Wkunl

Hoe om te winnen bij de beschaving 3

Sid Meier's Civilization 3 is al moeilijk genoeg om met succes te spelen laat staan ​​te winnen! Hoewel deze turn-based beschaving simulatie is bekroond, is er nog barbaren, rivaliserende naties, rellen, sneak aanvallen en ziekte te kampen met. Als je voelt dat je wheeling in een boze stupor want je krijgt aangevallen links, rechts en midden of omdat je hebt drie steden over de hele kaart, vrees niet want Hoe om te winnen bij Civilization 3 is hier!

Stappen

Hoe om te winnen bij de beschaving 3. Het opzetten van een spel (mits je eigenlijk een kopie van het spel), bij voorkeur op de makkelijkste niveau als je een beginner bent.
Hoe om te winnen bij de beschaving 3. Het opzetten van een spel (mits je eigenlijk een kopie van het spel), bij voorkeur op de makkelijkste niveau als je een beginner bent.
 1. 1
  Het opzetten van een spel (mits je eigenlijk een kopie van het spel), bij voorkeur op de makkelijkste niveau als je een beginner bent. Op deze manier kunt u werken tot de moeilijkere levels als je in de tijd vooruit. Het opzetten van het spel met ongeveer 4-6 andere naties te concurreren tegen, op deze manier is het makkelijker om diplomatieke overwinningen, allianties en handel hebben. In aanvulling op deze, de enige andere instelling die je bewust van moet zijn is de set-up van de wereld (Ofwel Gondwanaland, Continenten of Islands). Kiezen Gondwanaland of Continenten de voorkeur, want met de eilanden moet je zeevaart en de oceaan reizen, dat is een stuk moeilijker dan simpele beweging van land beheersen. U zult ook moeten kiezen welke natie je wilt spelen. Hoewel alle wedstrijden gespeeld kunnen worden en moet in staat zijn om te winnen met deze strategie, de Europeanen zijn de beste. Ze hebben allebei de Industrious regel (Hun werknemers werken op dubbele snelheid voor de helft van het spel) en de Expansionist regel (een gratis verkenner aan het begin van het spel). Andere goede naties zijn het Engels, Iroquois, Russen en Zulu's, die allemaal dezelfde kenmerken. De Duitsers zijn ook goed omdat ze wetenschappelijk, zodat technologie kan worden beter geleerd. Ze zijn ook werkzame en ze hebben een goede speciale eenheid het moet vervangen.
 2. 2
  Begin je spel. Je eerste taak zal zijn om het opzetten van uw kapitaal. Meestal zal dit op een perfecte plek, maar af en toe verplaatsen van een paar pleinen dan beter is. Gebruik nooit uw kolonist aan een tribale kampementen te verkennen, omdat ze barbaren kunnen bevatten en de kolonist zal geen verweer hebben.
 3. 3
  Vertrouwd te raken met uw beschaving adviseurs. Ze zijn toegankelijk in de linker bovenhoek van het scherm en geeft u informatie over uw handel, militaire, diplomatieke, wetenschappelijke en culturele verworvenheden en statistieken geven. Het spel is turn-based, dus maak je geen zorgen over het besteden veel tijd aan het zoeken door middel van deze functie (en eventueel de Civiliopedia, die hulp geeft over al de game termen, verbeteringen en eenheden). Je moet rond de 50-60% van uw inkomen gaat naar de wetenschap (U kunt dit verhogen tot 70% wanneer u een nieuwe technologie snel) en je hebt altijd 0% luxe als verbeteringen stad in combinatie met Wonders verzorgen van uw volk geluk. Op dit moment, zal uw regering een Despotische staat te zijn, maar je zult dat binnenkort veranderen.
