Wkunl

Hoe kunt u uw mobiele telefoonrekening betwisten

Betwisten uw mobiele telefoonrekening helpt voorkomen dat onnodige kosten op uw factuur. Vele malen een simpel telefoontje naar je mobiele telefoon bedrijf bespaart u een hoop geld.

Stappen

Hoe kunt u uw mobiele telefoonrekening betwisten. Heeft u een kopie van uw factuur voor u en kennen de specifieke onderdelen van uw factuur die u betwist.
Hoe kunt u uw mobiele telefoonrekening betwisten. Heeft u een kopie van uw factuur voor u en kennen de specifieke onderdelen van uw factuur die u betwist.
 1. 1
  Heeft u een kopie van uw factuur voor u en kennen de specifieke onderdelen van uw factuur die u betwist.
 2. 2
  Bepaal van te voren wat de ideale wetsvoorstel vermindering zou zijn, en wat je zou blij zijn om zich te vestigen met. Erkennen dat, indien de kosten geldig zijn, kan je niet een krediet ontvangen.
 3. 3
  Bellen naar de klantendienst van de mobiele telefoon bedrijf de steun nummer. Vaak kun je kort te maken de 'tone prompt doolhof door op 0. Lees hoe je nu eigenlijk een mens te bereiken bij het ​​aanroepen van een bedrijf.
 4. 4
  Beginnen met "ik heb een vraag over mijn factuur." Als je opent met een beschuldiging dan zullen zij in het defensief. Laat ze om te kijken naar uw factuur en zien wat u zich zorgen over. Het is mogelijk dat na het wijzen het uit, kan ze merken dat het een fout op hun eigen en repareren zonder u te vragen - mogelijk, maar niet waarschijnlijk.
 5. 5
  Noteer de naam van de agent die u helpen, en houdt specifieke noten van alle beloften die ze aan u. Legaal, heeft een vertegenwoordiger niet nodig om u hun hele naam of het ID-nummer te wijten aan CPNI voorschriften te geven. Als de rep geeft u een "toestelnummer" zeker aan de staat of de regio van hun call center te verkrijgen, zodat het toestel is werkelijk nuttig.
 6. 6
  Hen door naar het specifieke probleem en leg uit waarom je denkt dat het verkeerd is. Focus op een onderwerp per keer om de oproep te bespoedigen. Vaak als een probleem is opgelost het lost vanzelf anderen.
 7. 7
  Als je bent eigenlijk in fout dan uitleggen dat de extra kosten zijn een hardheidsclausule en zou je het erg waarderen als ze je kunnen helpen. Ze zullen vaak lasten verminderen als je vragen mooi, maar verwacht niet dat de vervoerder om de verantwoordelijkheid voor uw gebruik te nemen. Credits zoals deze zijn zelden meer dan een keer uitgegeven in elke periode van 12 maanden. Meer kans dat u zal worden gegeven "courtesy airtime 'want dat is goedkoper aan te bieden.
 8. 8
  Vraag naar de ideale wetsvoorstel vermindering u wilt. Onderhandelen burgerrechtelijk als zij niet ten minste het minimum dat u bereid bent te vestigen op zijn geef u.
 9. 9
  Roep opnieuw op een ander tijdstip als het spreken met een customer service agent werkt niet op het eerste. Maar "Rep Shopping" als dit wordt meestal genoemd werkt niet tenzij de volgende vertegenwoordiger helemaal niet aan de noten die op uw rekening door de vorige lezen "rep." Elke vertegenwoordiger heeft dezelfde middelen, verplichtingen en richtlijnen te werken binnen.
 10. 10
  Probeer het spreken met een manager, maar alleen als de vertegenwoordiger niet kan zorgen voor een bevredigende conclusie na het onderzoeken van alle mogelijkheden. Als alternatief kunt u de vertegenwoordiger vragen om een ​​manager namens u te vragen, omdat veel managers hebben beperkte tijd die beschikbaar is om te praten met klanten. Ook als de agent in het bijzonder is hoffelijk, laat ze weten, zodat ze niet in de verdediging die u wilt een supervisor te praten.
 11. 11
  Mail een brief aan het bedrijf en de follow-up binnen een paar weken om te zien of ze de brief hebben ontvangen en laten verwerken. In het algemeen met allerlei bedrijven, kan dit een trage, frustrerend proces zijn. Antwoorden geschreven vanuit bedrijven vaak stereotiep en niet het adres van een individueel probleem ook. Sommigen verkiezen contact (zie hieronder) de BBB en FCC betere, snellere werking.
 12. 12
  Contact op met de Better Business Bureau alleen als laatste redmiddel. Zij zullen een klacht brief sturen naar het bedrijf en vraag om een ​​formele verklaring. Sommige bedrijven geven om hun ratings in het Better Business Bureau en zal ernaar streven om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen als je oneerlijk behandeld.
 13. 13
  Voor actie die echt aandacht krijgt (meestal binnen een maand), een klacht indienen bij de Federal Communication Commission (FCC). Het is heel eenvoudig: http://www.fcc.gov/cgb/complaints.html. De FCC regelt de bedrijven, dus de telefoon bedrijven hekel aan klachten daar hebben, vooral degenen onopgelost. Klagen bij de FCC helpt het agentschap spot bedrijfsbreed problemen en zal u persoonlijk helpen.
 14. 14
  Dit zal niet echt helpen om uw geschil op te lossen, maar als je zou willen om terug te slaan tegen de overtredende mobiele telefoon vervoerder, kunt u ook een klacht indienen bij de Federal Trade Commission. Ze niet ingrijpen in deze kwesties, maar ze gebruiken klachten bij te houden hoe bedrijven doen. Als een bedrijf krijgt genoeg klachten van de FTC zal hun praktijken te onderzoeken.

