Wkunl

Hoe je zwaard Biggoron in de legende van zelda, ocarina van tijd te krijgen

Terwijl de grote sub-quest als Child Link in Ocarina of Time is om Ahold van het Masker van de Waarheid te krijgen, de eerste sub-quest als volwassen Link is naar Biggoron Sword, dat is een groot zwaard (veel groter dan het Master Sword te krijgen ) die twee keer gaat de schade van het Master Sword, maar je twee handen nodig om het te gebruiken, en het maakt je schild onbruikbaar. Toch, het is zeer nuttig.

Stappen

Hoe je zwaard Biggoron in de legende van zelda, ocarina van tijd te krijgen. Zorg ervoor dat u bent volwassen koppeling, zorg ervoor dat u hebt ontdooid koning zora in Domein van Zora, en zorg ervoor dat je Epona.
Hoe je zwaard Biggoron in de legende van zelda, ocarina van tijd te krijgen. Zorg ervoor dat u bent volwassen koppeling, zorg ervoor dat u hebt ontdooid koning zora in Domein van Zora, en zorg ervoor dat je Epona.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u bent volwassen koppeling, zorg ervoor dat u hebt ontdooid koning zora in Domein van Zora, en zorg ervoor dat je Epona. Het is ook aangeraden dat u vertrouwd te raken met uw grondgebied ook. Ga naar Kakariko Village als je klaar bent. Het is ook gesuggereerd dat je Lied van de Zon, zoals u zult hebben om drie dagen te wachten op een bepaald punt.
 2. 2
  Ga praten met de cucco dame. Zij zal je een Pocket Egg geven. Speel Lied van de Zon, of wacht op een dag. Heb je een Pocket Cucco.
 3. 3
  Neem de zak cucco, en vind het huis in Kakariko dorp waar talon slaapt. Gebruik de Pocket Cucco om hem wakker te maken. Breng de Pocket Cucco terug naar de Cucco Lady. Ze zal blij zijn en ze zal je haar broer Cucco, Cojiro, die zij vraagt ​​om met hem te hebben geleverd geven.
 4. 4
  Ga in het verloren bos, en vanaf de ingang, linksaf. (Dit is de kamer waar je de Skull Mask verkopen aan de Skull Kid als Kind verwijzing.) Je zult een vreemd uitziende blauwe man zitten tegen de stomp te zien waar de Skull Kid was. Geef Cojiro aan hem, zal hij gelukkig zijn, en hij zal een Odd Mushroom geven aan u, en u vertellen om het te leveren aan het drankje heks in Kakariko Village. Nu zal de paddestoel bederven, dus je krijgt drie minuten te haasten naar Kakariko Village. De heks is achter de normale potion winkel.
 5. 5
  Geef de oneven paddestoel naar de heks, en ze zal je een oneven potion te maken. Neem het terug naar de Lost Woods, geen haast, je bent niet getimed. Wanneer u de plaats waar de man was te bereiken, zul je in plaats daarvan vinden, een klein Kokiri meisje die zegt dat de Odd Potion is gemaakt van bospaddenstoelen, en vraagt ​​u om het terug te geven. Ze geeft je Saw een Poacher's voor terug.
 6. 6
  Nu, het meest waarschijnlijk, tenzij u Gerudo fort hebt verslagen, de brug over de kloof in de vallei van Gerudo gaat worden naar beneden. Geen probleem. Ofwel Longshot over, of, als je dat niet hebt, gebruik Epona te springen over. Ga in de tent van de timmerlieden, en praat met de baas. Hij neemt opgewonden Zaag de Poacher's en geeft u Sword een gebroken Goron's voor terug.
 7. 7
  Het hoofd tot de dood berg en lopen langs waar de tweede set rotsblokken vallen uit. Vernietig de grote rotsen in de weg met een paar goed getimede bommen en spring van richel naar richel tot je vlakke grond bereiken. Ga niet naar beneden het gat! Verder op, en rol langs de vlammende rotsblokken. Schiet de spinnen en beklim de muur helemaal naar de top. Wanneer u de rots open plek bereiken, ren naar de muur op je bovenste rechts. Een gigantische goron (Biggoron) dient u te begroeten, maar hij heeft zijn ogen wrijven in pijn. Nadat je te praten, zegt hij dat hij zal Zwaard van de gebroken Goron's repareren, maar alleen als je hem oogdruppels voor terug te krijgen. Hij geeft je een Eyedrop Prescription.
 8. 8
  Ga naar het Domein van Zora en presenteren de eyedrop recept om koning zora. Hij zegt dat hij niet de oogdruppels, maar hij heeft wel de ingrediënten. Hij geeft je een Eyeball Frog. Je moet naar Lake Hylia om de Eyeball Frog geven aan de oever van het meer wetenschapper. En haast, want je hebt drie minuten voordat het spul spoils.DON 't gebruik serenade van het water! Dat zal ertoe leiden dat de Eyeball Frog te verwennen.
 9. 9
  Eenmaal in het laboratorium aan het meer, geeft de wetenschapper de oogbol kikker. Hij is opgewonden in eerste instantie omdat hij denkt dat hij krijgt om de kikker te eten, maar hij raakt ontmoedigd als hij maakt de oogdruppels voor u. Hij geeft je Biggoron Oogdruppels, en ze verwennen in vier minuten, dus je moet jezelf te krijgen van Lake Hylia naar de top van Death Mountain. Snel. GEEN Bolero gebruik van vuur! Het zal ertoe leiden dat de oogdruppels te verwennen. Als je door ruimte Darunia in Goron City-tijd zal stoppen als u door de krater en je kan pop op de grote Goron.
 10. 10
  Zodra u de oogdruppels geven aan Biggoron, zijn stemming verbetert, en hij belooft om je een zwaard in drie dagen te maken. Hij geeft je een Claim Check, en kunt u ofwel wachten drie dagen, of speel de Sun's Song zes keer.
 11. 11
  Na de drie dagen zijn voorbij, praat met Biggoron en ontvangt deze werkelijk uitstekende zwaard. Genieten.

