Wkunl

Hoe je mobiele telefoon spam te blokkeren

Net wanneer je denkt dat je ongewenste e-mail en e-mail spam onder controle, zou je begint steeds ongevraagde SMS-berichten op uw mobiele telefoon. Dit kan vooral irritant omdat je normaal kunt een tekstbericht niet verwijderen zonder het te openen, en in sommige plannen, misschien krijg je betaalt voor elke sms die u ontvangt!

Het belangrijkste wat je kan helpen stoppen tekstbericht spam is om te melden aan uw provider. Vervoerders stilgelegd en blokkeren spammers, vaak klaagt de ergste overtreders. Maar ze hebben je nodig om hen te vertellen wie is spam en wat er in de spamberichten. Om tekstbericht spam, stuurt de SMS-bericht naar shortcode 7726 (spells 'SPAM' op het toetsenbord) te rapporteren.

U kunt proberen het blokkeren van spam direct via onderstaande stappen, maar dit stopt op minder dan 10% van de spam (vanaf december 2011), meestal alleen stoppen herhalen afzenders, zoals in gevallen waar je bent op iemands mailinglijst. De meeste spammers verbergen door het veranderen van hun nummers sturen. Hieronder zijn enkele manieren om mobiele telefoon spam, ook wel bekend als SMS spam of m-spam blokkeren. Ze zijn niet perfect, maar ze kunnen je houd over totdat spam-blocking technologie inhaalt met mobiele telefoons.

Stappen

Hoe je mobiele telefoon spam te blokkeren. Blokkeer alle SMS-berichten die afkomstig zijn van het internet.
Hoe je mobiele telefoon spam te blokkeren. Blokkeer alle SMS-berichten die afkomstig zijn van het internet.

Blokkerende stappen

 1. 1
  Blokkeer alle SMS-berichten die afkomstig zijn van het internet. Aangezien de meerderheid van de mobiele telefoon spam wordt verzonden via het internet (waar spammers kunt tekst die u gratis) kunt u uw service provider vragen om alle Internet-berichten te voorkomen dat het bereiken van uw telefoon. Vanaf juni 2008 wordt deze functie aangeboden door T-Mobile, AT & T en Verizon Wireless.
 2. 2
  Maak een alias. Als er een aantal berichten die u wil ontvangen van het Internet (dienstregelingen, hotelreserveringen, etc.), zal dan sommige providers kunt u een unieke alias aan te maken, alle berichten die niet zijn geadresseerd aan uw alias blokkeren. Deze filtert spammers, die meestal vinden hun doelstellingen door het sturen van SMS-berichten naar willekeurige getallen (1234557890@txt.company.com). Geef je alias adres alleen aan de mensen en de website u daadwerkelijk berichten wilt ontvangen uit. Vanaf juni 2008 wordt deze functie aangeboden door AT & T, Verizon Wireless en T-Mobile.
  • Door dit te doen kan onbedoeld reacties te blokkeren om uw tekstberichten. Als het antwoordadres is niet uw alias en iemand reageert op uw bericht of e-mail, zullen hun boodschap verstopt raken omdat het niet werd verzonden naar uw alias.
  • Als uw provider kunt u alle SMS-berichten te blokkeren, behalve als het afkomstig is van een specifiek adres, kunt u een e-mailaccount die goede spamfilters software heeft te maken en hebben de telefoon alleen wilt ontvangen van die specifiek e-mailadres. Hebben mensen tekstbericht u op dat adres, en hebben alle e-mails van die rekening naar voren automatisch naar uw telefoon.
 3. 3
  Blokkeren van een specifiek nummer, e-mailadres of website. De meeste providers bieden deze optie, en het kan handig zijn als de spammer consequent tekstberichten u uit hetzelfde nummer of e-mailadres, of als ze altijd hun URL in de berichten die zij sturen. U kunt ook blokkeren alle (of de meeste) van bekende telefoon spam nummers voor uw regio op basis van een user-generated database.
 4. 4
  Betwisten uw mobiele telefoonrekening. Als spammers blijven om door te komen, kunt u in staat om de vervoerder om de kosten in verband met deze berichten vallen overtuigen. Je hebt een betere kans op dit als je zodra je ontvangt de spam te bellen.

