Wkunl

Hoe maak je een drumstick te houden

Voordat je loopt heb je te kruipen, en voordat je het drummen je hebt om de drumsticks goed te houden. De grip die u kiest zal invloed hebben op hoe veel macht of controle je hebt tijdens het uitvoeren, en een slordige grip zal u een slordige sound (niet voor pols pijn te noemen) krijgen. Hier is een overzicht van de verschillende handgrepen, zodat u degene die past bij uw speelstijl kunt vinden.

Stappen

Hoe maak je een drumstick te houden. Begin met geen stokken in je hand.
Hoe maak je een drumstick te houden. Begin met geen stokken in je hand.

Bovenhandse greep

 1. 1
  Begin met geen stokken in je hand. Neem uw rechterhand en maak een pistool vorm met het. Bij het maken van het pistool, neem je hand, maak een vuist en dan alleen je wijsvinger en je duim te breiden. De rest van je cijfers blijven gekruld in uw handpalm. Neem dit "wapen" en richt deze naar links. (Reverse deze aanwijzingen voor de linkerhand.)
 2. 2
  Buig je pols, zodat de palm van je hand naar beneden is gericht en je wijsvinger wordt gewezen recht voor u, parallel met de vloer, ongeveer een centimeter (2 0,5 cm) of zo boven de snare drum hoofd.
 3. 3
  Buig de gezamenlijke dichtst bij het ​​topje van je wijsvinger om een zak te maken voor de drum stok te zitten.
 4. 4
  Plaats uw drumstick op deze zak.
 5. 5
  Zoek de balans punt. Experiment voor een klein beetje aan de stok plaatsing die de meeste rebounds uit de snaredrum krijgt vinden. Normaal gesproken is het ongeveer 2/3 van de terugweg van de stok tip. Je moet ongeveer 6-8 bounces ontvangen wanneer u de juiste balans punt te vinden.
 6. 6
  Plaats uw duim op de zijkant van de trommel stok. Je hoeft niet te veel druk uit te oefenen met uw duim, als zijn taak is om gewoon houd de stok op zijn plaats.
 7. 7
  Plaats de laatste drie vingers op de drumstick. Deze drie vingers moeten met de drumstick in contact komen vóór het oprollen van de eerste joint. Dit zal je beter instellen voor wanneer u op om de vinger controle te leren.
 8. 8
  Herhaal alle bovenstaande stappen in omgekeerde volgorde om de trommel stok in je linkerhand. Dit resulteert in een "matched grip" waarin beide handen dezelfde grip, in tegenstelling tot de traditionele grip, hierna beschreven.
 9. 9
  Houd de palmen van je handen in een hoek van 45 graden. Buig uw pols om de drumstick op en neer bewegen. Zorg ervoor dat uw pols beweegt met je handpalm naar beneden, zodat het grootste deel van je pols buigen. De beweging mag niet afkomstig zijn van uw elleboog. Gebruik beide van je vingers en polsen naar de stick te bewegen.

Traditionele grip

 1. 1
  Gebruik de achterbakse grip in je linkerhand.
 2. 2
  Open je hand, palm omhoog.
 3. 3
  Plaats de stok in de ruimte tussen de duim en wijsvinger.
 4. 4
  Verpak uw duim en wijsvinger om de stok, met het pad van je duim rust op de eerste knokkel van de wijsvinger.
 5. 5
  Rest de zijkant van uw middelste vinger aan de bovenkant van de stok.
 6. 6
  Rest de stok op de cuticula van de ringvinger, de pink kan de ringvinger ondersteunen.
 7. 7
  Gebruik de bovenhandse grip boven in uw rechterhand beschreven.

Tips

 • Vergeet niet uw voeten! Als je het drumstel spelen bent, je voeten zijn uw stichting, als een huis. Zonder een goede basis, zal het huis vallen.

Als je eenmaal een goede grip op uw stokken, vergeet dan niet wijzen je vingers.

 • Twee dingen om te overwegen. Zoals voor uw handen, het geheim is om te leren hoe je de stokken te houden, en laat tegelijk.
 • Zorg ervoor dat het uiteinde van de drumstick steekt de rug van je hand, en de drumstick komt over het vlezige deel van je handpalm. Veel mensen hebben de stok die door de "dal" van je hand. Dit is onjuist - het moet contact opnemen met het vlezige deel van je hand!
 • De bovenhandse greep hierboven weergegeven is ook bekend als de "Europese grip" of "matched grip". Enkele andere bovenhandse grips zijn:
  • Franse greep: Gezicht van de palmen van je handen rechtstreeks naar elkaar en beweeg de stick voornamelijk met je vingers. Vaak gebruikt door Paukenisten, enkele slag kampioenen en voor snelle tempo swing of het ridebekken (jazz).
  • Duits grip: Houd de palmen parallel aan het trommelvel en beweeg de stok met je pols. Gebruikt om de macht bij het afspelen basdrum of Moeller-methode.
 • De truc is ontspanning. Om te spelen als ontspannen, alsof je in een diepe en rustgevende slaap.
 • Het houden van een trommel stok, zoals hierboven beschreven, lijkt een goed begin zijn. Echter, het spelen met macht, aanraking, en belangrijkste, CONTROL, gaat verder dan louter het vasthouden van de stok. Er zijn veel variabelen die van toepassing zal zijn door de jaren heen, dat zal zelfs de manier waarop je houd de stokken, zoals uw specifieke fysieke make-up veranderen. Het spel uit een combinatie van vingers, pols, onderarm en schouders.