Wkunl

Hoe om beroemd te worden op het internet

Andy Warhol 1968 citaat dat "In de toekomst iedereen wereldberoemde zal zijn voor 15 minuten" zoekt steeds profetisch als het internettijdperk voorschotten. Hier zijn enkele manieren waarop u kunt een web-beroemdheid geworden en hebben in ieder geval uw 15 minutes of fame. Probeer het!

Stappen

Hoe om beroemd te worden op het internet. Leer de ins en outs van uw computer.
Hoe om beroemd te worden op het internet. Leer de ins en outs van uw computer.
 1. 1
  Leer de ins en outs van uw computer. Als je nog in de duistere middeleeuwen en je afhankelijk bent van anderen om te weten hoe alles op de computer te manipuleren, terwijl u gewoon wijzen en klikken, is het tijd om netto-savvy te krijgen. Hier krijg je een paar boeken, en de praktijk HTML. Worden gerustgesteld dat op een dag je gaat om te kunnen kanalen van ABC aan CBS om sociale netwerken te veranderen. Leer de basics, zodat wanneer tv en het internet echt een te worden, zult u klaar.
  • Weten hoe je de inhoud van websites zelf te perfectioneren is een belangrijk onderdeel van het creëren en het masseren van uw imago. Als u beroep moeten doen op andere mensen om dit te doen, kan het frustrerend zijn en misschien niet blijken de manier waarop je het zou willen.
  • Als je dat nog niet hebt gedaan, kaart brengen van uw persoonlijkheidsprofiel voor het online - dezelfde geweldige gebruikersnaam, dezelfde geweldige profiel, etc., en je zult in staat zijn om te knippen en plakken dit overal als je eenmaal hebt gedaan de hard werken op het perfectioneren van het in het begin.
 2. 2
  Focus op wat zou je beroemd maken. Terwijl de roem en beroemd worden kan een ongrijpbaar begrip is, wat heb je aan andere mensen die je boven de online massa zal setaanbieding? Er zijn een aantal belangrijke elementen die je zoektocht zal helpen:
  • Je bent boeiende, interessante, ongebruikelijke, verleidelijke, of. Veel Internet bekendheid is over het werken van de "persoonsverheerlijking".
  • Je hebt iets de aandacht van mensen in plaats van de aandacht-zoekende waard. Wat moet je lezers en kijkers te bieden is onderhoudend, leuk, en nieuwe (of presenteert een nieuwe manier van kijken naar iets eeuwenoude). Het gaat over de informatie en entertainment, niet om "Kijk naar mij!".
  • Je bent fantastisch bij en het uitbrengen van hun best-of afvuren van hun energie. Je bent minzame, grappig of leuk, en op hun gemak in het online medium.
  • Je bent als een kameleon, in staat om de veranderingen in stijl en publiek stemmingen peilen om te bewegen met de tijd, het bijwerken en het duwen van de trends voor je. Denk Madonna van het internet.
  • De meeste van allemaal, je bent in staat om over te brengen al het bovenstaande in een scherm-omgeving. Een hele opgave, maar zeer goed te doen met de juiste gemoedstoestand en benaderingen.
 3. 3
  Definieer uw idee van "Fame". Wil je overal beroemd voor het zijn een geweldige persoonlijkheid, een tech godin, of de meest gevolgde sociale vlinder? Of bent u meer gericht, in de hoop om beroemd te worden voor het zijn de beste op een bepaald gebied, zoals het zijn de beste blogger op, damesmode, de beste video maker van spoofs de beste natuurfotograaf online, etc.? Bepaal uw stijl van roem, zodat u kunt blijven richten op uw online doel. De tweede soort roem is waarschijnlijker online omdat roem is meer "intiem" is dan de roem van films sterren en andere beroemdheden.
  • Als je wil om geld te verdienen van het beroemd zijn online, bedenk dan dat veel van de "Internet roem" leidt tot spreekbeurten, boeken, en een aanhang van mensen enthousiast te vertrouwen uw expertise.
 4. 4
  Kijk op internet beroemdheden en bekende verschijnselen. Leer wat heeft gewerkt voor hen en wat voor soort gimmicks, en merk uitbeeldingen zij hebben met goed gevolg gebruikt om hun bekendheid te vergroten en te onderhouden. Youtube heeft veel "Internet celebs", vaak bestaande uit mensen in de hoop Hollywood zal kennis nemen. En er zijn bekende bloggers, Tweeters, en Facebook-medewerkers. Neem een ​​kijkje op mensen die beroemd zijn in de gebieden die jou het meest interesseren. Enkele voorbeelden:
