Wkunl

Hoe je de gitaar spelen en zingen tegelijk

Zingen en gitaar spelen kan lastig zijn voor een beginner, maar het is niet onmogelijk. Een gevoel van goede timing, ritme en het vermogen om twee acties tegelijk combineren zal komen met de praktijk en toewijding.

Stappen

Hoe je de gitaar spelen en zingen tegelijk. Leer de woorden van het lied.
Hoe je de gitaar spelen en zingen tegelijk. Leer de woorden van het lied.

Methode 1

 1. 1
  Leer hoe je gitaar te spelen. U kunt beginnen met eenvoudige akkoorden, of zoek een nummer en zoek de tabbladen. Zoek iets dat je denkt dat je kunt om
 2. 2
  Leer de woorden van het lied. Oefen je zangtechniek.
 3. 3
  Leren hoe te spelen, terwijl tikken je pink in 4/4 maat. Het zou klinken als 1 2 3 4 als je niet weet hoe je 4/4 tellen. Een metronoom kan u helpen om tijd bij te houden en is verkrijgbaar goedkoop bij de meeste muziekwinkels. (Er zijn ook veel online metronomen die zijn gratis)
 4. 4
  Beginnen te tellen hardop "1 en 2 en 3 en 4 en" tijdens het spelen. (Zorg ervoor dat je zegt dat het EN elke keer zal het tempo te houden het beste.)
 5. 5
  Zodra u vertrouwd genoeg met het ritme voelen, niet meer tellen hardop, tikt u gewoon op mee.
 6. 6
  Beginnen met het toevoegen van woorden.
 7. 7
  Het is ook erg belangrijk om soms herinneren gitaristen gaan maanden tot jaren zonder het houden van een gestaag tempo, met behulp van een metronoom zal veel helpen.

Methode 2

 1. 1
  Kies een koele lied, leren hoe te spelen, en ook leren hoe om het te zingen.
 2. 2
  Speel het lied met de plaat en proberen om minstens hum de teksten.
 3. 3
  Blijf oefenen het lied tot je kunt spelen zonder dat het record en met je ogen dicht.
  • Uw hersenen gebruiken alfa-golven en beta golven (bewuste / onbewuste). U gebruikt alfa-golven als je concentreren en focussen op iets en gebruik bètagolven wanneer je kunt gewoon "doen" zonder "denken". Zodra u het nummer naar dit punt, bent u klaar voor de laatste stap.
 4. 4
  Speel het lied, maar denk niet dat over de akkoorden, vingerzetting, of iets anders, gewoon spelen. Nu zing het lied en laat de spelen vallen op de achtergrond. Je bewuste zal gaan toeleggen op het zingen, maar je onderbewuste zal de song worden afgespeeld. Dit kan een beetje als een out of body ervaring waar de helft van je hersenen daadwerkelijk speelt de gitaar en de zanger in je voelt is het gebruik van de andere helft. Het is raar in het begin, maar erg spannend en leuk als je eenmaal hebt het naar beneden.
  • Tenslotte zal je in staat zijn, met de praktijk, aan rollen heen en weer te veranderen (had ik raakte dat akkoord niet? Ja, OK de volgende zanglijn gaat als...).
  • Opmerking: het is vrij zeldzaam voor gitaar solo's en zang onderdelen voor te komen op hetzelfde moment (dat is door het ontwerp) niet proberen en veranderen dat wanneer je naar een nummer (makkelijker op jou toch) schrijven.
 5. 5
  Nou ja, de praktijk is dit en veel plezier!

Methode 3

 1. 1
  Zodra u de basis van gitaar spelen, proberen te komen met een paar runs of akkoordenschema's (of gewoon te gebruiken van andere songs als je alleen gaat om covers te spelen.)
 2. 2
  Oefen deze totdat u ze gemakkelijk kunt spelen.
 3. 3
  Nu zitten in de voorkant van de tv en bekijk het terwijl ze te spelen (het is belangrijk om niet te stoppen met spelen)
 4. 4
  Na een tijdje, zou je merken dat je speelt prima, maar ook het beheer op whats going on op tv te volgen. Dit is de eerste stap in het ontwikkelen van onafhankelijkheid.
 5. 5
  Vervolgens probeer dan iets te lezen tijdens het spelen (probeer af te lezen van een computerscherm als je niet kunt vasthouden van een boek open.) Dit zal je geest actiever dan tv-kijken en het spelen te houden.
 6. 6
  Probeer het hardop lezen in een dreunende stem (Een veel voorkomend probleem is alleen in staat om de noten die je speelt zingen)
 7. 7
  Blijf dit doen en uiteindelijk moet je in staat om bijna volledig verschillende dingen zingen en spelen.

