Wkunl

Hoe om eruit te komen van een mobiele service contract

In de VS, kan het gemakkelijker zijn om een ​​huwelijk te beëindigen dan een liefdeloze relatie met een mobiele bedrijf te verlaten. Nee, je hoeft niet te verplaatsen naar de SIM-kaart wisselen Europa. Probeer deze guerrilla tactieken om eruit te komen van uw servicecontract.

Stappen

Hoe om eruit te komen van een mobiele service contract. Vind een alternatief.
Hoe om eruit te komen van een mobiele service contract. Vind een alternatief.
 1. 1
  Vind een alternatief. Het hebben van munitie wat contract je gaat overschakelen naar geeft je vertrouwen en kracht om door te gaan met het pijnlijke proces van het krijgen van uw contract te geven.
 2. 2
  Wees een piepende wiel. Stel dat je wilt, omdat de service is niet up-to-par. (En echt, toch?) Dan terug dat door het indienen van officiële klachten online met de Federal Trade Commission en het Better Business Bureau. Echter, als je geen reden tot klagen, dan deze stappen zal je niet helpen.
 3. 3
  Hier krijg je een citroen. Krijg een bekende problematische telefoon, klagen 3 keer, worden verhuurd van een contract door uw lokale citroen wet. Toch zullen de meeste vervoerders en fabrieksgarantie hun telefoons voor een jaar en bieden alternatieven als je problemen blijven voordoen.
 4. 4
  Probeer een marktconforme fix. Sommige bedrijven zoals Cellplandepot.com en Contractexchange.com.au match ontevreden mobiele klanten met mensen die het leuk vinden om in te schrijven, met een korting natuurlijk. Sommige van deze sites zijn gratis en anderen rekenen een nominale vergoeding.
 5. 5
  Kijk voor uw provider om veranderingen te begraven om servicevoorwaarden met uw factuur. Vaak providers passen hun dienst plannen, veel van de tijd dat de wijziging is een voordeel. Het maakt niet uit, hierdoor vervalt de vorige contract. Lees de kleine lettertjes op die inserts meegeleverd met uw factuur, zal het spellen die je hebt 30 dagen (kan variëren van waar u woont) om uw contract te annuleren zonder kosten simpelweg omdat ze veranderde het contract.
  • Krijgen uit het rooster. Als u verhuist en kan hetzelfde niveau van dienstverlening als de vorige locatie niet krijgen, vertel uw serviceprovider. Ze zijn niet wettelijk verplicht om u losgesneden, maar gefrustreerde consumenten hebben gemeld succes. T-Mobile en AT & T's is de Early Termination Fee afzien als je geen dienst in uw omgeving hebben. Deze stap kan worden geverifieerd met hun ingenieurs.
  • Als u lid bent van de US Armed Services en je orders te ontvangen op een locatie die het bedrijf niet bieden service aan, zijn ze verplicht om uw contract te annuleren kosteloos. Houd in gedachten, dan moet je een kopie van uw officiële opdrachten geven. Juridische kantoor van je voet moet in staat zijn om u te voorzien van gratis hulp bij het werken met het bedrijf. De meeste luchtvaartmaatschappijen zullen een militaire schorsing optie aanbieden.
 6. 6
  Hen dwingen om het ondertekende contract te produceren. Vraag hen om een ​​kopie te maken en mail het naar je. Deze stap werkt zelden meer, zoals de meeste retailers sturen hun papierwerk tot opslaginstallaties en scan ze in databases, zodat ze kunnen meestal trekken contracten en ontvangsten vrij gemakkelijk. Deze stap ook zelden werkt omdat veel luchtvaartmaatschappijen hebben clausules ingebouwd in overeenkomsten waarin staat dat klanten niet nodig om fysiek een contract ondertekenen als ze de telefoon op meer dan zeven dagen of gebruiken meer dan dertig minuten van de zendtijd - met de vervoerders, die aan beide eisen wordt het juridische equivalent van fysiek ondertekenen van een contract.
 7. 7
  Krimpen plan. Als laatste redmiddel, bezuinigen op het absolute minimum van de provider maakt en drop enige franje, zoals beeld-messaging. Afhankelijk van het aantal maanden dat je nog hebt, kan dit goedkoper dan het betalen van de vroegtijdige beëindiging vergoeding, die vaak kan oplopen tot 225€ per regel. Echter, bij sommige cellulaire bedrijven veranderen van uw plan, zelfs om het te verminderen, kan het verlengen nog minstens een jaar, zo ook de wiskunde eerste om er zeker van het daadwerkelijk zal u geld besparen.
 8. 8
  Als uw mobiele telefoon toevallig in de naam van iemand die onlangs is overleden (echtgenoot, vader, moeder, de ceo / eigenaar van uw werkplek), bellen met de vervoerder om uw mogelijkheden te bespreken. In sommige gevallen kan het contract worden als nietig beschouwd omdat het in de naam van een overleden persoon - maar in andere gevallen kan het bedrijf vereisen dat u een rekening op uw naam te openen.

