren in een tuner.
 • Niet te veel zorgen over fret buzz! Als er een model je wilt, maar de huidige, in de winkel hebben een veel buzz, kunt u het personeel vragen of ze konden het te repareren voordat je het koopt, of raden een plek om het te repareren up. Dit moet gebeuren anyways, zoals de gitaar kan worden geschikt om hoe je het beschreven optreden (hoogte van de snaren) willen, en vast te stellen van eventuele problemen. Het mag niet meer kosten dan 45€ voor een goede tune-up, en moet worden onderzocht als je een meer serieuze speler.
 • Tenzij je een ervaren speler die je moet vermijden het kopen van gitaren online. Zelfs de ervaren degenen zal u vertellen om naar een winkel, gebruiken de online sites als een manier om jezelf te informeren over de verschillende mogelijkheden. De lokale muziekwinkels hebben ervaren muzikanten op het terrein en kan u helpen met het proces. Wees duidelijk over je budget.
 • Het beste is niet om uit te gaan op het eerste en koop een super-dure elektrische gitaar. Wat als je besluit dat je niet geïnteresseerd bent? Verlies van 450€ -2990€. Lenen gitaar van een vriend en kijk of je nu houdt van het en als je klaar bent voor het werk bent. Vraag de vriend hoe het is gitaar spelen, en hoe moeilijk het is. Als je weet dat je het leuk vindt, ga dan naar een gitaarwinkel en probeer een aantal akoestische degenen uit. Als je een goede, winterharde een te vinden, kopen en een zachte tas. (Tenzij je van plan bent te reizen met het, dan is een harde case is het beste) Leer gitaar binnenstebuiten. Als u geïnteresseerd in elektrische bent, probeer dan een paar op een goede gitaar winkel en koop het en alleen de nodige accessoires.
 • Zodra u zich beter kunt u uw collectie uit te breiden met gebruikte stukken, pedalen, versterkers en andere accessoires.
 • Als je een vriend die werkt in een gitaarwinkel, kan het allemaal een stuk makkelijker!
 • Bezoek brengen aan diverse winkels in de stad als een ieder is waarschijnlijk in licentie gegeven aan verschillende merken voeren.
 • Als een akoestische gitaar gonst en het bruisende niet kan worden toegeschreven aan slechte techniek van de speler, de actie (afstand van tekenreeksen uit toets) is waarschijnlijk te laag of er een hobbel in de nek. Goedkope gitaren hebben soms een fret die steken te hoog en interfereren met de snaren. Soms gebeurt dit op ongeacht de nek fret voegt het lichaam. Dit redelijkerwijs niet kan worden gerepareerd en de gitaar is niet goed. Als de actie is te laag kunt u ofwel een groter zadel, dat is het stuk in de brug die omhoog houdt de snaren, of verhogen de moer, dat is het stuk dat de snaren aan het einde van de nek houdt. Beide onderdelen kunnen worden verwijderd als u opstijgen de snaren. U kunt de actie te verhogen door de vulling weinig papier vulplaten onder deze onderdelen. Zorg er altijd voor wijzigingen onder begeleiding van een gitaar tech. Als je niet comfortabel aanpassen van een gitaar te voelen, laat de tech doen. Het is beter om te besteden 40€ krijgen van het op te zetten dan het maken van de gitaar je net gekocht onspeelbaar.
 • Als je echt serieus over het leren gitaar, is het een goed idee om te investeren in een echt goede gitaar. Het zal de moeite waard op het einde, en als je hangen op het voor een paar jaar, zal het veel meer waard zijn.
 • De ene hogere dollar functie die is een must is van hoge kwaliteit tuners. Ze zijn nauwkeuriger wanneer u afstemt, en zij houden waar je ze in te stellen in plaats van het losmaken en het veroorzaken van je gitaar om uit te gaan van de tune. Kijk voor tuners die afgesloten stemmechaniek niet alleen ingesloten hebben.
 • Guitar bedrijven deze dagen hebben subcompanies die voortbouwen op dezelfde gitaar tegen een lagere prijs. Dus in plaats van het kopen van een Gibson koopt een Epiphone, of in plaats van buying a Fender koop een Squier.
 • Pickups kan een drastische invloed op een gitaren toon hebben. single coil pickups zorgen voor een schone heldere toon, terwijl dubbele spoel (humbucker) pickups maken meer van een dikke bassig toon.

Waarschuwingen

 • Doe niet zo gek en koop een 4480€ gitaar! Beginner akoestiek Normaal kosten onder 75€.
 • Kijk uit voor gitaren die niet voelt solide, en als er iets lijkt los, probeer niet om die gitaar te kopen.
 • Onthoud altijd redelijk met die gitaar je koopt, als je van plan bent om pop te spelen of blues niet een heavy rock gitaar te kopen te zijn.
 • Wees voorzichtig bij sommige muziekwinkels. De meeste Clerks werken op commissiebasis en zijn gewoon gaan proberen en krijg je een gitaar kopen meteen, kunnen sommige van hen zijn zeer opdringerig en zal niet zo beleefd als je zou willen dat ze zijn. Zij zullen u meer aandacht te geven als ze weten dat je geld en plan op het kopen van een gitaar die dag, omdat ze anders afwijzend tegenover je zijn en op zoek naar hun volgende verkoop.
 • Het is uiterst belangrijk dat de kandidaat gitaar produceren alleen muzikale tonen bij elke fret. Met andere woorden fret buzz, het zoemen, popping, en soortgelijke geluiden moet de gitaar diskwalificeren meteen als je ze hoort tijdens het spelen bij zelfs een fret. Als de frets zijn niet goed wanneer het is nieuw in de winkel, hoe waarschijnlijk is het dat het juist later zal zijn? Het zal niet, tenzij je wilt een fortuin te besteden aan fret dressing.