Wkunl

Hoe om iemand te overtuigen om te stoppen met het gebruik van hun mobiele telefoon tijdens de lunch met u

Of u nu een ontmoeting met een vriend voor een informele lunch of je tijd hebt geboekt met een collega op het werk, wordt volledig aanwezig en bezig de hele lunch is de hoffelijke en respectvolle manier te gedragen. Helaas, in deze tijd van technologie en gemakkelijke afleiding, zullen sommige mensen nemen en zelfs gesprekken op hun mobiele telefoon te maken, ondanks het feit dat ze lunchen met je. Hoewel het in sommige omstandigheden, het aanvaarden van een gesprek moet worden toegestaan ​​(voor noodgevallen, zoals de komst van een transplantatie), vrienden bellen om te roddelen of te bespreken wat er op tv gisteravond is in slechte smaak, zoals zijn eindeloze zakelijke gesprekken.

Hoewel je zou hopen dat je lunchafspraak realiseert zich dat praten aan de telefoon is onbeleefd tijdens de lunch met een face-to-face persoon, is het niet altijd spelen op deze manier. Geïnternaliseerde excuses voor telefoon beantwoorden tijdens het diner data zijn er in overvloed, ook al zijn ze misplaatst beweegredenen. Toch zijn er een paar stappen die u kunt nemen om je lunch date weten u betekenen zaken over de handhaving van enkele beleefdheid!

