Wkunl

Hoe maak je een interessante naam voor je band vinden

Bent u op zoek naar een onvergetelijke naam voor je band dat is intrigerend en uniek? Een naam die zal je opgevallen? Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om er een te vinden.

Stappen

Hoe maak je een interessante naam voor je band vinden. Zoek een willekeurig woord in het woordenboek en maak dat je bandnaam.
Hoe maak je een interessante naam voor je band vinden. Zoek een willekeurig woord in het woordenboek en maak dat je bandnaam.
 1. 1
  Zoek een willekeurig woord in het woordenboek en maak dat je bandnaam. Dat is wat REM, The Pixies, Incubus, Evanescence en Outkast deed. Apoptygma Berzerk deed ook, met behulp van twee willekeurig gevonden woorden.
 2. 2
  Gebruik een pop culturele referentie. Een beroemd voorbeeld is de band Veruca Salt, die hun naam aan het boek Sjakie en de Chocoladefabriek.
 3. 3
  Make-up een naam met de initialen van de namen van elk bandlid. Dat is hoe ABBA hun naam kregen.
 4. 4
  Maak een lijst van uw favoriete woorden en tekenen op dat.
 5. 5
  Kies een willekeurig woord en verkeerd spelt het, net als Korn of Limp Bizkit. Ze spelde het met een "k" in plaats van een "c".
 6. 6
  Gebruik een naam die is een inside joke of heeft betekenis voor je. Een voorbeeld hiervan zijn The Smashing Pumpkins
 7. 7
  Gebruik de naam van een gemeenschappelijke of ongewone bloem, zoals Snap Dragon.
 8. 8
  Kijk rond in de winkels en kijk of je een interessant voedsel namen, zoals 'black-eyed peas' of 'red hot chili peppers' kunt spotten.
 9. 9
  Noem maar na een plaats waar je woont vlakbij, net als Soundgarden, Linkin Park, Hawthorne Heights, Alter Bridge, of Cypress Hill (spelfout is optioneel).
 10. 10
  Hebben minstens twee woorden. Elk woord kan een eenvoudig woord, maar laat u inspireren door twee andere bands, of een lied / album / lyric van hen, die je leuk vindt. Na uw bandnaam minstens twee woorden zal helpen het zijn unieke en gemakkelijk doorzoekbaar op het internet.
 11. 11
  Gebruik een portmanteau. Een goed voorbeeld voor het Scarling, dat door elkaar halen van de woorden "littekens" en "lieveling"
 12. 12
  Probeer te denken van een woord dat uw stijl van muziek of iets wat je allemaal geïnteresseerd in beschrijft. Zoek het dan op in de thesaurus. U kunt een woord met dezelfde betekenis, dat het nog mooier vinden.
 13. 13
  Als je gaat voor een "klinkt als" band (i. E. Willen een band die klinkt als Metallica vormen), gebruik dan een van uw favoriete nummers van die band (dwz Fade to Black of Master of Puppets) als een bandnaam.
 14. 14
  Als je houdt van ze kunt krijgen, lees een aantal van oude kolommen of boeken dave barry's. Ze zijn vol van interessante en unieke band-naam suggesties die je misschien leuk om uit te putten.
 15. 15
  Kom met een paar namen en hebben een poll. Vooral proberen om de doelgroep te peilen. Dan heb je een betere indicatie dat mensen gaan om je naam te willen.
 16. 16
  Gebruik een lied songtekst. Panic At The Disco werden geïnspireerd door het lied "Panic" op naam genomen, en All Time Low kregen hun naam van het liedje 'Head On Collision "van New Found Glory.
 17. 17
  Kijk eens naar een boek. Mikey Way werkte in Barnes and Noble en zag het boek van Irvine Welsh getiteld 'Three Tales of Chemical Romance ", vervolgens kwam met My Chemical Romance. Good Charlotte kreeg ook hun naam uit het boek "Good Charlotte". Matthew Sanders kreeg de naam Avenged Sevenfold uit het boek Genesis in de Bijbel.
 18. 18
  Je zou kunnen proberen het vinden van woorden of namen op vele soorten producten. Malcolm en Angus Young van AC / DC vonden hun bandnaam op een naaimachine. AC / DC (Betekenis: Wisselstroom / gelijkstroom) is gedrukt op de achterkant. Ze besloten dat gebruiken.
 19. 19
  Gebruik de voornaam of de achternaam van de persoon die je wilt. Vb: Blue Jane, Ross Avenue.
 20. 20
  Gebruik humor met uw naam, zoals led zeppelin deed. (Keith Moon van The Who hoorde een van hun optredens en verklaarde dat ze dan zouden gaan als een loden ballon (in het Brits Engels, een Lead Zeppelin.) Zij hielden het idee, maar veranderde de spelling.)
 21. 21
  [Gebruik trema (wanneer een ¨ is dan een letter) op een aantal van de o's u's of e's zou geweldig voor metal bands, zoals Motörhead, Blue Oyster Cult en Mötley Crüe deed.
 22. 22
  Ook zou je bandnaam iets compleet willekeurig zijn, zoals pijn, slipknot of verdrinking zwembad.
 23. 23
  Buitenlandse klinkende (of eigenlijk buitenlandse) namen als rammstein, In Extremo, en oomph! roll off van de tong en plakken gemakkelijk.
 24. 24
  Gebruik een acroniem. KMFDM is een acroniem voor Kein Mitleid Für Die Mehrheit (No Pity For The Masses in het Duits). Dit is ook een goed voorbeeld van het gebruik van een mop in je bandnaam.
 25. 25
  U kunt latijnse woorden te gebruiken, net als stollingsgesteente, wat brand betekent. Van dat woord, kunt u het verkorten tot iets als Ignea.
 26. 26
  Of je kan een Frans woordenboek gebruiken en het opzoeken van een woord dat je wilt.

