Wkunl

Hoe je mobiele telefoon geheugen te verwijderen

Te verwijderen of af te vegen, het geheugen van uw mobiele telefoon kunt uw persoonsgegevens te beschermen en te voorkomen dat anderen toegang krijgen tot uw belgeschiedenis, foto's, SMS-berichten, e-mailaccount, agenda-afspraken, en meer. Hoewel het exacte proces voor het geheugen van uw mobiele telefoon te verwijderen is verschillend voor elk merk en model van mobiele telefoon, zijn er fundamentele richtlijnen die u kunt volgen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens is weggevaagd uit het apparaat, met name voordat u verkoopt, recyclen, vervreemden, of doneer het apparaat aan een goed doel. Verder lezen van dit artikel om te leren over de fundamentele processen voor het verwijderen van mobiele telefoon geheugen, en de instructies voor het schoonvegen van de gegevens op uw specifieke model mobiele telefoon te krijgen.

Stappen

Hoe je mobiele telefoon geheugen te verwijderen. Verwijder de geheugenkaart uit uw mobiele telefoon.
Hoe je mobiele telefoon geheugen te verwijderen. Verwijder de geheugenkaart uit uw mobiele telefoon.

Algemene geheugen wissen processen

 1. 1
  Verwijder de geheugenkaart uit uw mobiele telefoon. Als uw mobiele telefoon heeft een geheugenkaart, is het waarschijnlijk dat de geheugenkaart is het opslaan van uw afbeeldingen, foto's, video's, ringtones, en andere media die u hebt gedownload of op uw mobiele telefoon.
 2. 2
  Verwijder de Subscriber Identity Module (SIM)-kaart van uw mobiele telefoon. De SIM-kaart slaat vaak telefoonnummers uit het adresboek en SMS-berichten. Uw mobiele telefoon zal een SIM-kaart bevatten als u een mobiele provider te gebruiken met Global System for Mobile Communications (GSM)-technologie, zoals T-Mobile en AT & T.
 3. 3
  Verwijder alle tekst-en MMS-berichten van uw messaging-map. De meeste mobiele telefoons hebben een optie in de map messaging die u toelaat om al uw berichten tegelijk te verwijderen.
  • Controleer of uw berichten uit uw inbox, outbox worden verwijderd, verzonden map, map concepten, en alle andere messaging-mappen op uw apparaat.

iPhone Procedure

 1. 1
  Ga naar het menu "Instellingen" van uw iPhone.
 2. 2
  Tik op "algemeen" en selecteer vervolgens "reset".
  • Als u gebruik maakt van een iPhone 3GS, zal het geheugen van uw telefoon opnieuw binnen 2 tot 3 minuten, maar als u gebruik maakt van een originele iPhone of iPhone 3G-model, kan het enkele uren duren om het geheugen, afhankelijk van de opslagcapaciteit van uw telefoon resetten.

Blackberry procedure

 1. 1
  Selecteer "opties" van het beginscherm van uw BlackBerry-apparaat.
 2. 2
  Selecteer "beveiligingsopties." Deze optie wordt gelezen als "Security" als u eigenaar bent van een Blackberry met een versie van het besturingssysteem van tussen 6,0 en 7,0.
 3. 3
  Selecteer "security vegen." Deze optie wordt weergegeven als "Wipe Handheld 'als u gebruik maakt van een Blackberry met een 4.5, 4.6 of 4.7 besturingssysteem.
 4. 4
  Type "blackberry" in kleine letters wordt gevraagd om het wachtwoord.
 5. 5
  Druk op "wipe" of "enter" om te bevestigen dat u alle gegevens van uw BlackBerry-apparaat wissen. Deze procedure kan tot enkele minuten, afhankelijk van uw telefoon data capaciteit, en wordt het pictogram van een zandloper in de reset-procedure weergegeven.

Windows mobile procedure

 1. 1
  Klik op het menu "start" van windows mobile.
 2. 2
  Selecteer "Instellingen", selecteer vervolgens "clear storage." Op sommige Windows Mobile-telefoons, kan deze optie als gelezen 'harde reset. "
 3. 3
  Voer "1234" in het wachtwoordveld.
 4. 4
  Druk op "ja" om te bevestigen dat u alle gegevens van uw Windows Mobile-apparaat te wissen.

Nokia procedure

 1. 1
  Toegang toetsenblok van uw telefoon, of een toetsenbord.
 2. 2
  Voer "* # 7370 #" op kiestoetsen van uw telefoon.
 3. 3
  Voer "12345" als u wordt gevraagd om een wachtwoord beveiliging. Je geheugen Nokia's zullen dan worden verwijderd.

Procedure voor alle andere telefoons

 1. 1
  Toegang tot menu "settings" van uw mobiele telefoon.
 2. 2
  Kijk voor een optie genaamd "master reset", "data wipe", "memory", "duidelijk" of enige andere optie die kan verwijzen naar het verwijderen van het geheugen op uw mobiele telefoon.
  • Sommige telefoons kunnen de reset-optie onder mappen met het label "beveiliging" of op te slaan "Tel."
 3. 3
  Voer het wachtwoord in om het geheugen op uw mobiele telefoon te verwijderen. In de meeste gevallen zal het wachtwoord ofwel "1234", "12345" en 000000.
 4. 4
  Contact op met de fabrikant van uw mobiele telefoon voor extra geheugen wissen instructies als het aan u in dit artikel informatie niet van toepassing is op uw specifieke apparaat.
  • Kijk voor het geheugen wissen in de handleiding van uw mobiele telefoon of op de website van de fabrikant van uw telefoon of mobiele provider.