Wkunl

Hoe om te winnen in Age of Empires II

Age of Empires II is het vervolg op Age of Empires I, een bestseller PC game. Age of Empires II kun je 13 verschillende beschavingen, elk spelen met verschillende unieke eenheden en architectuur.

Deze gids is voor beginners tot matige spelers. Deze gids is nutteloos voor gevorderde spelers die gemakkelijk kan verslaan een zeer harde computer.

Stappen

Hoe om te winnen in Age of Empires II. Zet 2 op hout, en 1 op bessen.
Hoe om te winnen in Age of Empires II. Zet 2 op hout, en 1 op bessen.

Het donkere tijdperk

 1. 1
  Maak dorpelingen. Dorpelingen zijn de sleutel tot een goede economie. Dorpelingen verzamelen van middelen die kunnen worden gebruikt voor het bouwen, creëren, en onderzoek spul later in het spel. Maak zoveel dorpelingen als je kunt in het begin. Voor meer informatie over de economie, lees dit artikel.
 2. 2
  Zet 2 op hout, en 1 op bessen. Er moeten bomen in de buurt van het centrum, dus bestel die dorpelingen om die bomen eerst gesneden. De bessen moeten dicht te zijn, en het opbouwen van een molen ernaast. U kunt het voedsel sneller slaan, en boerderijen kunnen worden gemaakt rond het later in het spel.
 3. 3
  Ontdek met je scout. Nummer hem 1 door te drukken op Ctrl + 1. Op die manier kunt u snel naar hem toe gaan door gewoon op de toets 1. Begin met het verkennen van de zwarte gebieden rond het gebied verkend. Omdat je schapen nodig, de scout is van vitaal belang. Bij 6 of meer personen, kun je eigenlijk schapen stelen, zodat de scout is handig om dat te doen.
 4. 4
  Verzamelen schapen. Inmiddels, na 0:30-00:45, de scout zou hebben gevonden 4 schapen. Je kunt het onder controle als het een blauwe (of rood als u bent Player 2) kleur. De dorpelingen die u hebt gemaakt moet worden op het centrum van de stad. Meteen de dorpelingen om voedsel uit de schapen te verzamelen.
 5. 5
  Maak dorpelingen zodra de kans komt door. Houd verkennen met je scout, en houdt het maken dorpelingen. Je doel is minstens 10 dorpelingen in de Dark Age, minstens 15 dorpelingen in het feodale tijdperk, ten minste 30 dorpelingen in het kasteel Age, en 100 dorpelingen in de keizertijd. Je moet het eten, zodat meer dorpelingen zullen meer voedsel te verzamelen, zelfs als de kosten hoger.
 6. 6
  Onderzoek opdoemen wanneer het schaap op zijn. Beginnen met het vinden zwijnen. Uw scout moet altijd niet uit welke situatie het is inch Als u meer schapen vinden te bewegen, moet de andere 2 of 3 dorpelingen voedsel te verzamelen van hen. 1 dorpeling moet aanvallen van een zwijn en breng het terug naar het centrum van de stad waar de andere dorpelingen wachten. Zwijnen hebben 300 voedsel binnen hen, zodat meer dorpelingen verzamelen van voedsel uit zwijn is goed.
 7. 7
  Blijven verkennen, het creëren van dorpelingen totdat je minstens 10, en het opbouwen van een hout kamp naast een bos. Hebben 1 meer dorpeling krijgen hout uit het hout kamp, ​​en toen de beer op is, meteen op zoek naar een andere. # Nu, moet u beschikken over:
  Een scout
  Molen
  Minstens 50 hout
  200 stenen
 8. 8
  Het moet minstens 6 minuten in de wedstrijd moeten zijn. Wanneer u 500 voedsel, het onderzoek van de feodale Leeftijd in het centrum van de stad.
  Vergeet niet om huizen te bouwen als dat nodig is.

De feodale tijdperk

 1. 1
  Maak meer dorpelingen en voeg 2 tot hout en 1 of 2 te foerageren struiken. De schapen moeten door nu hebt uitgevoerd, zodat u kunt beginnen met de andere plaatsen, waaronder de vijand en je bondgenoten te verkennen. U moet nu minstens 4 mensen op hout door nu.
 2. 2
  Bouwen van een smid en / of op de markt. Smeden kost 150 hout per stuk, en markten kost 175 hout elk. Het ding is dat de markten langzamer op te bouwen, en smeden heeft veel upgrades voor de militaire later op die je kunt gebruiken.
 3. 3
  Onderzoek paard kraag (bij de molen) en dubbel-bit bijl (in de hout-kamp). Ze zijn goed upgrades voor de economie.
 4. 4
  Maak 2 meer dorpelingen. Bouw een boerderij nadat u de markt op te bouwen. Boerderijen kostte 60 hout en kosten 60 hout aan reseed. Het is beter als je eenmaal jagen herten ergens verder weg van het centrum. Elk herten voorraden tot 140 voedsel, en er moeten er minstens 4 van 'em.
 5. 5
  Bouwen van een mijnbouw-kamp in de buurt van goud, geen steen. U hoeft geen steen in het feodale Leeftijd nodig, dus krijg goud. Hebben 2 dorpelingen gaan op goud. Je moet 100 meer goud te gaan naar het kasteel Age. De feodale Leeftijd duurt slechts ongeveer 7 of 8 minuten. Je moet 800 voedsel, 200 goud, en een smid en een markt te gaan naar het kasteel Age. Als u extra hout, het bouwen van een kazerne verder naar de vijand. Op de top van een klif is het beste, omdat infanterie niet kan opstaan ​​daar door te klimmen.
 6. 6
  Door nu, moet je
  een scout
  molen
  mijnbouwkamp
  tenminste 200 goud
  smid
  weefgetouw, paard kraag en dubbele-bit bijl onderzocht
 7. 7
  Wacht tot u 800 eten. Dan kunt u gaan naar het kasteel Age. Blijven verkennen met je scout. Door nu, moet u ten minste 50% van de kaart verkend (tenzij je speelt met een normaal, groot of reus op de kaart).