Tips

 • Vermijd het gebruik van namen die niet van toepassing op wat je schrijft over. Probeer een naam die van toepassing is op uw stijl van muziek te gebruiken. Als je metal, een naam als 'Sugar Lollipops "speel niet veel zin te maken, tenzij u probeert te absurde humor te gebruiken (het gebeurt).
 • Zorg ervoor dat de naam nog niet is genomen.
 • Begin niet met uw naam met "The", ook weg te veel gebruikt, en als je niet beginnen met "The", zal het een stuk origineler. bv "Slipknot" zou een coole bandnaam niet zijn als het was "The Slipknots"
 • Veel plezier ermee! Als u wilt om grappig te zijn met de namen, zorg ervoor dat ze zinvol voordat je kiezen.
 • Weet de naam meervoud niet maken, dat is veel te over-gebruikte
 • Overweeg je band potentiële aanwezigheid op het web bij het kiezen van een naam. Kies namen die een beschikbare domeinnaam en een goede zoekmachine aanwezigheid te hebben. Geen namen die uit hoofde van bestaande websites 'Google resultaten zullen worden begraven kiezen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u de naam die u kiezen om ervoor te zorgen dat het niet door een andere band te onderzoeken.
 • Probeer weg te blijven van namen die lang of moeilijk uit te spreken zijn.
 • Gebruik geen woorden in je bandnaam die veel andere bands hebben gebruikt. Bijvoorbeeld, vermijd het gebruik van een bandnaam met het woord 'wolf' in het sinds dit ogenblik zijn er een heleboel bands uit Canada dat het woord 'wolf' in hun naam (Wolf Parade, We Are Wolves) hebben. Mensen ziek van herhaling, en u hebt een naam die opvalt willen.
 • Zorg ervoor dat u uw bandleden vragen of de naam die u geplukt is ok met hen. Vergeet niet, 4 hoofden zijn beter dan 1, dus als jij en je bandleden een naam verzinnen alles bij elkaar, is het misschien beter dan degene die u alleen geplukt blijken!
 • Gebruik nooit een naam die iemand al heeft opgepakt, omdat ze zal echt boos op jou en je band. Je zou ook problemen met rechten, enz. hebben
 • Probeer niet te veel woorden, 3 of onder lijkt ideaal te gebruiken
 • Heeft een woord dat je niet mag zeggen in uw naam niet gebruiken, want uiteindelijk ga je te zeggen hebt de bandnaam. Niemand wil een band "F *** ing Classy" genoemd ondertekenen. Oorspronkelijke naam Stone Temple Pilots 'was "Shirley Temple's P *** sy", en hun platenmaatschappij weigerde ze te ondertekenen totdat ze hun naam veranderd.
 • Niet over een belachelijk "dromerig" of "deep" naam, zoals The Other Side of Nowhere.