Wkunl

Hoe je beter op DOTA (verdediging van de Ouden)

Deze gids is bedoeld voor spelers die een knie DotA (Defense of the Ancients) al hebt gekregen, maar wil om beter te worden op het.

Stappen

Hoe je beter op DOTA (verdediging van de Ouden). Probeer wel dota-playing vrienden online (of in het echte leven, als je kan), die bij voorkeur zo goed als jij of beter te maken.
Hoe je beter op DOTA (verdediging van de Ouden). Probeer wel dota-playing vrienden online (of in het echte leven, als je kan), die bij voorkeur zo goed als jij of beter te maken.
 1. 1
  Doen spelen. Het maakt niet uit wat je doet, of het nu gaat om replays kijken, lezen gidsen, of huur een professional om je lessen (lled, dan moet je zo veel als je kunt spelen geven.
 2. 2
  Probeer wel dota-playing vrienden online (of in het echte leven, als je kan), die bij voorkeur zo goed als jij of beter te maken. U kunt veel van hen leren, en ook spelletjes spelen als teamgenoten. Je hebt altijd een voordeel als je weet dat je teamgenoten en je tegenstanders elkaar niet kennen.
 3. 3
  Do lezen gidsen. Vandaag zijn er veel DotA gidsen die er zijn, richten van nieuwe / Noob spelers te ervaren spelers. Er zijn rijstrook controle gidsen, gidsen held, held teller gidsen, algemene gidsen, en nog veel meer.
 4. 4
  Wees niet vijandig tegenover andere spelers, vriendelijk voor hen... een dag kunnen ze je helpen. U kunt nog steeds "terug te vechten" als iemand u beledigt, want zij zullen waarschijnlijk niet worden je vrienden = P.
 5. 5
  Leer hoe je juke. Juking is een van de meest nuttige vaardigheden die je ooit zou kunnen leren in Dota. Een goede juking gids wordt gevonden binnen de Steeg Controle geleider boven.
 6. 6
  Altijd laatste hit of te weigeren als je kunt. Laatste hitting normale griezels geeft je meestal 40 of 50 extra goud. Laatste raken betekent simpelweg het geven van die laatste klap op een verzwakte kruip. Het ontkennen vermindert de exp je tegenstander zal krijgen voor de doden kruip. Ontkennen betekent laatste slaan van een kruip van je eigen team, en een kruip van je eigen team aan te vallen, moet lager zijn dan de helft van zijn hp (je meestal wilt om het te raken wanneer het rood wel).
 7. 7
  Niet beperken uw ontzeggen tot slechts kruipt. Held ontkennen is een zeer bekwaam beweging, maar effectief als succesvol. Held ontkennen betekent het doden van je eigen held of held een team mates ', om je tegenstander te voorkomen van het krijgen exp. Je hebt een goede deal van het oordeel maar, want het is beter voor je vriend of jezelf te leven op dan sterven. Nadere Hero ontkennen informatie kan gevonden worden in de Steeg Controle gids. Een vorm van het ontkennen vaker voor dan held ontkennen is de toren te ontkennen. Te torenen ontkennen, hp de toren heeft rood te zijn. U wilt zo lang wachten als je kunt om torenen ontkennen.
 8. 8
  Speel wat meer. Dit is een gids om je Dota vaardigheden te verbeteren, niet om healthly verbeteren van uw dota vaardigheden. Hoe meer je speelt, hoe beter je zult krijgen, op een spel of op enige andere ding dat vaardigheden impliceert.
 9. 9
  Map bewustzijn en map control is de sleutel. Wees je bewust van andere helden positionering ten alle tijden. Zet afdelingen in de jungle of in rune plekken waar je visie voor gebieden in de mist kunnen hebben aan een ganks wordt gemaakt op u of uw teamgenoten te voorkomen.

Tips

 • Dota is een team spel. Als u wilt een dota wedstrijd te winnen, heb je meer kans als je bent een teamspeler. U kon "lening" uw ring van de gezondheid of SOBI masker om je teamgenoot voor een tijdje. U kunt ook gebruik maken van een potion op je teamgenoot, of gebruik vaardigheden van je held (zoals Enchantress 'Bedienden of Ezalor's Chakra Magic) om je teamgenoot te genezen. Dat vooral gedaan moet worden als je serieus aan het spelen bent, zoals in een clan tryout.
 • Vandaag, een goed uitgangspunt held build is regeneratie artikelen, stat stimuleren van items, of items reductie schade. Begrijp laarzen eerste.
 • Je moet om en respecteren uw teamgenoten oproepen, zoals "b" (wat weer betekent), duwen, of als hij signaleert de kaart, wat doorgaans betekent dat hij wil iemand gank.
 • Je hebt de mogelijkheid om nieuwe strats proberen tegen AI "spelers" (toen ik begon te spelen, hebben we niet eens dromen van AI-spelers... goede tijden ^ ^).
 • Het is nuttig om Dota leren "slang." Dit is veel breder dan "Noob" of "verboden". Je mag geen nieuw ding je leest op het chatlog die je niet kent te leren. Iemand zegt iets over DPS (Damage per seconde) en je weet niet wat het is, ga je gang en vraag hem. Ook zie je iemand een opdracht te typen die je niet kent (zoals-cson... maar een voorbeeld) ga je gang, typt u het zelf en zie wat er gebeurt.

Waarschuwingen

 • Volg niet elk ding je leest in een gids. Creativiteit is belangrijk, denk gidsen geen rekening met de helft van de situaties je gaat in, en er zijn vele controversiële held builds. Iemand zou Luna gebruiken alsof het was Zeus (slecht voorbeeld) terwijl iemand anders zou kunnen proberen om het te maken als PA (slechter voorbeeld ^ ^).
 • NOOIT afval een kans om in een DotA clan als je er nog geen hebt. Een clan is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en nieuwe vrienden kunnen betekenen skill-ontwikkeling.