Tips

 • Hier krijg je een gevoel van het milieu voordat haasten rond in het.
 • Wanneer een kind, plant een magische bonen voor Dodongo's Cavern en rijden naar de top van Death Moutain bij het afleveren van de druppels.
 • Om de oogdruppels te Biggoron met minuten te sparen op de timer te proberen dit alternatief pad. In plaats van naar Kakariko dorp en de Mountain Trail hoofd recht naar de Lost bossen en neem de snelkoppeling naar Goron City. Voer Crater via Darunia troonzaal, maar niet op de brandwerende tuniek. Een nieuwe teller zal uw oogdruppels timer te vervangen. Ontspannen stappen langs de uitgang die direct buiten de Biggoron leidt. Er moet ten minste 1-2 minuten te sparen met behulp van dit pad.
 • Het wordt aanbevolen dat u het zwaard na het verslaan van de Fire Temple. Op deze manier kunt u Biggoron Sword tegen Dark Link te gebruiken in de Tempel van het Water, die is uiterst nuttig.
 • Niet te veel, als u niet op de getimede secties zorgen, je kunt altijd terugkeren naar de persoon die je gaf het item en probeer het opnieuw.
 • Niet in paniek raken. Ontspannen, zelfs als je getimed.
 • U hoeft niet Epona nodig om de getimede secties vullen als u salto de hele weg in wezen een rechte lijn en zijn behendig met de haak geschoten.

Waarschuwingen

 • Heb warp songs niet gebruiken op de getimede profielen-zodra je klaar bent kromtrekken, zal je tijd direct opraken.
 • Weet Mes van de Goron's die Medigoron verkoopt in zijn winkel niet kopen. Het kost 200 roepies en het breekt na een paar keer van het gebruik ervan. Als je het mes kopen, maar je wilt Biggoron Sword krijgt, breekt het mes op een muur of een vijand.