Methode 4

 1. 1
  Kies een nummer dat u wilt afspelen, en te leren van de teksten
 2. 2
  Nu spelen de opname van het nummer naar u terug en meezingen. Als u wilt, kunt u neuriën of zingen in je hoofd, gewoon zo dat je het nummer in je hoofd kan krijgen). Herhaal dit totdat u de song onder de knie hebt en je kunt de song af te spelen in je hoofd.
 3. 3
  Nu halen de gitaar en speel mee met de opname, maar slechts gitaar.
 4. 4
  Eens u de song onder de knie en je kunt het spelen zonder te kijken, begint neuriën of zingen hardop tijdens het spelen.

Methode 5

 1. 1
  Probeer om akkoorden die verder gaan met elkaar, (ex. E, D, G) spelen.
 2. 2
  Vervolgens, denk aan een woord om te gebruiken als "sample woord". Gebruik een monster woord voor elk van uw akkoorden.
 3. 3
  Neem bijvoorbeeld, als mijn monster woord voor E waren spel, dan zou ik e spel te spelen, maar zeggen tegelijkertijd. Als D was gratis, dan ik D zou spelen op hetzelfde moment als gratis werd gezegd. Probeer om uw woorden rijmen, want het zal je trainen om woord te onderscheiden van woord bij het afspelen.
 4. 4
  Gebruik deze methode met een echte lied. Deze methode is handig omdat het leidt je op tot elk woord een noot te geven, en dit leidt uiteindelijk tot woord-gitaar-sync.

Methode 6

 1. 1
  Als je eenmaal zijn prima met het spelen van het lied gewoon proberen te spelen tijdens het lezen van een boek.
 2. 2
  Oefen totdat je in staat bent om het boek te lezen. Zodra je in staat bent om dit te doen, voorlezen in een bepaald ritme van uw keuze.
 3. 3
  Zodra je in staat bent om dit te doen, zal zingen liederen zijn eenvoudig.

Tips

 • Dit zal enige tijd in beslag nemen, niet gefrustreerd als je het niet kunt doen in eerste instantie gewoon blijven proberen.
 • Veel gitaristen Ik heb gekend kon niet eens op hetzelfde moment praten als ze aan het spelen waren, laat staan ​​zingen. U zult ontdekken dat met slechts een beetje oefening, de hersenen krampen die je krijgt probeert om beide te doen op hetzelfde moment verdwijnen vrij snel. Veel van het werk in het ontwikkelen van zelfstandigheid (om twee dingen tegelijk te doen) is het besef dat het mogelijk is en gewoon blijven proberen.
 • Probeer jamming, speel een gestage akkoord, een willekeurig akkoord, en begin te praten, ontwikkel je het zingen / spelen tegelijk vermogen.
 • Praktijk op akoestische nummers, met name degenen waar je tokkelen repetitieve akkoorden.
 • Nadat iemand spelen een eenvoudige rockbeat op drums, samen met het nummer zal u helpen uw ritme aan te houden en kun je zingen gemakkelijker.
 • Blijf oefenen.

Sommige creatieve ideeën

Er zijn veel liedjes die zeer nuttig kan zijn in slagen in uw taak.

 • The Black Keys

Gitarist dit 2-koppige band is ook de zanger. Hij maakt gebruik van power chords en pauzes om te helpen hem te zingen. Gebruik het nummer "Your Touch" om te beginnen met, en ga naar nummers als 'Goodbye Babylon "en" I Got Mine ".

 • Nirvana

Lead gitarist van de band, Kurt Cobain, laat enkele van zijn aantekeningen ring in zijn liedjes, geeft hem de kans om te zingen terwijl luisteraars vermaakt. Gebruik "Smells Like Teen Spirit" om deze methode te testen.

 • Foo Fighters

Dave Grohl, gitarist van de band, is een uitstekend voorbeeld van het spelen en tegelijk zingen. Songs zoals "Ooit lang" zal u helpen om akkoorden te spelen tijdens het zingen.

 • The Jimi Hendrix Experience

Jimi Hendrix is ​​misschien wel de meest bekende gitarist ooit. Als u een ervaren gitarist, "Purple Haze" en "Voodoo Chile" zijn goede liedjes te leren als ze gebruik maken van ingewikkelde riffs en licks die goed zijn voor gitaar veteranen te leren zijn.

 • Jack Johnson

Jack Johnson is erg goed in, het kunnen zingen, en te praten tijdens het spelen. Zijn lied "Rodeo Clowns 'moet zijn een gemakkelijk aan te leren als je eenmaal begint te goed te krijgen. (Kijk voor de versie met G. Love and Special Sauce.)

 • Black Sabbath

Black heeft een aantal geweldige songs om u te helpen dit te proberen, zoals 'Paranoid' en 'Iron Man'. De riffs zijn relativly gemakkelijk tijdens het zingen.

Dingen die je nodig hebt

 • Gitaar
 • Metronoom
 • Muziek
 • Plukken