Wkunl

Hoe maak je een mobiele telefoon plan te krijgen zonder een credit-check

In de huidige economie, die krediet verstrekt is moeilijker dan ooit. Wanneer een bedrijf krediet verleent aan haar klanten, is het cruciaal om het bedrijf tot een historisch weten hoe deze klant omgaat hun rekeningen en om te bepalen of deze klant is laag of hoog risico voor hun bedrijf.

Stappen

Hoe maak je een mobiele telefoon plan te krijgen zonder een credit-check. Begrijpen waarom krediet controles worden uitgevoerd.
Hoe maak je een mobiele telefoon plan te krijgen zonder een credit-check. Begrijpen waarom krediet controles worden uitgevoerd.
 1. 1
  Begrijpen waarom krediet controles worden uitgevoerd. Krediet controles worden gebruikt om een ​​bedrijf te helpen bij het bepalen hoe een potentiële klant hun financiën in het verleden heeft behandeld. De meeste grote bedrijven hebben een krediet-afdeling dat de informatie met behulp van uw sofi-nummer, naam, adres, enz. door middel van een kredietinformatiebureau informatie zal controleren.
 2. 2
  Realiseer je dat slecht krediet kan invloed hebben op uw vermogen om een mobiele telefoon te krijgen zonder een storting. Dingen die je voorkomen dat krediet omvatten, maar zijn niet beperkt tot, slechte betaling geschiedenis, accounts die zijn gegaan naar collecties, over uitbreiding van het krediet en onnauwkeurige informatie, waaronder opzettelijke weglatingen op uw kredietaanvraag.
  • Waarom doet krediet uit of ik wil alleen maar een abonnement?
   • Wanneer een klant zich aanmeldt voor de mobiele telefoon service, wordt de provider het geven van die klant onbeperkt toegang tot het gebruik van hun dienst. Klanten kunnen zeer grote rekeningen toekomen in een zeer korte periode van tijd gewoon met behulp van hun telefoon voor roaming, internationaal bellen, data transfers, gedownloade beltonen, games, software applicaties, overmatig gebruik van toegewezen minuten en excessieve messaging indien niet behandeld in hun plan. Al deze kosten worden betaald door of geabsorbeerd door de vervoerder, ongeacht of de klant zijn factuur of niet betaalt.
   • De kans op verlies van een zakelijk oogpunt is hoog en dus krediet zal niet worden uitgebreid tot degenen die niet voldoen aan de voorwaarden die door de individuele krediet afdeling criteria.
 3. 3
  Ontdek uw mogelijkheden voor het verkrijgen van service met minder dan perfect krediet:
  1. Gebruik een dienst die een credit check niet vereist. www.WirelessWithout.com kunt u een plan te gebruiken met een grote provider met een geldige creditcard.
  2. Betalen een vooraf bepaalde borg per lijn naar het bedrijf van uw keuze. De meeste deposito's variëren van 115€ 0,00 tot 750€ 00 per lijn en in het algemeen zal worden terugbetaald na een jaar alleen als de rekening in goede staat gehouden wordt met geen late betalingen of schorsingen van dienstverlening van niet-betaling. Als uw account niet in goede kredietwaardigheid, kan dit depot worden gehouden, zolang je dienst met uw bedrijf hebben.
  3. Overweeg het gebruik van pre-paid mobiele service.There zijn vele opties beschikbaar voor dit soort diensten en sinds minuten vooraf zijn betaald, geen credit check nodig. Zorg ervoor en doe je huiswerk om degene die het beste past bij uw individuele behoeften.
  4. Hier krijg je een mede-ondertekenaar. Veel bedrijven zullen toestaan ​​dat een mede-ondertekenaar om mede-eigenaar van uw account bij u met behulp van hun krediet ter goedkeuring voor. Er zijn een aantal bedrijven die niet toestaan ​​dat mede-ondertekenaars, maar zal de rekening gezet in naam van een andere persoon. Je kan worden toegestaan ​​om toegang te krijgen en veranderingen op de rekening met toestemming van de rekeninghouder. Deze laan zal op geen enkele manier kunt u als een geautoriseerde gebruiker om krediet vast te stellen met dat bedrijf of heb je goede betaling geschiedenis gemeld aan de kredietbureaus als de account zelf is niet in uw naam.