Wkunl

Hoe om bestanden te verzenden naar een mobiele / mobiele telefoon met bluetooth-technologie

Wil je een ringtone op je telefoon hebben? of hebben een foto van uw laptop / computer op je telefoon? Lees verder als je dat doet!

Stappen

Hoe om bestanden te verzenden naar een mobiele / mobiele telefoon met bluetooth-technologie. Zorg ervoor dat uw computer is uitgerust met Bluetooth-technologie (ofwel geïntegreerd in de machine of een USB-dongle) en actieve.
Hoe om bestanden te verzenden naar een mobiele / mobiele telefoon met bluetooth-technologie. Zorg ervoor dat uw computer is uitgerust met Bluetooth-technologie (ofwel geïntegreerd in de machine of een USB-dongle) en actieve.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw computer is uitgerust met Bluetooth-technologie (ofwel geïntegreerd in de machine of een USB-dongle) en actieve.
 2. 2
  Schakel Bluetooth op uw mobiele apparaat. Deze optie is vaak te vinden in de Instellingen of Connectiviteit menu van uw telefoon.
 3. 3
  Koppel uw computer met uw mobiele apparaat door het maken van beide apparaten zichtbaar (ook wel bekend als zichtbaar of unhidden) in de Bluetooth-opties. Zodra beide zijn zichtbaar, zoeken naar Bluetooth-apparaten op uw mobiele telefoon.
 4. 4
  Zoek de naam van uw computer in de lijst met resultaten en selecteer deze.
 5. 5
  Voer een 4 tot 8 cijferige toegangscode van uw eigen keuze en druk blijven. Als u koppelen aan een Bluetooth-headset of een ander scherm-minder-apparaat, zal het toegangscode ofwel 0000, of die in de handleiding van het apparaat.
 6. 6
  Zodra uw apparaten zijn gekoppeld, kunt u bestanden verzenden en ontvangen.
 7. 7
  Er zijn verschillende methoden om een bestand naar uw mobiele apparaat te sturen. Een methode is om het bestand te kopiëren van uw computer naar uw mobiele apparaat (vaak te vinden in Mijn Computer of My Bluetooth Places) en plak het bestand naar de telefoon. Een andere optie is om met de rechtermuisknop op het gewenste bestand en selecteer Send To -> Bluetooth Device -> (naam van gsm's). Sommige telefoons (met name Verizon-telefoons) ondersteunen niet de nodige 'profiel' te bestandsoverdracht mogelijk, en in plaats daarvan ondersteuning voor Bluetooth-headsets bieden alleen.
 8. 8
  Terwijl het bestand wordt overgebracht, moet u een voortgangsbalk op uw computer en / of telefoon te zien. Zodra het bestand is voltooid overdragen, moet een bericht waarin staat zoals weergegeven op het scherm van uw apparaat.
 9. 9
  Vind het overgebrachte bestand op uw mobiele telefoon met behulp van de telefoon ingebouwde file explorer.

Tips

 • Als u problemen ondervindt, probeer dan Googlen model van uw telefoon met het woord "Bluetooth file transfer" of "Bluetooth OBEX" (Object Exchange-profiel). Sommige telefoons hebben specifieke methoden of problemen met Bluetooth bestandsoverdracht, terwijl anderen geen ondersteuning voor de Bluetooth file transfer methoden helemaal niet, in plaats daarvan alleen toestaan ​​Bluetooth-headsets te werken.
 • Zorg ervoor dat zowel de computer en het mobiele apparaat zijn ingeschakeld en dat Bluetooth ingeschakeld. De meeste telefoons vereisen input van de gebruiker om Bluetooth-verbindingen en operaties toestaan.

Waarschuwingen

 • Als u niet in staat om een ​​bestand over te brengen met Bluetooth, afhankelijk van het type bestand en de grootte u in staat zijn om het te mailen naar e-mailadres van uw telefoon, ingesteld door je provider. Zie E-mail op een mobiele telefoon voor meer informatie.
 • Sommige telefoons laten geen Bluetooth-bestandsoverdracht of specifieke methoden voor het overzetten van bestanden. Zie het hoofdstuk Tips voor meer informatie.
 • Soms MP3-bestanden zal niet werken op oudere telefoons of telefoons die bestandstypen te beperken. Zo zullen sommige telefoons alleen te kunnen. WMA-bestanden af ​​te spelen, terwijl anderen kan alleen spelen. MP3,. MIDI of. WAV.

Dingen die je nodig hebt

 • Telefoon met Bluetooth-ondersteuning
 • Computer met interne Bluetooth-ondersteuning of een computer met een aangesloten USB Bluetooth dongle.