 4. 4
  Ontdek met uw scout (ervan uitgaande u een van de bovenstaande beschavingen die deze functie hebben geplukt). Hij kan worden gebruikt om toekomstige gebieden te verkennen, contact rivalen en het belangrijkst, verken kampementen. Dit is zeer belangrijk - dorpjes geven je rijkdom, technologie, strijders en kaarten. Om te winnen, moet u hebben verkend een flink aantal kampementen. Tegen het einde van de openingsfase van het spel, moet je minstens vond een paar extra strijders, sommige technologie, kaarten en een beetje goud.
 5. 5
  Focus op uw kapitaal. Het eerste wat je moet doen is richten op troepen naar uw kapitaal te verdedigen. Nadat je dit gedaan hebt, moet je een kolonist te bouwen, zoals u zult moeten een aantal grote projecten op gang waar je je kapitaal nodig voor. Zodra u uw kolonist hebt gebouwd, krijgt het om een ​​stad in de buurt op te bouwen (Je moet verkend hebben al een beetje en weet de goede plaatsen om zich te vestigen) en uw kapitaal is nu vrij om Wonders bouwen. Deze tweede stad zal van kracht worden van een zusterstad en moet een paar werknemers, misschien een paar krijgers en tenslotte, een andere kolonist te sturen uit en herhaal de cyclus, zodat het te kunnen concentreren op Wonders en verbeteringen gebouw zal worden gebouwd.
 6. 6
  Ontdek nieuwe technologieën door het raadplegen van uw wetenschappelijk adviseur. Maak een bijen-lijn voor schrijven en literatuur, dit geeft je toegang tot de Grote Bibliotheek, die geweldig voor verdere technologische vooruitgang is (zie later). Als u nog niet hebt, krijg Bronze Working. Dit geeft u toegang tot Spearmen, welke zijn de beste verdedigers in dit vroege stadium van het spel, je pas echt een per stad anders krijgers die beter op de aanval nodig. Hoewel niet per se de meest nodig technologieën, Iron Werken en The Wheel maken ijzererts en paarden op de kaart verschijnt respectievelijk, en dit kan nuttig zijn bij de beslissing waar toekomstige steden te bouwen (IJzer is een belangrijke bron en moet worden verworven tegen elke prijs ). Dit is het begin van een solide begin, deze technologieën zijn de belangrijkste, maar u kunt gaan voor anderen als je wilt.
 7. 7
  Bouwen wonderen. Door nu, moet u beschikken over de technologie die het mogelijk maakt om de piramides en eventueel de Colossus te bouwen. Maak je geen zorgen over de Colossus gewoon nog niet, als rivalen niet het pas veel later te bouwen en u zult waarschijnlijk een zee-side stad hebt. Echter, start de bouw van de piramides meteen! Zodra uw kapitaal heeft opgebouwd zijn kolonist eerder gezegd, begint de bouw van de piramides. Dit Wonder is de sleutel, want het geeft je een graanschuur in elke stad op het continent, bespaart u de tijd gebouw een. Naast deze, zijn de piramides nooit achterhaald door elke technologie gemaakt, zodat deze functie zal door het hele spel te draaien. Als je bouwen, kan je nooit eens weet dat je graanschuren kon bouwen als ze automatisch zal worden gebouwd voor u. Na deze Wonder, moet uw kapitaal eventueel een stad verbeteren en eventueel een andere kolonist te bouwen alvorens een ander Wonder taak. Als je je kaarten goed hebt gespeeld, moet je de technologie om de Grote Bibliotheek te bouwen. Deze Wonder geeft je een technologie telkens twee andere beschavingen hebben ontdekt. Dit betekent dat u altijd technologisch geavanceerde en zal blijven met je rivalen (Hoewel je echt moet degene het tempo te zijn). Er is ook de Oracle, dat is geweldig en het de Colossus is. Meestal zal de colussus leiden uit een Gouden Eeuw voor je beschaving omdat het heeft dat invloed op de hierboven genoemde landen. Nadat u deze opening Wonders hebt voltooid, kunt u heerlijk ontspannen voor een tijdje en gewoon een te bouwen wanneer het opduikt.
