Wkunl

Hoe maak je een laptop toetsenbord schoon

Laptop toetsenborden nemen veel vuil, stof en vuil. Af en toe schoonmaken van het toetsenbord zal uw laptop er mooier en het behoud van zijn leven.

Stappen

Hoe maak je een laptop toetsenbord schoon. Begin met het draaien van uw apparaat uit.
Hoe maak je een laptop toetsenbord schoon. Begin met het draaien van uw apparaat uit.
 1. 1
  Begin met het draaien van uw apparaat uit. Stekker uit het stopcontact, koppel het los en verwijder alle USB-kabels of memory sticks.
 2. 2
  Voor eenvoudige reiniging, kantel je laptop naar voren. Bang de rug en hopelijk iets tussen de toetsen ingediend zal uitvallen!
 3. 3
  Neem het uiteinde van een theelepel en wikkel het in een nat doekje. Sleep de theelepel langs alle randen van de sleutels en het toetsenbord. Dit zal oppikken elke stof en vuil.
 4. 4
  Neem een stofzuiger en voer het uit over de toetsen. Dit zal uw laptop te ontdoen van alle meer vuil. Als alternatief kunt u een haardroger gebruiken om het weg te blazen, maar ervoor zorgen dat u stap 2 herhalen.
 5. 5
  Als u nog steeds problemen ondervindt, verwijdert uw laptop toetsen. Tot nu toe hebben we vermeden dit te doen, want het is tijd, vervelend en makkelijk te krijgen verkeerd.
  1. Onderzoek uw laptops merknaam en kijk of je wel toetsen die daadwerkelijk uit kan worden genomen
  2. Gewoon knallen ze af en bewaar ze op een veilige plek.
  3. Run je natte-doekjes over de kale key-board. Q-tips ook goed werken met deze, na het weken ze in iets dat verdampt (ontsmettingsalcohol en waterstofperoxide), zodat je geen vocht krijgen onder het toetsenbord.
  4. Pop de toetsen weer op. Er zal zo zijn sleutels met metalen "staat" op de rug - deze zijn gemakkelijk terug te schuiven in hun rails. Andere toetsen zal gewoon voor dat je aan de hoeken drukken.
  5. U kunt ook de toetsen te wassen, maar dit maakt het makkelijker verliezen toetsen.
 6. 6
  Afgewerkt.

Tips

 • Indrukken van de verhoogde hoek zal genoeg zijn om het pop op zijn plaats zijn, moet je een losse sleutel tijdens het gebruik vinden. Ze zijn ook zichtbaar omdat zij liggen schuin, niet parallel aan de andere toetsen.
 • Tot pop off toetsen, gebruikt u een platte schroevendraaier, maar zorg ervoor dat niet te tillen te hard.
 • Zoek een diagram van een toetsenbord (of neem een ​​foto van je eigen), en zorg ervoor dat al uw sleutels zijn terug op de juiste plaats.
 • Dompel de sleutels in alcohol om te ontsmetten. (Doe dit alleen als het desinfecteren van de toetsen is noodzakelijk. Alcohol zal het afdrukken op de meeste typen sleutels te verwijderen.)