Wkunl

Hoe maak je een mobiele telefoon te kiezen

Bent u in de positie waar u een mobiele telefoon nodig? Ben je benieuwd wat voor soort je zou moeten krijgen? Maakt u zich zorgen over hoe het te duur zou kunnen zijn? Nou je bent niet alleen in deze situatie.

Stappen

Hoe maak je een mobiele telefoon te kiezen. Bepaal wat willen gebruiken of abonneren.
Hoe maak je een mobiele telefoon te kiezen. Bepaal wat willen gebruiken of abonneren.
 1. 1
  Bepaal wat willen gebruiken of abonneren. Er zijn twee soorten plannen, namelijk: postpaid en prepaid. Postpaid zijn die gaan door maandelijkse rekeningen. Gebruik volgens het bedrag van de maandelijkse factuur die u zich kunt veroorloven of willen maken, en meestal krijg je gratis minuten om te gaan met het, plus dat ze ook komen met lagere tarieven. Prepaid, aan de andere kant, is het type van het plan die ofwel gaat door de "lading centers" of "laadstations" en / of door call kaarten die je nodig hebt om dat bepaald bedrag te laden op de telefoon / lijn nummer toegewezen aan uw mobiele telefoon. Dit laat meestal u bepalen wanneer je wilde de telefoon te gebruiken voor gesprekken of niet, dan ben je niet betalen op iets wat je niet gebruikt.
 2. 2
  Een lijst van de belangrijke functies je weet dat je nodig hebt. Heb je nodig om de tekst een stuk? Overweeg de aanschaf van een mobiele telefoon met bredere toetsen voor eenvoudiger texting ervaring.
 3. 3
  Bedenk wat opties die je echt nodig hebt. Heb je echt nodig alle functies? We krijgen allemaal teveel met alle fancy functies die onze telefoons wordt geleverd met. Soms vergeten we dat alles wat we echt nodig hebben is een betrouwbare telefoon die goed werkt. Dus na te denken over hoe veel functies en eigenschappen heb je echt nodig hebt van het apparaat. Zoals:
  • Camera / camcorder
  • Touchscreens
  • Internet mogelijkheden
 4. 4
  Bepaal wat het lichaam van de telefoon die u wilt.
  • Candybar / Bar telefoons. Zij zijn het standaard type telefoons op de markt. Hoewel ze oud lijkt, zijn er vele up-to-date die op de markt vandaag. Candybar telefoons hebben het scherm en het toetsenbord allemaal op een gezicht. Er zijn ook candybar telefoon type dat kan schuiven naar beide kanten het aanbieden van een volledig QWERTY-toetsenbord. Flip telefoons. Het meest voorkomende type telefoon. De telefoon klapt open voor mobiliteit hebben. Het is compacter dan een candybar telefoon en is niet gevoelig voor toevallige roeping als een candybar. Slider telefoons.
  • Een slider telefoon is een van de meest populaire telefoons op de markt. Het dia's aan het toetsenbord te onthullen. Veel slider telefoons schuiven tot een QWERTY-toetsenbord te onthullen of onder een aanraakscherm.
  • Smartphones. Smartphones zijn telefoons, zoals de Blackberry en wat niet. Ze hebben lijken op een candybar telefoon, maar zijn compacter en zijn meer geneigd om voor het bedrijfsleven.
  • Touch screen telefoons. Touch screen telefoons zijn niet goedkoop. Neem de iPhone bijvoorbeeld. Een touchscreen telefoon heeft het toetsenbord op het scherm. Het maakt niet schuiven of draaien of iets dergelijks.
  • QWERTY-telefoons. Een QWERTY telefoon schuift naar de zijkant om een ​​volledig toetsenbord pad te onthullen. Dit type telefoon is perfect voor sms'en. Sommige schuifregelaar of candybar telefoons zijn opgenomen met het QWERTY-toetsenbord.
 5. 5
  Blader door zoekmachines, lees de recensies, en vraag andere gebruikers wat is de beste telefoon. Door te onderzoeken en verdere herziening van het soort telefoon je zou willen, dan zul je in staat zijn om te komen met de gedetailleerde specificaties van de modellen (onderzoek gewoonlijk zou omvatten: prijs; reseller / dealer locatie; functies garantie; beschikbaarheid).
 6. 6
  Winkel voor uw telefoon. Mobiele telefoons zijn verkrijgbaar bij winkelcentra, online, van een andere persoon (hand-me-downs), of van een deelnemende handelaar. Je moet canvas wie heeft de beste eerste deal, en wat zijn de extra accessoires die kunnen worden opgenomen en / of heeft een gereduceerde prijs.
  • Wees een slimme shopper door vergelijk de prijzen op de telefoons. Soms goedkopere telefoons zou kunnen hebben dezelfde of zeer vergelijkbare specs als de duurdere. Kijk ook eens proberen om andere winkels die dezelfde telefoon verkoopt, zodat u een beter inzicht in hoeveel andere winkels verkopen het voor u te vinden.
  • Kijken naar goedkopere alternatieven voor de telefoon die u wilt. Laten we zeggen dat je wilt dat de gloednieuwe MOTOKRZR. Voor de helft van de prijs kunt u de W370 krijgen, dat in wezen een KRZR zonder de extra functies. Voordat je iets koopt, vraag jezelf af: Heb ik echt de camera, webbrowser, en alle andere functies nodig?

Tips

 • Overwegen het vinden van telefoons met een langere batterijlevensduur. Een van de belangrijkste met een draagbaar apparaat hoe lang de batterij meegaat. Het is zinloos om een ​​te krijgen als de batterij is slecht.
 • Soms kunt u krijgen van het kopen van een data-abonnement voor je smartphone. Met Verizon, heeft elke smartphone uitgebracht vóór november 2008 niet nodig een data-abonnement, en met AT & T, kunt u gewoon vertellen dat je niet gebruik maken van uw smartphone voor data.
 • Je hoeft niet naar een telefoon direct van de vervoerder die u kiest. U kunt afkopen sites zoals Newegg, eBay, of Best Buy.
 • Als je nog niet zeker over een telefoon te kiezen moet u kijken op de volgende nuttige link.
 • Vergeet niet om altijd de garantie-informatie van het apparaat, en legt registratie-informatie waar nodig. Ook vragen voor informatie over de garantie van de leverancier, alsmede de duur van hun terugkeer / vervanging beleid.
 • Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met hoe je navigeert de mobiele telefoon die u kiest bent.

Waarschuwingen

 • Krijgt ook onbeperkt nachten en weekends. Zodat op die manier kunt u tekst of oproepen tot het vriendje of de familie te maken.
 • Vergeet niet om altijd te controleren voor zeehonden en echte stickers op de doos en op het apparaat zelf om ervoor te zorgen dat uw nieuwe mobiele telefoon legaal wordt verkocht, en is er niet geknoeid op enigerlei wijze.