Wkunl

Hoe kunt u uw nummers te schrijven en te verkopen

Ooit afgevraagd waarom sommige krijgen de koele, zoete, maak-zelf-bekende deals, terwijl anderen, met ongelooflijk veel talent, stijl en know-how, zelfs nooit de geringste knik van professionals uit de industrie? Alsof talent en knowhow nog niet genoeg is, zijn schrijvers van vandaag geconfronteerd met de steeds toenemende uitdaging van partitioneren hun schrijfstijlen uit de eindeloze barrage van de productie makeovers van wat anders zou zijn middelmatige songs op zijn best.

Lees verder om te leren hoe je je liedjes verschenen!

Stappen

Hoe kunt u uw nummers te schrijven en te verkopen. Begrijpen hoe de industrie werkt en je nieuwe rol binnen het.
Hoe kunt u uw nummers te schrijven en te verkopen. Begrijpen hoe de industrie werkt en je nieuwe rol binnen het.
 1. 1
  Begrijpen hoe de industrie werkt en je nieuwe rol binnen het. Voorbij zijn de dagen een begin gemaakt van een marktgestuurde perspectief. Terwijl een volume van muziek wordt gemaakt op basis van een zeer ondiep schrijven en productie stijl, is er nog een vacuüm voor liederen en muziek die smachtte naar door een groot deel van de bevolking, met name babyboomers, die wel eens de "dagen van het verleden "waar stijl en passie regeerde. Vergeet niet dat, en in feite, als je houdt, dat in de rug van je geest, terwijl je schrijft, zal je een stap dichter bij succes. Let op wat mensen willen en de fanbase van verschillende kunstenaar, maak je muziek zoals theirs.While dit kan het geval zijn voor iedereen uit de kant van de babyboom generatie niet, het is de moeite waard een gedachte. Maar enkele gelijkgezinde benaderingen als deze zal beperkt u variëren van luisteraars drastisch. Baby van Booms zijn niet de belangrijkste aankoop van muziek leeftijdsgroep meer.
 2. 2
  Blijven schrijven van binnen en van wie je bent, maar niet worden gevangen in de muziek rages, wat is hot op dit moment en wat "lijkt" te werken - Verblijf in het voor de lange termijn. Als je blijven schrijven met de stof, de stijl en van wie je bent en waar "het leven" heeft verricht uw schrijfstijl aan, zult u worden gedreven door het ambacht van het lied en niet de nieuwste muziek industrie rage.
 3. 3
  Weet hoe je jezelf de markt. Hedendaagse muziekindustrie eist dat je niet alleen de volgende "hit" lied te schrijven, maar dat je in staat bent om te verkopen en de markt van uw volgende grote "hit" - Vergeet het liedje verkoop zelf. Jammer genoeg, is dit bij veel van de tijd. Er zijn nog A & R regisseurs, producenten en kunstenaars die kijken naar de kracht en het karakter van het lied, maar ze zijn steeds meer en meer zeldzaam. Als u country muziek schrijven, heb je een gemakkelijkere tijd vinden individuen die zal kijken naar de kracht van je song en niet alleen pure marketing. Andere genres zijn niet zo bevorderlijk voor de levensvatbaarheid lied, maar levensvatbaarheid marketing als de "rechtsstaat". Online marketing is de beste manier om je muziek te krijgen die er met sites zoals Artistir, Garageband, of. Ze bieden allemaal de mogelijkheid om je muziek online te verkopen, met behulp van verschillende methoden.
 4. 4
  Bouw je productie sterkte. Vele grote songs van vandaag maken het niet eenvoudig omdat de productie niet de opbrengst van de emotionele toon, vrolijk of niet, dat het lied smeekt. Wij wensen alle dag was toen een geweldig nummer stond op zijn eigen, maar velen een lied demo is eigenlijk het spoor gebruikt voor de uiteindelijke kunstenaar plaat cut vandaag. U kunt niet meer wegkomen met "redelijk" goed klinkende tracks, moeten ze klinken als een record cut. U mag in staat zijn om weg te komen met een lo-fi sound in de country muziek, maar zelfs dit is veranderd als de populariteit van dit genre is toegenomen.
 5. 5
  Blijf geconcentreerd, geloof in uw schrijven, maar eerlijk tegelijk en eisen de hoogste kwaliteit van je song demo's en leren van anderen die het "verkopen vermogen" factor bij de marketing van hun liedjes of producten. Dit is een nieuwe dag in de muziekindustrie, maar je kunt slagen als je zal houden om uw schrijven waarden en niet naar de nieuwste muziek gril.

Tips

 • Veel plezier met het maken van je liedjes en verkopen in de hoop je wat geld te verdienen.
 • Durf verschillend te zijn! Je mag niet altijd worden gezien als verhandelbaar of populair, maar mensen zijn altijd op zoek naar verschillende stijlen. Als u een diepte aan je teksten instellen op twee-akkoord pop tracks, dat is wat anders! Blijf met uw stijl, of anders zult u niet gelukkig zijn in de lange aanloop zelfs als je rijk bent!
 • Probeer een lokale band die je goed kent om het lied uit te voeren krijgen.
 • Schrijven voor zelfbevrediging en probeer niet te raken in de wereld. Als je uiteindelijk rijk bonus als je niet de beste muziek te vertegenwoordigen wie je bent in het gezicht van dit alles-goed gedaan gemaakt.

Waarschuwingen

 • Probeer te eigenwijs om niet te komen met je liedjes of je teleurgesteld zult krijgen als je nummer niet verkopen. *