Wkunl

Hoe maak je een super personage in de vergetelheid te creëren

The Elder Scrolls IV: oblivion is een 2007 game in de Elder Scrolls-serie. Deze gids geeft u tips om het spel gemakkelijker algehele maken.

Stappen

Hoe maak je een super personage in de vergetelheid te creëren. Trek de moeilijkheidsgraad recht naar beneden door te gaan naar gameplay opties.
Hoe maak je een super personage in de vergetelheid te creëren. Trek de moeilijkheidsgraad recht naar beneden door te gaan naar gameplay opties.
 1. 1
  Trek de moeilijkheidsgraad recht naar beneden door te gaan naar gameplay opties.
 2. 2
  Verzamel ton goud. Om dit te doen, moet je glitches te exploiteren. Als u zich ongemakkelijk over dat doen bent, slaat u deze stap. U kunt gebruik maken van de Dorian of Kvatch Horseback glitch. Een van beide is prima. Zorg ervoor dat je niet te veel goud te verzamelen, maar het kan echt spullen je spel. Een manier om geld te krijgen zonder gebruik te maken glitches is om een ​​enorme hoeveelheid van de ingrediënten (Ze kunnen overal worden gevonden, en zijn vrij makkelijk te krijgen.) Te krijgen en maken veel potions, zelfs als ze niets doet. verkopen ze allemaal (bij voorkeur op dezelfde handelaar, het verhoogt hun dispositie als je aan hen te verkopen vaak), en let op uw mercantiele en alchemie vaardigheden stijg! Als je een meester in alchemie, maken enorme hoeveelheden van drankjes met elk een ingrediënt, en het gebruik van uw hoge mercantiele, onderhandelen en krijgen een goede prijs voor elk van hen. Vergeet niet, het is ook goed om de standaard "Dungeon Raiding" techniek doen, het zijn maar als je tijd wilt besparen.
 3. 3
  Word lid van de gilden. Thieves Guild is optioneel; Dark Brotherhood wordt sterk aanbevolen. Neem armor, betoverde voorwerpen, etc. van de Guild Halls.
 4. 4
  Probeer een 'good guy', (een personage met een hogere bekendheid dan schande) spelen.
 5. 5
  Gaan door zo veel kerkers en ayleid ruïnes mogelijk. De Ayleid Ruins, vooral, omdat de meeste van hen bevatten Welkynd Stones en Varla Stones.
 6. 6
  Trein met de aanbiddende ventilator, wezens die je jezelf te roepen, of zelfs de duplicatie glitch uitbuiten en betoverd voorwerp effecten permanent toepassen. Niet van toepassing Night Eye, Chameleon, Detect Life of Water Walking permanent. Het zal een pijn.

Tips

 • Het invullen van de Main Quest lijn is nuttig, tenzij je het Vampirisme Cure quest zijn begonnen.
 • Lees Oblivion Guides. Dit zal uw kennis van de mechanica van het spel te versterken.
 • Als je niet een Argonian, je Fin glans te verkrijgen.
 • Het doorlopen van de Arena gevechten is gunstig.
 • Becoming een vampier maakt je sterker, en verleent u vaardigheden, maar er zijn ook nadelen, zoals het nemen van schade in de zon als vampirisme voorschotten.
 • Opslaan vaak wanneer in gevaarlijke situaties. Je weet nooit wanneer je zou sterven of als het spel kan crashen.
 • Begrijp het leveling systeem grondig.

Waarschuwingen

 • Het benutten van bugs en glitches in het spel kan leiden tot crashes, wat op zijn beurt zal leiden tot verlies van gegevens. Zorg ervoor dat je spel op te slaan voordat je een exploit proberen.