Tips

 • Als u bereid bent om een ​​contract met een andere dienst te ondertekenen zijn, zijn er mobiele aanbieders die bereid zijn om te kopen van uw oude contract, meestal tot 150€. Credo Mobile, Virgin Mobile en Boost Mobile zijn alle bedrijven die dergelijke aanbiedingen hebben gedaan in het verleden en zal waarschijnlijk in de toekomst weer - het loont om te shoppen.
 • Lees uw factuur zorgvuldig! Vervoerders zijn wettelijk verplicht om u op de hoogte van de mobiele service contract veranderingen, en zij zullen proberen om deze veranderingen sluipen door u, meestal door ze op te nemen in de kleine lettertjes op de factuur in de hoop dat u niet zult merken. Wanneer u een melding van een contract veranderen, hebt u 30 dagen de tijd om uw contract te beëindigen zonder kosten - dat is waarom het zo belangrijk om uw factuur te lezen elke maand! Zodra dat 30 dagen is up, als je rechtmatig werden aangemeld op uw factuur, er is niets wat je kunt legaal doen.
 • Soms is het betalen van de vroegtijdige beëindiging vergoeding is goedkoper dan het houden van de telefoon en leven met slechte service, vooral als je veel maanden nog in het contract en zal een langer contract oplopen door het veranderen naar een minder dure plan. Tuurlijk, het is een sok in de portefeuille - maar zodra je betaalt, je nachtmerrie is voorbij. Naar aanleiding van de bovenstaande stappen kan een onaangename achtervolging die uren, dagen, zelfs weken overspant zijn. Wat is uw tijd waard?
 • Denk goed na voordat je een ander contract te ondertekenen. Als je dit artikel leest, is de kans zijn uitstekend dat u de fundamentele aard van de mobiele service carriers begrijpen. Er zijn bedrijven met alternatieven die geen contracten nodig hebben, evenals bedrijven die pay-as-you-go service te bieden, en je zou er goed aan doen om een ​​te overwegen. Die forse kortingen of gratis telefoons worden aangeboden door veel luchtvaartmaatschappijen nog steeds komen met een prijskaartje, en de prijs is een meerjarig contract, dus overwegen te betalen ronduit voor een telefoon en gaan met een pay-as-you-go service. Ja, het zal meer up front kosten, maar het zal waarschijnlijk geld besparen - en de hoofdpijn van het weggaan van een contract - op de lange termijn.
 • Probeer niet om frauduleuze middelen gebruiken om eruit te komen van een cellulair contract. Liegen om een ​​bedrijf of met behulp van fraude om eruit te komen van legitieme kosten, zoals een poging om jezelf een 'lastige' klant te maken door het aanvragen daalde beltegoed voor legitieme vraag of het aanvragen van vergoedingen voor 411 gesprekken die legitieme en juiste informatie verstrekt waren, kan zeker krijgen uw account geannuleerd, maar niet helemaal op de manier waarop je hoopte. Als uw account is geannuleerd omdat je een probleem klant, zal niet alleen de vervoerder nog steeds in rekening brengen van de vroegtijdige beëindiging vergoeding, zullen ze sturen u een factuur voor de legitieme kosten die u ten onrechte geprobeerd om eruit te komen van - en als je probeerde te frauderen het bedrijf uit van een grote som geld (375€ of meer), kunnen zij nastreven strafrechtelijke en civiele aanklachten tegen jou. Je zult alleen eindigen die je zou gewoon beetje de kogel en betaalde de ETF!
 • Minderjarigen kunnen niet worden gedwongen om te voldoen aan de contracten.
 • Als u een contract met "Unlimited nachten en weekenden", dan is er iets dat de drager geen, of niet doet, om het aantal minuten dat u gebruikt in die periode te beperken is een mogelijke overeenkomst inbreuk op een deel van de vervoerder. Deze optie zou kunnen werken als je consequent ontvangt 'alle circuits zijn nu bezig met' berichten of opeens slechte ontvangst op het moment dat de onbeperkte service begint. Wees ervan bewust dat in deze situaties, de bewijslast ligt bij de klant aan te tonen dat het bedrijf met opzet is het beperken van de mogelijkheid om minuten te gebruiken tijdens onbeperkt gebruik tijden.
 • Sommige maatschappijen bieden een sms-dienst die hun klanten van een contract wijzigingen kennis. Bel uw provider om te controleren of ze bieden deze dienst, en vragen over deze dienst te worden gebracht als zij doen. Gelden dezelfde regels als hierboven met betrekking tot de opdracht meldingen op facturen vermeld. Sommige mensen hebben zelfs gemeld succes met het weggaan van hun contracten, omdat ze niet werden verzonden SMS-meldingen van contract verandert. Let op: deze optie is volledig afhankelijk van het bedrijf maken van wijzigingen in het contract - evenals het bedrijf niet aan u op de hoogte van de verandering met een tekstbericht.

Waarschuwingen

 • Niet alle contracten voorzien free roaming. Zorg ervoor om te controleren voordat u een langdurig roaming-oproep. Als het niet gratis in uw contract, het kost je een fortuin.
 • Tethering kan zeer duur zijn, zorg ervoor dat je onbeperkt data alvorens dit te doen.
 • Sommige luchtvaartmaatschappijen zullen betaalt u een flinke Early Termination Fee als zij uw service annuleert met een "goed doel", bijvoorbeeld, als u niet van uw rekening te betalen. Wees u ervan bewust, als je niet volledig te betalen, kunt u worden doorgestuurd naar een incassobureau.
 • Controleer altijd de Algemene Voorwaarden voordat je een contract te annuleren.
 • Sommige winkeliers betaalt u omhoog tot 300€ als u uw contract te annuleren binnen 120 dagen.