Wkunl

Hoe groot te zijn in rome total war

Geniet van het spelen van Rome, maar overweldigd door alle verschillende aspecten te beheren? Volg deze gids en je zult maken Caesar eruit als een Gallische catamite!

Stappen

Hoe groot te zijn in rome total war. Begin met het stimuleren van uw steden zijn hoogst mogelijke tarief zonder dat het opstand tegen je.
Hoe groot te zijn in rome total war. Begin met het stimuleren van uw steden zijn hoogst mogelijke tarief zonder dat het opstand tegen je.
 1. 1
  Begin met het stimuleren van uw steden zijn hoogst mogelijke tarief zonder dat het opstand tegen je. Maar als je wilt dat die stad te groeien en het niet erg het maken van een klein beetje minder elke beurt, verplaatsen naar het laagste belastingtarief totdat je het upgrade.
 2. 2
  Start bouw door het creëren van welke religieuze structuur die u wilt. Als je een stad hebt veroverd en het heeft al een religieuze structuur uit een andere cultuur, vernietigen en bouw je eigen. De enige uitzondering hierop is wanneer die stad geluk cijfer te laag is om een ​​bocht zonder dat gebouw duren zonder weerzinwekkend. Zolang je het geld hebt, proberen ervoor te zorgen dat al uw nederzettingen hebben ten minste een gebouw op de bouw-paneel wordt geproduceerd. Bouw je structuren om hoeveel gaat het zal duren om te voltooien, van klein naar groot. Echter, als je de mogelijkheid om de stad en de burgers te verbeteren worden steeds te onrustig, vertraging welke huidige structuur u de bouw van de nieuwe die je stad zal vooraf.
 3. 3
  Produceren van een diplomaat en de communicatie met zoveel culturen mogelijk. Het is goed om een ​​aantal sterke bondgenoten vroege bouwen. Jezelf niet verbinden met een factie hoewel als je van plan bent op elk moment snel een oorlog op hen.
 4. 4
  Merk op dat bij het ​​bouwen van een leger, altijd proberen om het uit te rusten met een breed scala van krijgers. Onder andere schutters te verdedigen tegen cavalerie, zware infanterie om schutters van de vijand en de andere infanterie bestrijden, cavalerie om je vijand te slim af of de hunne passen, boogschutters of speer-mannen om je vijand te kwellen voordat je infanterie eenheden betrekken, en als je een stad geavanceerde hebben een paar, beleg apparatuur bouwen om een ​​stad aan te vallen zonder een andere wending of meer wachten.
 5. 5
  Vergeet niet dat, terwijl belegert een vijandelijke stad, maak je zwakste commando troepen de belegeringsmotoren u bouwen op het gemeentehuis (belegeringstorens, rammen, enz.), Tenzij zij het ​​risico van te worden aangevallen door de buitenwereld. U wilt niet dat uw beste toestel naar beneden door pijlen worden gesneden voordat zelfs het aangaan van de vijand. Wanneer u belegering apparatuur, zoals onagers en ballista hebt gebracht, proberen om geen gebouwen die in de campagne kaart verschijnen vernietigen. Als je uiteindelijk hebt gebroken de poort of een deel van hun muur, moet je groeperen de eenheden die je van plan bent om te sturen in en druk op Shift +8 om ze te verplaatsen in formatie kolom. Dit is het beste voor bestorming van een stad.
 6. 6
  Na de verovering van een stad, zien wat geluk het niveau van de stad is voordat u besluit wat te doen met haar burgers door te kijken naar haar raam door de ruimte tussen de informatie scroll en de rand van het scherm. Als het rood, moet u bloedbad of tot slaaf van de burgers. In die situatie, bloedbad hen. Als het blauw, tot slaaf hen. Als het geel, kan je nog steeds hen tot slaaf te maken voor het geval dat. Als het groen is, noch bloedbad noch slavernij is noodzakelijk, maar nogmaals, je bent de koning, dus het is helemaal aan jou.
 7. 7
  Wanneer een van je steden wordt belegerd, bevel de strijd zelf, ongeacht wat de kansen. Ik heb ooit verdedigde een stad met 21 zwakke Griekse Cavaliers tegen 350 Macedonische speerwerpers en boogschutters en won met 15 mannen overgebleven en mijn algemeen nog in leven. Wanneer u bent degene wiens stad staat te worden bestormd, plaatst de troepen met de sterkste verdediging in de buurt van de plaats waar de vijand je stad is doorgedrongen, en leg ze in bewaking staat. Er zijn allerlei soorten van verschillende methoden die u kunt proberen om te proberen en op te slaan uw stad. Iets dat vaak werkt is om een ​​aantal schutters een paar meter terug van waar de vijand is gekomen in en laat ze vooruit. Vervolgens, en bestel elk zwaardvechters, ongeacht hoe sterk of zwak, aan te vallen is het nu onbeschermd flanken omdat het gevangen zit tussen je verdedigen leger en de poort.
 8. 8
  Gevechten worden vaak gewonnen voordat de vijandige legers ooit zien elkaar: Altijd proberen om je leger te plaatsen op een heuvel als het punt te worden aangevallen. Deze heuvel zal zijn op de battlemap als goed, en de helling kan het verschil tussen nederlaag en overwinning.
 9. 9
  Bij de keuze waar te breiden, altijd in gedachten twee factoren houden. De eerste is militair, neem dan een schikking te maken verdediging van uw imperium makkelijker, of om een ​​vijand te verzwakken. De tweede, en belangrijkste, is de economie. Uw hoofdaandrijving in het aanvallen van een schikking is om meer geld te verdienen, hetzij door het openen van nieuwe handelsroutes of alleen maar het toevoegen van meer mensen aan belasting.
 10. 10
  Gebruik forten, kunnen ze onbetaalbaar worden in hun vermogen om vijanden buiten te houden van uw grondgebied, om bergpassen verzegelen en stilgelegd bruggen. Alleen familieleden (Generals met portretten) kan forten bouwen. Deze forten moeten worden bemand door ten minste een eenheid te allen tijde, of zij zullen in desrepair en disapear vallen. Forten kan worden gebruikt om oorlog te voorkomen, en zij zorgt er ook voor dat u zult worden voor het zeggen zodra het begint.