 8. 8
  Houd de kolonist keten gaan. Dit betekent dat elke keer dat je een stad bouwen, nadat je een aantal troepen hebt gebouwd om het te bezetten moet je dan bouwen een andere kolonist. En herhaal het proces. Bouwen van steden waar er ooit is een goede bron of een belangrijke functie. Niet bouwen van een stad te ver weg van de rest en nooit op te bouwen in de buurt van je tegenstanders, tenzij je wilt stoppen met hun steden oprukkende op uw grondgebied. De ideale stad moet de toegang tot irrigatie, veel open vlaktes of grasland, eventueel een bron van schilden (Ofwel bossen of heuvels), een aantal middelen zoals tarwe of vee hebben en hebben geen uiterwaarden of jungle, want dit zal de ziekte in uw hele spreiden stad. Vergeet niet, het aantal steden echt invloed op je rating en hoe succesvol je bent - als je een kans om een ​​kolonist te bouwen, doe het.
 9. 9
  Wees diplomatiek om je rivalen, zoals het ramp zou zijn tot verrekening van een oorlog zo vroeg in het spel. Als je genoeg steden, moet u in staat om eruit te komen van die hulde brengt aan anderen zoals ze ook zullen bang zijn om de oorlog te verklaren aan u. Word goede vrienden met een rivaliserende leider, je zal ze in de toekomst tijdens oorlogen nodig hebben en voor de handel met. Echter, niet halen van de grootste natie op uw bondgenoot te zijn en zeker niet kies de zwakste natie - kies een race tussen de twee en als je niet kunt kiezen, kies degene die het dichtst bij je eigen volk als het zal handelen als een bufferzone als je zowel de oorlog verklaren aan iemand te wijten aan een alliantie.
 10. 10
  Bouwen werknemers, zoals ze werkelijk zullen win je het spel. Europese werknemers werken op dubbele snelheid voor de eerdere helft van het spel, dus je zult in staat zijn om je beschaving te zetten snel als je ze kiest. U moet ten minste een of twee per stad en een paar roving moet rond om wegen verbinden. Zorg ervoor dat alle steden zijn verbonden, voor commerciële doeleinden en soms te automatiseren (Houd in gedachten dat geautomatiseerde werknemers DO u wat tijd besparen en zal vooral goede dingen doen, maar vertrouw ze niet aan spoorwegen voor u maken). Bij de ontwikkeling van stadswijken met uw werknemers, in gedachten houden dat hun verbeteringen echt helpen de productie van de stad. Elke stad terrain plein moet een weg voor de handel hebben, moeten alle vlakten of grasland pleinen irrigatie hebben als het daar kan worden benaderd en alle heuvels of bergen een mijn op het voor schild productie zou moeten hebben. Als er veel bos in de omgeving, snijd een deel van het naar beneden, rond twee of drie bos pleinen is geweldig als de meerderheid is grasland.
 11. 11
  Wees voorzichtig met het maatschappelijk stoornis! Dit kan boomstronk een groei van steden, meestal door overbevolking. Als je kunt proberen om kolonisten en de werknemers om de woede laag te houden.
 12. 12
  Progress vooruit. Ja, moet je veel door te doen nu en moet het hebben gedaan een beetje verder zowel technologisch als cultureel. Maak een bijen-lijn voor Monarchie, zodat u kunt uw regering te veranderen van despotisme, zoals Monarchie is een van de beste vormen van de overheid en biedt een breed scala aan functies en minder belemmeringen. Voor verbeteringen stad, moet je gebouw coliseums pas veel later te voorkomen, in plaats daarvan concentreren op gerechtsgebouwen, tempels, markten en bibliotheken. Het helpt echt om je territorium uit te breiden door het bevorderen van je cultuur niveaus, dus blijven bouwen die Wonders!