Het kasteel leeftijd

 1. 1
  Onmiddellijk onderzoek zware ploeg en boog zag. Als je niet genoeg middelen hebt, dan zul je moeten wachten. Ook onderzoek andere spullen die goed te zijn, zoals Gold Mining and Stone Mining (Stone Mining moet later onderzocht worden tenzij je een kasteel als de "2" gebouwen).
 2. 2
  Bouwen van een klooster en een universiteit. Universiteiten moeten eerst worden gebouwd, omdat ze redelijk zijn geprijsd, maar krachtige upgrades. Kloosters moet later in het spel gebouwd worden, tenzij je van plan bent een belegering in de vroege Castle Age. Blijven dorpelingen te creëren, en onderzoek Kruiwagen of Town Watch (Kruiwagen misschien te duur zijn, maar uw eten niet op Town horloge van u minder dan 100 food). Je moet een andere Town Center wel bouwen. Meer dorpelingen = meer middelen = betere militaire = meer kans dat je je tegenstanders zal verpletteren.
 3. 3
  Bouw je leger. Bouw een Barracks, Boogschieten, Stabiel, Siege Workshop, en andere gebouwen. De volgorde is hieronder vermeld.
  Stabiel
  Boogschieten
 4. 4
  Maak de infanterie in een groep, de schutters in een ander, de cavalerie in een andere, en de belegering eenheden in een andere groep. Je moet over 4 militaire groepen. Langzaam blijven opbouwen van uw leger, maar VERGEET NIET OVER UW economie! Als je vergeet het, zult u niet genoeg middelen voor de opbouw van je leger, goed heb... je zult verliezen. Houd het creëren van meer dorpelingen totdat je denkt dat de markering bereikt 50 voor de dorpelingen en 50 voor militaire eenheden (15 infanterie, 15 boogschutters, cavalerie 15, en 5 siege units).
 5. 5
  Doe de economie spul voordat de militaire spullen. Dit maakt het makkelijker, omdat de economie zal stimuleren te maken, zodat u met veel middelen voor het leger. Wanneer u 1000 voedsel, 800 goud, en een kasteel of 2 Castle Age gebouwen te bereiken, kunt u ervoor kiezen om door te gaan naar de keizerlijke tijdperk en verder werken op uw leger voor een gemakkelijkere overwinning. Of u kunt uw militaire leiden van 50 militairen (het is eigenlijk een stuk in dit spel) en iedereen te vernietigen. Je moet vooraf aan de keizerlijke Age als er meer dan 2 vijanden, en gewoon aanvallen als er 2 of minder vijanden. Als u van plan bent om de militaire aanval te doen, ga je gang en verpletteren iedereen. Zo niet, hier is wat je doet in het Imperial Age.

Keizertijd

 1. 1
  Onderzoek alle belangrijke dingen zoals vruchtwisseling, twee-man zag, steen / goud as mijnbouw, en andere dingen die belangrijk zijn. Onderzoek uw unieke techs in het kasteel omdat er geen andere beschaving heeft de unieke techs je hebt. Als je vijand heeft vele gebouwen, is het het beste om rap omhoog 1 of 2 trebuchets totdat je aanvallen.
 2. 2
  Blijven dorpelingen te creëren. Je moet op zijn minst ongeveer 80 dorpelingen. Maak 20 meer (maak je geen zorgen, je hoeft niet te doen het allemaal in een keer) 5 tegelijk. Als je bij 100 dorpelingen, alles wat je moet concentreren op het militaire. Reseed boerderijen zoals gewoonlijk, en rap-up van uw militair. Maak veel eenheden, zodat je 50 infanterie, 25 boogschutters, cavalerie 20, en 5 belegering eenheden. Als je speelt de Goten, heb je een 10 populatie wat betekent dat u kunt invullen 5 meer dorpsbewoners en sommige trebuchets

. Nu, met 100 (of 105) eenheden, ga verpletteren je tegenstanders als je nog nooit hebt gedaan!

Tips

 • U kunt de moeilijkheidsgraad instellen. Gemakkelijkste is echt gemakkelijk, standaard is als normaal in sommige andere spellen, matig is vrij moeilijk voor sommige mensen, moeilijk is zeer hard en zeer moeilijk is praktisch onmogelijk (omdat de vijand gebruikt cheats! Als u de snelheid in te stellen om te vertragen, het maakt het makkelijker, zodat u kunt meer dingen doen in een minder hoeveelheid tijd. Echter, het is trager dan de normale tijd, dus als je genoeg tijd, go for it.

Dingen die je nodig hebt

 • Age of Empires 2: The Conquerors CD. U kunt er een kopen in de winkel voor 10€ 0,99. U kunt het spel downloaden van een p2p-netwerk.
 • Met ingang van 9 april 2013, zal het spel samen met de uitbreiding van de Veroveraar beschikbaar op Steam te zijn. Het zal beschikken over een bijgewerkte HD grafische engine, stoom workshop ondersteuning en multiplayer.