Wkunl

Hoe maak je een muzikant te worden

Veel mensen hebben gedroomd om muzikanten. Sommigen hebben natuurlijk talent, terwijl anderen moeten harder werken om een ​​aantal technieken onder de knie. Omdat het een muzikant is niet zo uitdagend, maar het is niet gemakkelijk. Het vereist toewijding, praktijk en inspiratie. Als je de onderstaande stappen, heb jij ook een kans om een ​​groot muzikant!

Stappen

Hoe maak je een muzikant te worden. U zult snel verbeteren en plezier hebben vrij snel, dan zul je de behoefte om te spelen met andere mensen realiseren, om muziektheorie te leren, en, geloof me, dan voel je je veel minder verveeld leren toonladders en akkoorden.
Hoe maak je een muzikant te worden. U zult snel verbeteren en plezier hebben vrij snel, dan zul je de behoefte om te spelen met andere mensen realiseren, om muziektheorie te leren, en, geloof me, dan voel je je veel minder verveeld leren toonladders en akkoorden.
 1. 1
  Koop een instrument, maar kies iets u zin. Misschien droom je van uit te rocken op een gitaar, misschien droom je van gebons op de, of misschien wilt u het proberen tuba. Je eerste instrument is een verlengstuk van jezelf, dus kies zorgvuldig.
 2. 2
  Leren muziektheorie. Voor sommige mensen, muziektheorie lijkt een verspilling van tijd. Echter, muziektheorie is een van de belangrijkste onderdelen van het spelen en. Muziektheorie kan worden geleerd via boeken en internet, hoewel je misschien meer succes met een docent of door het bijwonen van een musical school. Meest muzikale scholen niet eisen dat u er elke dag gaan, en ze niet interfereren met uw gewone leven.
  • Ook leren muziekgeschiedenis. Meer informatie over de verschillende instrumenten en stukken van verschillende componisten. Zorg ervoor dat u luisteren naar veel muziek en aandacht besteden aan specifieke technieken en manieren om een ​​instrument te spelen.
  • Of LEER EEN INSTRUMENT DIRECT, met tablaturen van je favoriete bands, je oren en een goede hoeveelheid moed.
 3. 3
  U zult snel verbeteren en plezier hebben vrij snel, dan zul je de behoefte om te spelen met andere mensen realiseren, om muziektheorie te leren, en, geloof me, dan voel je je veel minder verveeld leren toonladders en akkoorden.
 4. 4
  Gewoon genieten!
 5. 5
  Muziek leren lezen. Terwijl je kunt spelen op het gehoor, kan het goed als je kunt leren hoe om te lezen zijn. Leer alle noten en veel oefenen op de piano, daarna, leren hoe je gezicht te lezen.
  • Sight lezen is ook een zeer waardevolle vaardigheid. Veel beginners alsook tussenproducten moeite hebben met het lezen van muziek, dus zorg ervoor om veel te oefenen!
 6. 6
  (Dit alles geldt voor de klassieke muziek. Meeste volksmuziek is een orale traditie, zodat het lezen en het zicht lezen is veel minder belangrijk!)

Tips

 • Krijg betrokken bij school musical programma's; organiseren een band, deel uitmaken van een muzikale gemeenschap. Geniet van je muziek!
 • Oefenen, oefenen en oefenen!
 • Muziekinstrumenten kan bijna altijd te vinden op pion winkels. Als je een vriend hebt die een behoorlijke kennis van het instrument je speelt heeft, vraag hem om te gaan met u, zodat hij kan helpen ter plaatse de goede deals. Craigslist heeft meer dan 12 miljoen bezoekers per maand met grote hoeveelheden muzikale apparatuur altijd beschikbaar.
 • Geef nooit uw muziek alleen maar omdat sommige idioten noemen je een geek omdat je vijf instrumenten bespelen. Muziek is een van de beste vormen van kunst en je moet nooit opgeven.
 • Naast het huren van sommige leraren, koop wat liedboeken en leren spelen door jezelf.
 • Als je een high speed internet verbinding, kunt u naar en een zoekopdracht van "Leer hoe u _____, video af te spelen '. Controleer dan de verschillende websites voor waardevolle video-inhoud. Youtube heeft een breed scala aan lessen beschikbaar.
 • Het is oke als je gefrustreerd, het is allemaal onderdeel van het leerproces.
 • Denk muzikaal. Dit is waarschijnlijk een van de moeilijkste dingen in het zijn een muzikant. Altijd weten elke noot die je speelt. Soms zijn mensen onthouden 10 pagina's van muziek en spelen zonder enige fouten (op het gehoor), terwijl ze geen idee hebben wat ze spelen. Oefenen en je komt er wel!
 • Zorg ervoor dat je het leren van iemand die al weet hoe je je instrument bespelen. Het kan je geld niet om lessen te nemen redden, maar op de lange termijn het je zal helpen.
 • Maak je geen zorgen wanneer je ziet hoe duur de instrumenten zijn. U kunt deze huren, of horen over aanbiedingen van vrienden. Ook hoeft u niet om een ​​vleugel te kopen voordat je leren! Probeer een toetsenbord in plaats.
 • Vind lokale docenten om les te geven. Dit is niet altijd zo gemakkelijk als het klinkt. bandFIND heeft een lijst van muzikanten bereid om les te geven in uw omgeving samengesteld.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te "hater" van andere soorten muziek. Gewoon waarderen alle vormen van muziek.
 • Probeer niet te vallen in slechte gewoonten. Zij mogen nu niet belangrijk lijken, maar later is het een ander verhaal en het zal moeilijk zijn om zich te ontdoen van hen.