Carrier specifieke blokkeren / rapportage-instructies

Naast het bellen met uw luchtvaartmaatschappij om deze instellingen toe te voegen, kan je ook in staat om spam te blokkeren via de website drager als volgt. (Houd in gedachten dat de lay-out van de website omdat dit schrijven kunnen zijn veranderd, dus voel je vrij om deze pagina bij te werken als dat nodig is.)

 • At & t:
 • 1. Rapporteren eerst uw spam-sms'jes. Doe dit door het doorsturen van de boodschap naar shortcode 7726 (spells 'SPAM'). Het systeem kan u vragen om het telefoonnummer dat u spam rapporteren.
 • 2. Log in op http://mymessages.wireless.att.com. Onder Voorkeuren, kijk voor de tekst-blocking en alias opties. U kunt ook blokkeren bepaalde adressen en websites.
 • Verizon wireless: Hoofd op over aan, en zorg ervoor dat je ingelogd bent de eerste, zo niet, loggen Onder "Mijn Verizon" je moet zien "Mijn Services", en vervolgens onder Mijn Diensten, moet u een lijst met opties te zien, onderaan de lijst "Spamcontrole" moet zijn. Ga je gang en klik op dat, en vanaf daar kunt u maximaal blokkeren tot vijf nummers en 15 internet emails / domains / etc.
 • T-mobile: Log in http://www.t-mobile.com en ga naar "My T-Mobile" met behulp van de t-mobiele sites drop-down aan de bovenkant van de pagina. Nu, zoek op "Change plan of diensten" en klik op de link. U wordt naar een pagina met de paragraaf "Uw huidige Services" waar je moet klikken op de "diensten change" knop. Hier kunt u tekstberichten, chatberichten, foto-berichten, berichten verzonden via e-mail, of zelfs alle tekstberichten te blokkeren.
 • Sprint: Log in op. Op de bovenste navigatiebalk, beweeg de muis om te zweven over "Digital Lounge", en klik op 'messaging' aan de kleine menu dat verschijnt. (Anders, klik op "Mijn apparaat en media" en klik vervolgens op het icoontje "Messaging".) Klik op de "Block Teksten" knop onder het hoofdstuk "Texting". Selecteer de optie "Blokkeer berichten van alle verzenders in mijn lijst met geblokkeerde" optie. In het tekstvak, voer een telefoonnummer, e-mailadres of domein (zoals Comcast.net) die u wilt blokkeren. Klik op de knop 'Toevoegen'. Klik op de "Wijzigingen opslaan" knop.
 • Virgin Mobile: Controleer de pagina Berichten Instellingen op de website van Virgin Mobile ( http://www.virginmobile.com ) om tekstberichten te blokkeren van maximaal tien telefoonnummers of e-mailadressen, je kunt ook voorkeuren op uw handset (VirginXL of VirginXtras> Berichten> Messaging Management).

Tips

 • Kijk naar de boodschap in kwestie en bepalen of de afzender is iemand die je kent of niet. (Soms zijn vrienden irriteren andere vrienden op deze manier.)
 • Er is software die ontworpen is op je telefoon om tekstberichten te filteren om te worden geïnstalleerd. Dit kan de enige manier om spam te blokkeren van uw eigen vervoerder, die gebruikelijk is in landen als Thailand zijn.

Waarschuwingen

 • Hetzelfde geldt voor onbekende telefoonnummers. Als, bijvoorbeeld, is uw bank te bellen met uw telefoon, beter ophangen en bel ze terug op hun officiële telefoonnummers. Als u niet zeker weet of een aantal veilig is om terug te bellen doen een internet zoeken.
 • Reageer niet op SMS-bericht spam, omdat meestal de eerste keer is willekeurige getallen wordt getest voor reacties. Als u reageert op een spam-bericht, kunt u per ongeluk aanmelden jezelf voor extra spamberichten zo vaak spammers kan en zal uw cijfers te verkopen aan andere spammers. Doen hun aas niet nemen.
 • Uw telefoon registreren op de Nationale niet bellen register voorkomt alleen telefoontjes, geen tekstberichten.