 13. 13
  Voer in het middeleeuwse tijdperk. Nu hier is waar de pret begint. Onmiddellijk krijg je wetenschappers om te beginnen onderzoek naar technologieën zoals Invention (Leonardo's Werkplaats echt helpt krijg je militaire tot nul) en vooral de technologie van ridderlijkheid. Ridderlijkheid is de sleutel tot het winnen van het spel, het geeft je toegang tot de ridders die zijn handen naar beneden, het beste apparaat voor een tijdje. Zodra u toegang tot ridders hebben, bouwen zoals velen van hen als je kunt en voel je vrij om de oorlog te verklaren op een rivaal. Probeer niet om een ​​dicht halen om u als het steden op tal van kanten van je grenzen.
 14. 14
  Begin oorlog tegen je rivalen. Soms kan dit escaleren tot wereldoorlogen met diverse allianties en verdragen komen in het spel - dit is goed, en allianties zoals je begonnen uit eerder moeten helpen. Om een ​​campagne te beginnen met je troepen in vijandelijk gebied, moet u eerst van plan een aanslag te plegen. U kunt kiezen uit een aantal opties, maar met een twee-of drieledige aanval het beste werkt, aanvallen vanuit verschillende plaatsen tegelijk met uw ridders. Voor een standaard, twee-riek aanval, splitsen uw ridders in drie groepen: de eerste groep moet bestaan ​​uit minimaal 3 of meer - deze zullen worden geplaatst op verschillende punten rond uw kwetsbare grensgebieden een counter strike onderscheppen en zullen je troepen redden hoeven terug te marcheren naar uw steden slaan. De tweede groep moet, zeggen, ga naar het noorden en het bestaan ​​van ten minste 10 of meer ridders, terwijl het tweede moet gaan zo ver mogelijk, om te zeggen, het zuiden. Hoewel rond drie ridders kan een kleine stad te overwinnen, met grotere groepen betekent dat sommige kan achterblijven en onderdrukken weerstanden en de rest kan marcheren. Dit alles terwijl, back-up ridders moeten worden uit je steden. Zodra u een stad vast te leggen, plaatst een paar ridders in en wacht tot de weerstand tegen einde. Koop dan een spearman en beweeg je ridders mee. Herhaal dit proces totdat de vijand is verdwenen en herhaal nogmaals op een andere vijand. Deze tactiek vermindert enigszins als uw vijand ontdekt buskruit, dus hoewel je niet kan controleren dat hun leveringen van salpeter vangen of ze hebben geen, zodat ze musketmen niet kunnen bouwen.
 15. 15
  Verder te onderzoeken en de controle van uw beschaving. Leren technologieën zoals economie, want het geeft u toegang tot de Smith's Trading Company Wonder die betaalt voor alle inkomsten gerelateerde verbetering van onderhoud, wat erg handig is. Kleinere wonderen zoals de Wall Street zijn ook goed als dat geeft u tot 50 goud in het belang van uw treasury. Als je bouwt deze, moet je veel geld over hebben en kunnen beginnen aan verbeteringen, zoals kathedralen en Colleseums die een beetje onderhoudskosten vereisen bouwen. Ontslaan ontdekken Onderwijs, zoals dit maakt de Grote Bibliotheek achterhaald, maar nu moet je behoorlijk gevorderd zijn. Sanitaire voorzieningen en Stoomkracht zijn geweldige technologieën; spoorwegen zijn zeer geschikt voor het snel inzetten van troepen, maar je zult ijzer en steenkool nodig.