Stappen

Hoe om iemand te overtuigen om te stoppen met het gebruik van hun mobiele telefoon tijdens de lunch met u. Wees je bewust van de etiquette normen voor mobiel gebruik in het openbaar.
Hoe om iemand te overtuigen om te stoppen met het gebruik van hun mobiele telefoon tijdens de lunch met u. Wees je bewust van de etiquette normen voor mobiel gebruik in het openbaar.
 1. 1
  Wees je bewust van de etiquette normen voor mobiel gebruik in het openbaar. Naast het houden van mobiele telefoon gesprekken stil zodat niemand anders hoort persoonlijke levensgeschiedenis van de mobiele telefoon eigenaar, het is beleefd de mobiele telefoon uit te zetten op elk gewenst eettafel. De andere vorm van beleefdheid gaat uitzonderingen na - elke mobiele telefoon gebruiker moet op voorhand van de maaltijd uit te leggen waarom zij kan nodig zijn om de mobiele telefoon te beantwoorden tijdens de maaltijd en excuses op voorhand voor deze mogelijkheid. Echter, het gebruik van een uitzondering is niet een open uitnodiging om roddels en chatten weg, het is voor de korte, to-the-point bevestiging of aanpassing van veelal nood of tijd-gedrukt kwesties.
  • Aanvaardbare redenen voor een uitzondering zijn: Een arts op oproep (of enige andere vitale taak op afroep), het ontvangen van nieuws van de voortgang van een ziek kind of familielid, wordt opgeroepen voor een spoedoperatie, zoals een transplantatie, enz. Het is niet gepast om neem afspraken voor een boom knippen of sanitair bedrijf tijdens een lunchafspraak, noch is het passend om bij te praten met iemand die niet te uitgesproken voor een paar dagen. Voicemail bestaat voor een verstandig doel.
 2. 2
  Stel een strak schema. Als deze persoon is berucht om te praten over zijn of haar mobiele telefoon tijdens de lunch, gereserveerd slechts 30 minuten (of zelfs minder) voor de lunch. Op die manier zal hij of zij niet denken dat je alle tijd van de wereld en kan wachten als ze praten over de telefoon.
  • Laat de andere persoon weten dat je erg druk en moet blijven op schema vanwege vergaderingen of afspraken. Hopelijk uw lunch date krijgt het bericht en zullen niet samen verspillen van uw tijd.
  • Als u vermoedt dat ze ervan uitgaan dat het snijden in je korte tijd door het beantwoorden van hun telefoon is aanvaardbaar, heb je alle recht om te eisen dat, gezien de korte tijd die je hebt, dat het zou best als beide telefoons waren uitgeschakeld. Althans op deze manier, je bent deel te nemen aan de "no-telefoon" pact. Het uitschakelen van mobiele telefoons aan het begin van een maaltijd is de juiste etiquette.
  • Stel voor dat zowel u als uw lunchafspraak de telefoon uit de tabel te verwijderen en zet het weg in een broekzak of tas. Misschien als de telefoon niet zichtbaar is, zal uw lunchafspraak niet het gevoel gedwongen om het te gebruiken tijdens het avondeten.
 3. 3
  Selecteer een luide locatie. Tijdens een diner in een lawaaierige omgeving is niet altijd prettig, het is zeker niet bevorderlijk voor de mobiele telefoon gesprekken niet. Probeer naar een cafe of restaurant, die een buzz geluidsniveau dat is aangenaam en verheffend voor u als diners maar waarschijnlijk telefoongesprekken onaangenaam te maken heeft te vinden.
  • Een andere reactie is om een ​​cafe of restaurant, dat niet bang is om een ​​"nee mobiele telefoons" beleid vinden. In de reactie van de vele gefrustreerde diners, meer en meer van deze bestaan ​​en of ze goed handhavers van het beleid, je bent van de haak. Alles wat je moet zeggen is iets als: "Sorry Aunty Beryl, ze hebben een no cellphones beleid hier en ze vragen dat u uw gesprekken buiten te nemen, maar als je naar buiten gaat, gaat uw maaltijd gaat om koud te krijgen en ik ga. krijgen hier eenzaam. "
 4. 4
  Betrek de andere persoon in gesprek. Neem de controle van het gesprek en houd uw lunchafspraak betrokken en op onderwerp. Als je in het midden van een boeiende discussie, kan hij of zij meer geneigd zijn om de "ga naar voicemail" knop drukt als er een gesprek binnenkomt
  • Wees niet verlegen om te snijden in terwijl de telefoon overgaat en hen vragen "Oh kan je niet laten gaan naar de voicemail te behagen? We hebben ons gesprek nog niet klaar." Of, probeer dan een eenvoudige handeling van het plaatsen van uw hand zachtjes over hun telefoon en schudden van je hoofd zachtjes, terwijl het maken van oogcontact. Het is moeilijk om zo'n gebaar te negeren.
  • Als je wilt een beetje wetenschap injecteren in een zachte graven bij je lunch partner om te stoppen met het spelen met de mobiele telefoon, vertel hen over het onderzoek van dr. Mark Lieberman. Een linguïst aan de universiteit van Pennsylvania, heeft hij onderzoek gedaan naar afleiding en vond dat het horen van andere mensen gesprek op een mobiele telefoon leidt ons als we proberen, zonder zelfs maar te willen, in de ongehoorde kant van het gesprek in te vullen. Met andere woorden, de niet-mobiele telefoon praten tafel partner wordt steeds nieuwsgieriger, terwijl de hele relatie tussen de twee face-to-face diners wordt volledig verbruikt door het telefoontje.
 5. 5
  Vraag de andere persoon als hij of zij zou willen lunchen verzetten. Mensen weten (of zou moeten weten) wanneer ze onbeleefd te wijten aan te veel mobiele telefoon interactie. Als u al aan de tafel voor meer dan een paar minuten en je lunch date lijkt ingesteld op het hebben van een volledige conversatie aan de telefoon, wees niet bang om hem te vragen of haar als je moet verzetten. Het zal duidelijk maken dat het genoeg is geweest en dat u overwegen uw tijd wordt verspild.
  • Wacht een passend bedrag van tijd voordat het aanvragen van die lunch worden herschikt. Als uw lunchafspraak is proberen om de onderneming van een paar vergaderdata met een baas of spreken met een docent van zijn of de school van haar kind, laat een paar minuten om eerst voorbij, zoals de oproep van belang kunnen zijn. Echter, als je date weg is gabbing over wat werd gegeten voor het diner gisteravond is of gewoon roddelen, geef het een paar minuten en vervolgens stuiteren.