Tips

 • Schrijf altijd beneden de resolutie, de naam van de persoon die je sprak en de datum en tijd die u sprak met hen. Als je kunt, krijgen hun uitbreiding en / of ID-nummer.
 • Niet constant bellen uw provider elke kans die je krijgt om een ​​krediet te verkrijgen, omdat je denkt dat je kunt. Alle mobiele telefoon aanbieders grondig mee de rekeningen als gevolg van overheidsregulering. alle kredieten die worden uitgegeven worden genoteerd en als je een patroon van het ontvangen van een groot deel van de kredieten, die provider is minder kans op toekomstige kredieten geven, ook al kan het krediet worden legit.
 • Vraag de vertegenwoordiger om een ​​notitie te zetten op uw rekening van een prijsopgaven en lading aanpassingen die u beloofd. Dit is je enige manier om te bewijzen wat je mondeling werden verteld tijdens het gesprek. Notities zijn standaard praktijk bij grote providers en de vertegenwoordigers kunnen worden bestraft voor het niet merken de account. Je moet afzonderlijk opnemen van de tijd, de datum en de persoon die je sprak met elke keer dat je belde, en hun uitbreiding / ID-nummer. Noteer alle details over wat de medewerker van de klantenservice zei over uw situatie en ieder geval nummers die zijn gekoppeld aan uw probleem definitief op te nemen.
 • Als u zich buiten het contract (niet onder een X jaar inzet) dan heb je meer controle.
 • Blijf rustig. Wees aardig, beleefd en vriendelijk. Zeg alstublieft en dank-je. Bieden om complimenten te geven aan een manager voor een job goed gedaan of een bijzonder goede toon en houding.
 • Wijzen dat u zijn geweest met hen X jaar en dat u altijd uw factuur te betalen op tijd. Dat is effectiever dan dreigen te schakelen.
 • Soms is een aanpassing van het wetsvoorstel kan weken duren voor te komen. Vraag naar de verwachte doorlooptijd en in gedachten houden dat kredieten niet altijd van toepassing op het huidige evenwicht, maar kan het verschuldigde bedrag op een toekomst te verlagen. Minder betalen dan het bedrag dat resulteert in een "evenwicht te voren" dat niet gemakkelijk lijkt te worden gecompenseerd door de kredietcrisis, maar het bedrag is hetzelfde in de lange termijn.
 • Probeer het nemen van het wetsvoorstel in te slaan van het bedrijf in uw stad. De verkoop vertegenwoordigers kan er vaak geven dezelfde credits of kortingen als de nationale customer support team en zijn vaak makkelijker om je probleem uit te leggen in persoon in plaats van via de telefoon.
 • Bij Sprint vragen niet om een ​​manager. Vraag om een ​​Team Lead. Zij hebben de mogelijkheid om krediet van een persoon overschrijven en geven 'retentie' bonussen om te proberen en houden u een betalende klant. Sprint heeft ook 2 verschillende soorten 'Consumer Algemeen' customer support. Een deel van de middelen die u spreken met zijn niet Sprint medewerkers, maar werken voor een leverancier. Die agenten hebben niet allemaal de toegang die een Sprint werknemer doet. Ze kunnen zeggen dat ze werken voor Sprint, maar vragen of ze werken voor een leverancier onderneming.
 • De gsm-bedrijven berekenen de winstgevendheid van elke klant op basis van tenure, tariefplan toeslagen en kortingen gegeven voor service of apparatuur. Dit betekent dat gebruikers op hogere kosten tariefplannen meestal groter credits of kortingen.
 • Uw service-overeenkomst beschrijft hoe kredieten van toepassing kunnen zijn. Zo zullen alle grote luchtvaartmaatschappijen crediteren 100% als het probleem is hun schuld, maar kan slechts 50% (of minder) geven voor onopzettelijke verkeerde informatie of misverstanden.
 • Vraag naar de afdeling Annulering. Soms is de afdeling klantenservice heeft niet genoeg kracht om de correcties die u wilt maken. De afdeling vertegenwoordigers annulering hebben meestal meer macht om u als klant te houden, en kan meestal snijd je een betere deal.
 • Als u op een GSM-netwerk en alle andere bovenstaande stappen hebben gefaald kunt u de operator gevraagd om u niet alleen de gespecificeerde factuur, maar de eigenlijke call records te sturen. In sommige landen heeft de operator de wettelijke verplichting om deze oproep records te bieden, en kunnen besluiten het is goedkoper u het krediet te geven in plaats van te gaan en zoeken naar uw call records. Laat je niet afschepen door de gespecificeerde factuur, vraag naar de MAP (Mobile Application Protocol) call records.
 • Nextel (nu gefuseerd met Sprint) besteedt ook veel van hun zorg aan externe leveranciers. Deze vertegenwoordigers zijn bevoegd om krediet en passen zo veel als een echte Nextel werknemer, maar geen toegang tot dezelfde research tools niet hebben. Soms is het gebrek aan informatie zal werken in uw voordeel, maar ook bereid zijn om langer wachten op bepaalde verzoeken te verwerken als gevolg van deze (veranderende om een ​​promotie-plan, bijvoorbeeld, of het toevoegen van hoffelijkheid minuten).
 • Vertegenwoordigers van de klantendienst krijgen uitgebreide, permanente training werkt voor alle grote draadloze providers en hebben de kennis om te helpen of die gemakkelijk kunnen onderzoeken als u zorgen voor een volledige, duidelijke informatie en kan helpen met het oplossen van problemen geen problemen.
 • Misschien heb je misschien wel bereid zijn zich te committeren aan een nieuw contract, of degene die je bent op breiden. Laat hen weten als je bent.
 • Betaal uw factuur op tijd dus als je belt ze je zien als een waardevolle klant.
 • Vraag de vertegenwoordiger om de elementen die deel uitmaken van je account zodat andere verrassingen zal niet verschijnen op toekomstige facturen. Soms is een functie doet geen factuur direct gevolg van een promotie-periode, maar er kunnen kosten aan te tonen in een paar maanden.