 16. 16
  Gain stabiliteit met rivalen. Door nu je een paar rivalen moeten worden uitgesloten en de rest moet worden in ontzag voor u. Als je hebt gebouwd als vele verbeteringen en Wonderen zoals uitgelegd, moet uw culturele niveaus sommige vijandelijke steden defect aan uw volk. U kunt nu de handel strategische middelen met hen, zoals kolen of ijzer en echt voor een hoge prijs. Dit geeft je nog meer geld te geven en met deze extra geld, kunt u kopen verbeteringen stad en vooraf uw steden vrij snel. Je hoeft niet eens te bouwen schepen of vlucht onder de knie, zoals door nu moet worden aan de top van de raad van bestuur van de leider. Het is erg moeilijk om de latere technologieën bereiken voordat het spel maakt u automatisch met pensioen, maar u kunt blijven spelen daarna. Dit wil echter niet toe te voegen aan je eindscore. Nu kun je doen wat je wilt. Gefeliciteerd, je hebt net gewonnen Civilization 3!

Tips

 • Als een barbaar kampement verschijnt bij een van uw steden, krijgen een krijger of een ander apparaat om het zo snel mogelijk te vernietigen.
 • Sparen, sparen, sparen! Voortdurend sla je spel, want als een rivaal vangt een van je steden en je kon gemakkelijk kunnen voorkomen, kunt u gewoon herlaad je spel en veranderen wat er gebeurd zou zijn.
 • Als je krap bij kas en kan niet upgraden je eenheden, verander dan al uw specialistische bedrijven (steden met voornamelijk belastingontvangers of wetenschappers) om fiscus, het stoppen van wetenschappelijk onderzoek allemaal samen. Na 3 - 4 beurten moet je genoeg geld hebt om al je eenheden aanzienlijk upgraden
 • Bouwen tal van kolonisten in het spel totdat je bent in ongeveer de 3e tech tree, bouwen steden is de sleutel, hoe meer steden je hebt, hoe meer kans je hebt om te winnen.
 • Goede units zijn: Knights voor het aanvallen van de vijand, Musketmen voor het verdedigen van uw steden, Kanonnen voor het bombarderen van de vijand als ze aanranding u en zwaardvechters voor het bewaken van kolonies of forten.
 • Vermijd het gebruik van Democratie als uw overheid. Het vereist dat u het bijhouden van de burgers tevreden te allen tijde en kan uw vermogen om je imperium uit te breiden vanwege de sancties en beperkingen tijdens conflicten belemmeren
 • Dit is slechts een basisplan die goed werkt, maar is geenszins de definitieve versie. Er zijn vele manieren om je vijanden te verslaan en win het spel - vinden wat het beste werkt voor u en maken het werk.
 • Maak je geen zorgen over verbeteringen, zoals muren, Politiebureaus of Fabrieken, op het einde zijn ze zinloos en nemen de tijd die kan worden gebruikt om belangrijke verbeteringen stad, zoals aquaducten, bibliotheken, banken en Courthouses bouwen.
 • Verwacht een paar wonderen te bouwen door andere rivalen voordat u ze kunt voltooien. Gemeenschappelijke Wonders dat de vijand eerst op te bouwen zijn de Grote Vuurtoren, de kathedraal van JS Bach en de Sixtijnse Kapel.
 • Hebben een minimum van twee hoge defensie-eenheden in je stad ten alle tijden (als je in krijgsheer of boven), omdat ze de oorlog verklaren heel gemakkelijk in de hogere lagen. (In Chieftain, de AI nauwelijks aanval, zijn praktisch een instelling om te leren hoe de knoppen werken ect.)
 • Hebben ongeveer 2 werknemers per stad, hangt af van hoe ontwikkelde ze zijn. Als elke vierkante is geoptimaliseerd tot de maximale capaciteit, verplaats de werknemers naar een andere stad om de tegels te maximaliseren.

Waarschuwingen

 • Civilization 3, zoals de meeste spellen, is gemaakt om van te genieten en te leuk. Neem niet het winnen van een spel te serieus als het kan de hoeveelheid plezier je eigenlijk tijdens het spelen zouden kunnen aantasten.
 • Deze benadering mag niet best geschikt om harder niveaus van het spel, dus wees voorzichtig bij de overgang naar niveaus zo'n godheid.