  • Vertel de persoon die je wilt verzetten. Stem geven hoe je je voelt, dan gesprek van de andere persoon om zijn of haar aandacht te krijgen. Stellen dat het duidelijk is voor u hebben zij een zeer belangrijk gesprek te behandelen en dat u beschikbaar bent voor de lunch verzetten morgen (of wanneer) zijn. Dit laat ze snel begrijpen dat uw tijd kostbaar is.
  • Wees duidelijk over uw voornemen om de lunchafspraak herschikken. Opstaan ​​van de tafel en het gebaar dat je gaat vertrekken. Indien nodig, af te schrijven op een stuk papier of een servet dat je gaat dash en staat iets als: "laten we opnieuw plannen lunch voor als je vrij bent, ben ik vrij X datum en tijd." Je date kan geen idee dat hij of zij is onbeleefd, maar je kunt duidelijk de verwarring op een later tijdstip.
  • Zwijgend opstaan ​​en vertrekken. Laat uw lunchafspraak proberen te achterhalen waarom u nog niet terug uit de badkamer. Je bent in principe met uw lunchafspraak dezelfde hoffelijkheid hij of zij je laat zien. Dit is een vrij confronterend beweging, dus doe het niet om iemand, tenzij je gelooft dat ze verdienen het en zal terug te stuiteren van het (evenmin als ze de persoon over om u een jobaanbieding te geven).
  • Tekst van de andere persoon een afscheid. Je kan ofwel een tekstbericht van de tafel of je kan het stille vertrek combineren met een tekst en tekst hem of haar een keer je terug bent op uw kantoor.
 6. 6
  Neem de telefoon van hen tijdens de mid-gesprek. Deze guerrilla-aanpak werkt mogelijk niet met sommige mensen, maar als het je echtgenoot of kinderen, met alle middelen vegen de telefoon.
  • Vertel hem dat je zult de telefoon terug te keren zodra de lunch is voorbij. Nogmaals, kan uw medewerker deze techniek zeer wenselijk vinden, maar als het een familielid, vooral je kind, kan dit de beste manier om de mobiele telefoon gesprek te stoppen en gebruikt worden als een leermoment zijn.
  • Maak een puntige opmerking zoals: "Denk je dat je Clark Kent?" Het antwoord zal zijn "Nee, waarom? '. Uw reactie zal zijn: "Omdat je het behandelen van dit cafe als een telefooncel."
 7. 7
  Cellphone uw lunchafspraak's. Als uw lunch partner is gabbing weg terwijl je in stilte genieten van uw ijsthee, wachtend tot ze klaar, niet opgemaakt met volledig wordt afgeblazen. Bel ze! Laat uw oproep onderbreekt het gesprek dat ze hebben, zodat ze weten dat je klaar bent lunchen alleen.
  • Bel ze vanuit een telefooncel of het telefoonnummer van het restaurant voor anonimiteit. Ze kunnen perplex zijn als ze zien dat een onbekend aantal, beantwoorden de telefoon alleen te vinden het is je ze belt vanuit het restaurant badkamer.
  • Stuur ze een SMS-bericht. Veel telefoons zal een audio waarschuwing klinken als een tekstbericht binnenkomt Uw lunchafspraak zullen even een blik werpen op het bericht en lees: 'U zet de telefoon neer en lunchen met mij! "
  • Bel ze openlijk van uw mobiele telefoon. Terwijl direct staren in hun ogen, kies aantal cellen van uw lunch partner en kijk voor hun reactie als ze stuntelen om te lezen wie er belt ze.
 8. 8
  Taai als de gelegenheid daarom vraagt. Stel voor dat uw mobiele telefoon gabbing lunchafspraak de tafel verlaten als ze opzet op telefoon chatten. Waarom zou je weggaat, vooral als hij of zij begint te praten wanneer uw heerlijke lunch is aangekomen? Als je date gaat worden onbeleefd, moet hij of zij de ene om te vertrekken.
  • Vertel je date om het te nemen naar buiten. Leg uit dat het restaurant heeft een "no cellphone beleid" (zelfs als ze dat niet doen, zeg het gewoon toch) en dat zij nodig zullen hebben om naar buiten te gaan als ze gaan blijven praten. Vraag hen of de broodmaaltijd wordt het gesprek waard.
  • Staar naar je date totdat hij of zij vangt je blik en dan punt of knipoog naar de uitgang. Soms kun je zoveel meer zeggen zonder ooit een woord te zeggen.
 9. 9
  Omgaan met de permanent afgeleid cellphone speler. De voorgaande stappen zijn allemaal behandeld met mobiel gesprekken. Er zijn zoveel dingen die een mens kan doen op een telefoon nu dat je kan worden geconfronteerd met een aantal afleidende activiteiten van een mobiele telefoon gebruiker, inclusief het updaten van hun Twitter-of Facebook-accounts, het oogsten van hun gewassen op een simulatiespel, sms hun vriendjes, het controleren het weer en, meest irritante van alles, het stoppen van uw gesprek om de paar minuten om "check de feiten" op het internet!
  • Vragen aan de mobiele speler of ze het erg zou vinden wegzetten van hun telefoon en meer tijd doorbrengen met u kan chatten. Maak indruk op hen die je hebt niet veel tijd en dat je echt wilt om up-to-date met hun nieuws en een aantal van uw eigen te delen in plaats van te concurreren met hun mobiele telefoon.
  • Probeer een aantal van de relevante opties te kiezen, zoals het suggereert herschikking een tijd dat ze meer kans om vrij te zijn of sms hen een boodschap als: "Geen spelletjes meer, laten we lunchen."
 10. 10
  Wedden. Zet je telefoon op de tafel en vragen die anderen met u hetzelfde doen. De eerste persoon om hun telefoon te raken vóór het einde van de maaltijd krijgt om te betalen.

Tips

 • Laat je lunch partner weten dat veel restaurants verbiedt mobiele telefoon te gebruiken in de eetzaal.
 • Beginnen met het lezen hardop. Trek uw huidige lees-en begin te lezen het hardop aan tafel. Uw lunchafspraak zullen verbijsterd zijn en zal krijgen, hetzij de puntige boodschap dat het vervelend om een ​​andere persoon gericht op een activiteit die afleidt en neemt ze weg van het centrale doel van het zijn bij de lunch, of ze zullen in ieder geval stoppen met hun chatten en vragen hebben u een aantal vragen over je gedrag!
 • Als blijkt dat uw lunchafspraak is vastbinden een paar losse eindjes, waarom niet de tijd gebruiken om uw voordeel en stuur een paar teksten - uiteraard uw lunch partner zal het niet erg.

Waarschuwingen

 • Voordat je wordt helemaal geïrriteerd, zorg ervoor dat uw lunchafspraak niet nemen van een ernstige of levensbedreigende oproep. Oproepen die een medische noodtoestand of overlijden in de familie omringen zou moeten worden toegestaan.