Tips

 • Als een van uw steden ooit vangt de pest, geen mannen bewegen binnenkant van die stad in een ander, want het zal de ziekte zich verspreiden. Echter, een ding dat je kunt doen om het te verspreiden naar je vijand is een spion in die stad te bouwen en vervolgens te verplaatsen die spion in een vijandelijke nederzetting. Aangezien het de enige eenheid die een stad kan doordringen zonder overnemende zal die stad infecteren.
 • In de strijd, gebruiken elke gelegenheid die je kunt om je troepen te verbergen in een bos (sommige kunnen te verbergen in lang gras), zelfs als u al een voordeel hebben. Plaats uw zichtbare troepen achter waar het bos is en hebben de verborgen troepen hinderlaag van de vijand als het komt in de buurt, sodat ze tussen je twee krachten dan.
 • Als je af kunt trekken van een succesvolle hinderlaag, kun je een heel leger te vernietigen met slechts een fractie van de mannen de vijand heeft. Doe dit in de campagne kaart door het plaatsen van de eenheden die u van plan te zijn deel te nemen aan de hinderlaag in een bos grenzend aan het pad dat je gelooft je vijand zal reizen in een volgende of eerstvolgende afslag. Toen de soldaat die je leger is knieën, maar nog steeds houdt het een banner, je weet dat hij is verborgen. U kunt gebruik maken van iets als aas te zorgen dat ze reizen dat pad, zoals een enkele zwakke eenheid die je niet wilt betrekken bij de strijd, of een belangrijk familielid zonder versterkingen (zorg ervoor dat de vijand zal een ander pad niet reizen om je aas te bereiken. Anders zal er geen hinderlaag en uw aas is hopeloos.). Je troepen automatisch de val voorjaar tijdens de beurt van de vijand wanneer hun leger passeert uw schuilplaats een. Soms is de hinderlaag zal niet werken en de vijand in staat om hun mannen te bereiden voor de strijd zal zijn, maar als je troepen trek hem met succes, kunt u zo veel tijd als u wilt organiseren, terwijl je vijand automatisch uit de strijd in een kwetsbaar kolom formatie. Voordat u begint, het organiseren van je troepen in een enkele lijn formatie met Shift 1, zodat u worden geconfronteerd met de vijanden onbeschermde kant. Heb je mannen laden de vijand die zich in een directe rechte lijn voor hen. Het maakt niet echt uit wat troepen je gebruikt en welke specifieke eenheid die u kiest om te vallen, tenzij uw keuze is natuurlijk suïcidaal, zoals het verzenden off een eenheid van boeren tegen enkele Spartaanse Hoplites. Zolang je vijand is niet te sterk en je bent niet een of andere manier te slim af, het moet een makkelijke gevechten als de vijand zal weglopen op het eerste, zodat ze kunnen krijgen in een goede formatie.
 • Als u eigenaar bent van de Barbarian Invasion expansion pack, een zeer nuttige optie komt omhoog wanneer een van je legers onder bevel van een ervaren algemeen genoeg is om deel te nemen aan een strijd in de campagne map genaamd "Night Fighting". Het is zeer demoraliserend voor de vijand, en zal de belangrijkste leger van de vijand van alle andere eromheen afzonderen, tenzij een van hen wordt bevolen door een andere generaal met de "Night Fighting" vermogen. Wees wel voorzichtig, want deze functie zal ook uw mannen sluiten van elk wapening legers ook.
 • Een generaals gevolg kan worden gegeven aan een ander familielid bij de opvoeding van hun informatie scroll, en het in de andere generaals foto (kan dit niet doen in een stad) te slepen. Dit is handig voor het maken van super generaals. Wanneer uw super algemeen gaat sterven van ouderdom, gewoon iemand anders zijn gevolg.
