Wkunl

Hoe je het dievengilde in vergetelheid te sluiten

Is Guild de Thieves 'een mythe? Als het was (wat het niet is), dan zou je in staat zijn om mee te doen? De volgende stappen wordt uitgelegd over hoe het dievengilde en hoe de test te slagen vinden.

Stappen

Hoe je het dievengilde in vergetelheid te sluiten. Breek een wet (diefstal), naar de gevangenis en serveer je straf.
Hoe je het dievengilde in vergetelheid te sluiten. Breek een wet (diefstal), naar de gevangenis en serveer je straf.

Vind het dievengilde

 1. 1
  Breek een wet (diefstal), naar de gevangenis en serveer je straf. A Dark Elf zal u een mysterieuze brief die ze zullen zeggen: "neem deze, zijn van een vriend" te geven. Zie hieronder voor meer informatie
 2. 2
  Lees een poster van de grijze vos (kan worden gevonden rond de keizerlijke stad), of vraag om een gerucht op de grijze vos. Krijgen dan een bedelaar dispositie boven de 70 en hen vragen over The Gray Fox.Choose het antwoord "Ik wil met hem te werken.". Hij zal u informatie over hoe u het dievengilde toetreden geven. Zie tips voor verdere informatie.
 3. 3
  Na het doen van een van deze, ga naar de tuin van dareloth (keizerlijke stad aan het water) in de buurt van middernacht, waar een Argonian (amusei) een Medicijnman (amrand Cristophe) en een bos elf (methredel) hebben verzameld. Krijg dispositie Armand's boven de 70 en vraag hem over de Gray Fox. Hij zal je vertellen hoe je de Guild sluiten.
 4. 4
  Spreek met armand Cristophe op elk moment van de dag. Hij zal je vertellen dat het nu niet de tijd om dergelijke zaken te bespreken, en dat je hem zou ontmoeten op een plek in de Waterfront om middernacht.

Slagen voor de test

 1. 1
  Ga naar de tuin van dareloth nadat u klaar bent met een van de 3 stappen in deel 1.
 2. 2
  Praat met armand Cristophe, indien alle verzamelde (methredel en amusei).
 3. 3
  Na een korte inleiding op het dievengilde wordt u verteld wat uw test is. Breng het dagboek van Amantius Allectus zonder hem of Methredel of Amusei doden.
 4. 4
  Ga naar Amantius Allectus huis in de wijk tempel (volg methredel zodra u snel reizen).
 5. 5
  U kunt ook geven 10 muntjes aan een bedelaar, om hem te laten markeren op je kaart Amantius Allectus 'huis.
 6. 6
  Zodra je er bent pak het slot en ga in zijn huis.
 7. 7
  In de kamer waar je net ingevoerd, wordt u een bureau vinden. Open het, neem het dagboek van Amantius Allectus en ga naar The Garden of Dareloth en verslag uitbrengen aan Armand Cristophe.
 8. 8
  Steel het van haar: als methredel heeft het dagboek voordat je kunt maar een ding doen.
 9. 9
  U kunt breken in haar huis (in de wijk aan het water), open methredel's borst, neem het dagboek en verslag uitbrengen aan armand Cristophe.
 10. 10
  Als je te laat komt en je tegenstander heeft het al gekregen, kan je ofwel proberen zakkenroller hem / haar, of verlammen ze en dan zakkenroller.
 11. 11
  Als al het andere faalt, en methredel maakt het terug naar christophe eerste, zal hij je een andere taak te geven.

Tips

 • Als je tijd geserveerd in de gevangenis en je de mysterieuze persoon die de uitnodiging notitie geeft u volgen, zal ze je leiden tot slechts een paar meter afstand van de ontmoetingsplaats.
 • De Tuin van Dareloth is gelegen in het Imperial City Waterfront District. Het is aan de andere kant van het dok, direct achter de Abandoned Shack. U kunt springen over de muur of een wandeling rond het aangrenzende huis.
 • Maak je geen zorgen voor Amusei! Hij zal gaan naar The Elven Gardens District.
 • Als je ervoor kiest om naar de gevangenis en dan serveer je zin zult u uw vaardigheden verlaagd, afhankelijk van de Bounty je kreeg. Je moet de zin anders wordt u niet gevraagd om het dievengilde te sluiten serveren.
 • Als je niet kunt krijgen iemands gezindheid boven de 70 proberen het beoefenen van uw Speechcraft vaardigheid eerste, of spreuken die charme (zoals: Seduce). Een goede manier is om ze te kopen. Omkopen van hen is sneller en eenvoudiger en het goud je geeft is afhankelijk van uw huidige niveau.
 • Meestal zal Amusei worden slepende rond het gebied van de ontmoetingsplaats een paar minuten voordat het begint. Later Methredel toont op en loopt naar haar huis. Armand zal komen dan een toorts en tenslotte kan je gewoon wachten tot Methredel om terug te komen.
 • Wees niet ongerust als Methredel steelt het dagboek voor je! Zie stappen 8-9 hierboven.
 • Toen Armand klaar is met het geven van instructies, Methredel neemt direct op een lopen. Volg haar en ze zal je direct leiden tot het huis. Wanneer je daar bent kies gewoon het slot en je bent in op exact dezelfde tijd dat ze is.
 • Toen in het huis, hier is uw voordeel: Methredel niet weet waar de agenda wordt geplaatst. Ga direct naar de muur naar de rechterkant van de kamer. Daar vindt u een bureau tegen de muur te vinden. Zoek en je zult de eerste zijn om het dagboek te vinden!
 1. Als je problemen hebt met het vinden van de ontmoetingsplaats, maak het uw actieve zoektocht naar een map marker op de locatie te krijgen.
 • Armand Cristophe kunt verkopen je lockpicks voor 5 goud per stuk. Een mooie prijs inderdaad!

Waarschuwingen

 • Vergeet niet! U kunt voldoen aan Armand Cristoph om middernacht! Maar soms zou hij vandaan 11:00. Hij vertrekt rond 02:30.
 • Om volledig lid worden van de Gilde lezen hoe het voltooien van de quest "Moge de beste dief".
 • Naar aanleiding van een van deze stappen zal een zoektocht voegen "Het vinden van Gilde de Thieves '". Zo niet zorg ervoor dat je hebt alles goed gedaan, of dit probleem anders melden bij Bethesda Softworks.
 • Aarzel niet om geld te geven aan de bedelaars! Na alles wat ze zijn leden in de Guild! Toon wat genade!
 • Vergeet niet om de nieuwste patch op uw computer te downloaden, zodat eventuele bugs en glitches zal worden vastgesteld.

Dingen die je nodig hebt

 • Een computer met minimaal 512 MB RAM en een 256 MB grafische kaart.
 • Oblivion geïnstalleerd.
 • Toetsenbord, muis en een scherm.
 • Een Playstation 3 of een Xbox 360
 • Een controller
 • Een TV