Wkunl

Hoe kan ik een vervangende Verizon Wireless telefoon te activeren

Noodzaak om een ​​vervangende Verizon Wireless telefoon te activeren? Hier is hoe om te gaan door het proces.

Stappen

Hoe kan ik een vervangende Verizon Wireless telefoon te activeren. Overdracht van uw informatie.
Hoe kan ik een vervangende Verizon Wireless telefoon te activeren. Overdracht van uw informatie.
 1. 1
  Open de verpakking. Verizon moet je een vervangende telefoon te sturen via de mail. Open voorzichtig de doos en gooi het niet weg - u zult het gebruiken om terug te sturen uw defecte telefoon. Neem uw vervangende telefoon uit al zijn verpakkingen.
 2. 2
  Overdracht van uw informatie. Gebruik Verizon's Backup assistent om uw contacten, apps, foto's en andere media overbrengen naar uw nieuwe telefoon. Maak je geen zorgen, het is gratis.
 3. 3
  Wis de oude telefoon. Wis alles van je oude telefoon, inclusief e-mails, teksten, oproepen, foto's en applicaties. Doe dan een "harde reset" - dit zal de informatie op uw telefoon terug naar de toestand waarin deze verkeerde toen u voor het eerst gekocht. Je moet in staat zijn om de optie onder Instellingen of Privacy vinden, is het misschien iets als een naam worden "reset naar de fabrieksinstellingen." Als u nog niet hebt resetten, de beveiligingscode is de laatste 4 cijfers van uw draadloze telefoonnummer. Na de harde reset, verwijder de geheugenkaart SD-kaart (indien van toepassing) van het en zet de kaart in je nieuwe telefoon. Je zou kunnen hebben om de batterij te wisselen van uw oude telefoon naar uw nieuwe telefoon ook.
 4. 4
  Activeer uw nieuwe telefoon. Dit kan op een aantal verschillende manieren. Start vanaf de bovenkant en werk naar beneden in de lijst als je problemen hebt.
  • Toets * 228 en druk op Verzenden. Druk op 1 en volg de aanwijzingen. (Als je een prepaid klant, kies * 22898 en druk op 2.)
  • Download PDF instructies. Verizon heeft downloadbare instructies voor specifieke telefoons beschikbaar.
  • Gebruik een vaste of lenen andermans telefoon om Verizon klantenservice bellen op (800) 922-0204. Volg de menu-opties om je nieuwe telefoon te activeren. Zorg ervoor dat u weet dat uw Verizon telefoonnummer voordat u belt.
  • Ga naar een Verizon-winkel. Als laatste redmiddel, kunt u gaan in een Verizon winkel en hebben ze uit te voeren het hele proces voor u zonder extra kosten.
 5. 5
  Test de nieuwe telefoon. Zodra uw nieuwe telefoon is geactiveerd, een oproep op om ervoor te zorgen dat alles correct werkt. Probeer het verzenden van een tekst ook.
 6. 6
  Box van de oude telefoon. Om het proces te voltooien, moet u uw ziele telefoon terug te sturen naar Verizon. Plaats de telefoon in de gemarkeerde "Certified Like New vervangend apparaat" box en bevestig de meegeleverde retouretiket. Je moet de oude telefoon terug na ontvangst van de vervanging te sturen in vijf dagen of minder. Als u niet aan de oude telefoon terug, Verizon zal laden u voor de volledige kosten van de vervanging. Alleen de terugkeer van de telefoon - houd alle accessoires het kwam met, met inbegrip van de batterij en een USB-kabels.

Tips

 • Als je blijft lopen in de problemen, neem de oude en de nieuwe telefoons (evenals de doos verzendkosten) naar een Verizon Wireless winkel. Een technicus kan het hele proces voor u doen in de winkel.

Dingen die je nodig hebt

 • Oude Telefoon
 • Vervanging Phone
 • Scheepvaart Label (s)