Waarschuwingen

 • Oproepen tijdens roaming buiten uw dekkingsgebied of internationaal kan worden vertraagd door maar liefst 60 dagen. Betwisten deze kosten is meestal niet effectief.
 • Vermijd het maken van loze bedreigingen. Probeer niet te krijgen werkte up of toevlucht nemen tot bedelen.
 • Geen service provider kan verantwoordelijk zijn voor overschotten. Zij bieden de service en het is aan jou hoe het wordt gebruikt. Zorg ervoor dat u weet hoe op uw verbruik te controleren tijdens de facturatie periode. Dit is meestal beschikbaar via de provider de website. AT & T Mobility abonnees kunnen bellen * 646 # en druk op de <Zenden> knop op het mobiele apparaat naar een gratis sms-bericht dat de gegevens gebruik voor die telefoon te ontvangen. Gebruikers op gedeelde plannen kan nodig zijn om individueel te controleren. Voor T-mobile die je kunt gebruiken # 646 # en versturen van uw minuut gebruik en # 674 # en verzenden voor SMS-berichten verzonden en ontvangen tijdens uw facturering maand. Geen provider belooft gebruik updates die frisser dan 24-72 uur zijn als uw oproep plaatsvinden tijdens het gebruik van hun netwerk al is de informatie is meestal actueel zijn.
 • Voor Sprint het uw minuten gebruik controleren is * 4 en Nextel is 612.
 • Vragen om een ​​wetsvoorstel vermindering via e-mail lijkt niet te werken.
 • Een legitieme reden voor het bellen. De meeste vertegenwoordigers van de klantendienst kan het verschil tussen iemand die echt behoefte heeft aan een pauze en iemand die gewoon goedkoop vertellen.