Wkunl

Hoe maak je de stickers van een laptop te verwijderen

Heb je gewoon koopt een nieuwe laptop of een ander apparaat, alleen te vinden bedekt met onaantrekkelijke stickers?. Tijd om die stickers te verwijderen en vrij uw hardware uit zijn rol als reizende advertentie.

Stappen

Hoe maak je de stickers van een laptop te verwijderen. Zorg ervoor dat deze laptop is niet te oud.
Hoe maak je de stickers van een laptop te verwijderen. Zorg ervoor dat deze laptop is niet te oud.
 1. 1
  Zorg ervoor dat deze laptop is niet te oud. De stickers zullen opdrogen, en na verloop van tijd, zal de lijm backing te scheiden van het afgedrukte materiaal. Als u besluit om de stickers te verwijderen, doe het snel. De stickers zijn niet van plan te blijven vers voor meer dan een jaar of twee, afhankelijk van de kwaliteit ervan. Als uw laptop is een relikwie, doorgaan naar de laatste stap naar een chemisch verwijderen methode te gebruiken.
 2. 2
  Beslis welke stickers te verwijderen. Sommige stickers zijn nuttig, zoals de OEM-licentie stickers die leegte zal zijn bij het verwijderen. Anderen kunnen serienummers, servicetags, ondersteuningsinformatie of systemen specificaties bevatten. Gewoonlijk verwijderde stickers zijn degenen bevorderen van het Windows-besturingssysteem (dwz: "Designed for Windows XP" en "Windows Vista Capable"), alsmede Intel en AMD CPU stickers.
 3. 3
  Vergeet niet om dit langzaam te doen. Als je het haasten en proberen om de hele zaak af te trekken in een keer, het risico van het scheuren van de sticker of het scheiden van de lijm rug loopt u.
 4. 4
  Start vanaf de randen. Gebruik uw nagels, een pincet, of een niet-schurende schurende plamuurmes. Wees voorzichtig om geen plastic of aluminium oppervlakken in het proces krassen of beschadigingen.
 5. 5
  Trek de sticker langzaam van de rand je net begonnen. Proberen om het omhoog te trekken met behulp van een hoek tussen 45 en 90 graden. Buig nooit de sticker verder terug dan een hoek van 90 graden, omdat dit de scheiding van de lijm rug en gedrukt materiaal te bevorderen.
 6. 6
  Reinig het oppervlak. Sommige sticker residu kan gemakkelijk worden afgewreven, terwijl sommige vereisen extra hulp. Zoals altijd, voorkomen krassen op het oppervlak.
  1. Probeer eerst te wrijven de overgebleven resten van de hand. Veel vormen van lijm, zelfs wanneer gemengd met een beetje papier, zal opkrullen op zichzelf wanneer u hem over een oppervlak.
  2. Ten tweede, als het wrijven niet helpt, probeer dan met behulp van duct tape of andere zeer plakband om de resterende resten te verwijderen. Breek of knip een stukje tape, toe te passen op het oppervlak, verwijder het dan of, indien mogelijk, gewoon de kleverige oppervlak van de tape over het residu wrijven. Herhaal dit totdat alle residu is verwijderd en aan de band plaats.
  3. Ten derde, breng een kleine hoeveelheid bakolie, zoals koolzaad-of olijfolie om de lijm met een papieren handdoek. Laat de olie te zitten op de lijm voor plaats 2-5 minuten. De lijm moet nu gemakkelijk af te schrapen met uw vinger of een zachte kunststof hulpmiddel. Met behulp van glazenwasser, zoals Windex, en een schoon stuk keukenpapier schoon de rest van de olie en de lijm af.
  4. Ten vierde, als alle eerdere pogingen mislukken, chemische stoffen gebruiken. Een populaire en zeer bruikbare methode is om een ​​citroenzuur gebaseerde reiniger zoals "Goo-Gone" te gebruiken. Deze soorten reinigingsmiddelen is niet schadelijk voor metaal of hardere kunststoffen, maar kan het oppervlak van zachtere kunststoffen droog, waardoor een witte, bevroren indruk. Test dit op een kleine, verborgen gebied eerst. Andere vloeistof om te proberen is alcohol (probeer het spuiten een kleine hoeveelheid van uw deodorant of parfum, als dat is handig). Aerosol meubelwas, zoals Oud Engels, kan heel effectief zijn. Een andere is WD-40, die niet zal kwetsen het oppervlak en kan worden schoongemaakt oppervlak van de computer met een schotel doek en een beetje zeep.
 7. 7
  Een product met de naam "geur assassin" (lemon-lime geur) die beschikbaar is bij de meeste "dollar" en discounters zullen onmiddellijk oplossen meeste kleefstoffen en kan met een schone katoenen washandje worden verwijderd.

Tips

 • Probeer om instrumenten die niet uw laptop beschadigen gebruiken. Uw nagels, gummen, plastic plamuurmessen, plastic plectrums, no-stok spatel / pannenkoek flipper, en zelfs een pincet (voorzichtig gebruikt) zal de kleinste bedreiging voor oppervlakken van uw laptop opleveren.
 • Als uw laptop sticker heeft een of meer afgeronde hoeken, beginnen pellen het van een afgeronde hoek. Als je naar een gebied waar het begint te scheiden, start opnieuw vanaf een andere kant.
 • Geduld overwint alles stickers. Gaan altijd langzaam en gestaag op sticker verwijderen. Als het niet werkt en je krijgt gefrustreerd, laat het voor een andere dag als je meer geduld hebben.

Waarschuwingen

 • Voordat u dit proces, ervoor zorgen dat de laptop stroom wordt uitgeschakeld, en de stekker van een elektrisch bron. Indien mogelijk, verwijder de batterij van de laptop van de zaak ook.
 • Scherpe of harde voorwerpen zal laptop oppervlakken beschadigen als het gebruikt wordt om af te schrapen stickers.
 • Mors geen vloeistof in de scheuren of blootgestelde oppervlak van een laptop, zoals het toetsenbord. Wat vloeistof is geleidend en kan kortsluiting veroorzaken.
 • Warmte van een laptop verhoogt de band van wat lijm backings in de tijd. Deze band kan etsen in de lak of zelfs vlekken sommige kunststoffen en geborsteld aluminium.
 • Plak geen verwijderen met OEM licentie-informatie, zoals het aantal OEM-licenties zullen vervallen.

Dingen die je nodig hebt

 • Pincetten voor stickers die moeilijk te starten zijn.
 • Reinigingsoplossing zoals alcohol of 'Goo-Gone ".
 • Papieren handdoeken, servetten, of lappen om te gebruiken met de reinigingsoplossing.
 • Tape, zoals duct tape, om te helpen resten te verwijderen.