Wkunl

Hoe laptop schermen maken leesbaar buitenshuis

Het is een mooie dag buiten en je hebt een laptop. Waarom niet de handel in uw kantoor voor uw achtertuin? Het klinkt mooi totdat u daadwerkelijk gaan zitten en beseffen dat het zonlicht dat je haalde ook het scherm niet te zien maken. Indien u graag om buiten te zitten en typ op de melodie van de fluitende vogels en het zitten midden in de warme wind, hier is hoe de outdoor laptop te verbeteren.

Stappen

Hoe laptop schermen maken leesbaar buitenshuis. Gebruik een laptop met een mat scherm.
Hoe laptop schermen maken leesbaar buitenshuis. Gebruik een laptop met een mat scherm.
 1. 1
  Gebruik een laptop met een mat scherm. Als je de keuze hebt tussen laptops, of als je winkelen en wilt u uw voorliefde houden voor het buitenleven in het achterhoofd, kijken voor laptops met schermen die een matte afwerking hebben. Degenen met een glanzende afwerking ziet er misschien mooier binnen, maar ze zullen de zon reflecteren al te goed als je ze buiten te nemen.
 2. 2
  Werken in de schaduw. Ofwel vinden een plekje onder een boom, of het opzetten van een grote parasol. Niet alleen zal dit uw laptop scherm beter te zien, maar het zal ook uw laptop te houden van oververhitting (vooral als het zwart). Als u uw lichaam liever te houden in de zon, alleen houden de laptop in de schaduw en draag een hoed met een rand om de zon te houden van schijnt recht in je ogen.
 3. 3
  Wandelen de lichtsterkte (helderheid) in de weergave-instellingen van uw laptop. En aangezien een hoge lichtsterkte betekent meestal een hoog stroomverbruik (schermen moet de meeste energie in een laptop) zul je waarschijnlijk moeten afhangen van een stopcontact, in plaats van een laptop accu. Breng een verlengsnoer.
 4. 4
  Overweeg het kopen of het maken van een 'laptop hood'. Dit is aan de buitenkant wit (om warmteontwikkeling te verminderen) en zwart aan de binnenkant (om verblinding te verminderen).
 5. 5
  Draag een donker gekleurd overhemd, zal het geen afspiegeling van het zonlicht op het scherm.

Tips

 • Op een Mac laptop (met een mat scherm, misschien ook glanzend) kunt u vinden het makkelijker om het scherm als je ziet. Het is niet zo goed als je nodig hebt om kleuren te zien, maar voor het lezen van tekst, kan het heel comfortabel. U kunt de sneltoets Control-Option-Command-8 gebruiken om de inversie schakelen.

Waarschuwingen

 • Verhit opbouw. De zon kan een zwart / donker-gekleurde laptop erg warm en niet alleen pijnlijk aan te raken, maar ook schadelijk voor de componenten te maken.
 • Laat je niet een verlengsnoer bengelen op voetpaden of hang af iets dat mensen en huisdieren kon vangen.