 • Marine vloten kan een zeer nuttig troef. Gebruik schepen om je mannen te vervoeren naar buitenlandse regio's, zodat ze niet hoeven te betreden op neutrale of geallieerde turf. U kunt uw wagenpark ook gebruiken om blokkade een haven vermindering van inkomen en troepenbewegingen.
 • Vergeet niet dat de buitenlandse (niet je eigen factie) tempels niet kan worden opgewaardeerd. Als je een heiligdom in een enorme stad, moet je eerste actie om een ​​nieuwe tempel te bouwen.
 • Een vrij effectieve manier om een ​​aanval in een stad af te weren is om de groep schutters / hoplieten in phalanxen (indien mogelijk), en plaats ze in een strakke halve cirkel rond het hek / overtreding. Plaats boogschutters op de muren rond de strijd om te vuren in vijandelijke troepen naderen van je stad, en houd zwaardvechters achter je schutters om te gaan met alle vijanden die uw eerste lijn van verdediging te dringen. Mocht de vijand te starten om uw positie te overweldigen, te gebruiken cavalerie en uw algemene (indien gemonteerd) te laden in hen en rout een paar eenheden. Dit zal het moreel van je troepen te verhogen, en u kunt vervolgens verder te slachten de vijand als ze gevangen zitten tussen uw speren en de naderende troepen van achteren. Deze methode is vooral effectief als je Generaal zal zijn in de nabijheid van het grootste deel van je troepen (als ze zo dicht opeengepakte), en dus zijn aanwezigheid en het moreel boost zullen veel van je soldaten ten goede komen.
 • Vuur is zeer succesvol op het verminderen van de vijand moreel, en kan zelfs gebouwen te vernietigen binnen een vijandelijke nederzetting. Gewoon bestel uw onagers om het gebouw dat u wilt aanvallen en druk op 'F' om op vlammende munitie te schakelen. Je kan hetzelfde doen met ballista's, maar alleen als de vuurlinie niet wordt geblokkeerd door een schikking muur of andere obstakels.
 • Als je ooit een stad die is te onrustig en je kunt niet verhogen haar geluk niveau, of als hierdoor zal te duur zijn, nemen alle mannen uit de stad en het belastingtarief te verhogen tot het hoogste niveau. Dit is met opzet hebben de stad in opstand komen, zodat u kunt veroveren de zwakke rebellen en de afslachting van de bevolking, zodat het veel winstgevender. U kunt de opstand verhaasten door enige gebouwen die je inwoners blij zoals coliseums of heiligdommen te maken te vernietigen, en maken de rebellen zwakker door het vernietigen van militaire gebouwen, maar pas op, dan moet je deze structuren weer op te bouwen als je het later heroveren. [Economisch gezien is dit gevaarlijk, dus moet worden gebruikt als laatste redmiddel - je zal de last verschuiven voor het betalen voor je troepen naar andere steden. Als u de afslachting van de rebellen als je opnieuw de stad, dan heb je de economische macht van uw rijk verminderd.]
 • Veel van deze strategieën kan ook werken met Medieval 2: Total War, opvolger van Rome.

Waarschuwingen

 • Aanval de stad Carthago, Patavium, of Thapsus zonder een sterke economie kunnen zijn je uitgaven duizenden denarii proberen om de mensen tevreden te houden. Integendeel, het overnemen van Carthago in het begin van de campagne kan je een heleboel voordelen. De stad Carthago is meestal meer geavanceerd dan de andere nederzettingen je begint met. Dit geeft u het voordeel van de mogelijkheid om meer geavanceerde eenheden trainen. Het kan uw eerste nederzetting te maken naar de status "Enorme". Ook Carthago kan een enorme money maker zijn. Het is ook een relatief veilige plek te verwekken legers die u kunt exporteren naar Rome, Griekenland, en andere plaatsen.