  • Venetian Princess (YouTube), Community Channel (YouTube), Chris Pirillo (tech), Reg Zadelmaker (@ Zaibatsu op Twitter), Jimmy Wales (Wikipedia), iJustine (viral video comedienne), Perez Hilton (gossip blogger), Kyle Macdonald ( de rode paperclip handelaar), enz. Zie ook Wikipedia's lijst van YouTube beroemdheden op: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_YouTube_personalities.
  • LOLCats is een voorbeeld van een fenomeen.
  • Is het soms de moeite waard te kijken naar echte beroemdheden online, de succesvolle, tech-geneigd degenen zoals Stephen Fry, om te zien wat je kunt "lenen" of aanpassen. Het probleem met dit te doen, echter, is dat ze al beroemd en hebben niet te veel online doen om iets te bewijzen!
 5. 5
  Verwacht uw internet zoektocht naar roem te inspanning vergen. Als u willen beroemd worden, zijn bereid om in de harde werven. Werken een uur per nacht en spelen de rest van de dag zal je niet beroemd maken "zomaar"! Evenals aanwezig, moet u de inhoud van belang te creëren zodat mensen iets te lezen of kijken hebben en. Doe je best niet om het wiel te herhalen, en zeker niet gewoon knippen en plakken de inhoud van andere mensen. Niet alleen zal uw kijkers hebben het al gelezen, maar ze zullen onder de indruk van uw luiheid. Dat zal je niet online opvallen!
  • Worden gewijd. Als roem is wat je wilt, maakt dit je passie, je hobby, je bestaansreden elk vrij moment. Het is niet mogelijk om uw online aanwezigheid of mensen je vergeten negeren. Host chats, opgericht forums over jezelf, het bezit van een live video-link om te praten met anderen, actualisering alles constant, etc.
  • Wees geduldig en. Het kan een tijdje duren om opgemerkt te worden of om dat recht virale ogenblik raken. Geef niet al; steeds beroemd duurt meestal tijd als je bent blijven steken in een veel moeite.
  • Wees bereid om te blijven leveren wat de mensen na houden u willen! Wees consequent en laat ze niet te wachten.
  • Als u niet graag het idee van het hebben van te zijn permanent beschikbaar, zoek niet internet roem!
 6. 6
  Bekendheid jezelf. Publiceren uw IM-scherm namen, URL's, en Net adressen overal en vaak, en beantwoorden aan iedereen. Behandel het web als uw huis: Als mensen kloppen, zal er zijn om te beantwoorden.
  • Gebruik echte foto van jezelf voor avatars en profielen. Mensen zullen willen worden gerustgesteld dat ze aansluiten bij de "echte jij". Vergeet niet dat het merk is "u".
  • Social networking sites zijn de beste, zo veel mogelijk. Probeer Buzznet, Facebook, Myspace, Bebo, Glogster, en alles met betrekking tot wat het ook is je te bevorderen, zoals blogging, mamma's, geeks, greenies, enz. is ook een goede nieuwe. Toevoegen iedereen - je zult moeten minstens 300 vrienden moeten helpen beginnen met het verspreiden van uw bestaan ​​en katapulteren je naar internet sterrendom.
  • Kijk voor gratis pagina's met onbeperkt muziek, video, foto etc., uploadt, (wat ook blijkt uit je talenten beste) en vind alle manieren waarop deze vervolgens kan worden aangesloten op social networking apps. Als het een vrije bron, profiteren van het.
  • Werk hard je sociale netwerk sites. Wanneer u een rekening opent, zet je stempel op het door het maken van de links naar uw andere pagina's in het internet zeer duidelijk en makkelijk te navigeren.
 7. 7
  Krijg je gespot en vervoerd rond het internet. Probeer te gast vlekken op blogs (vooral de invloedrijke degenen), en het gebruik van web-news aggregators zoals Reddit, Slashdot, Fark, Digg, enz.
 8. 8
  Bouw een website met persoonlijkheid als u wilt bouwen van een fanbase. Mensen moeten het gevoel hebben dat u - en niet een anonieme webmaster - zijn persoonlijk beschikbaar tenminste op een regelmatige basis, zo niet dagelijks. Zorg ervoor dat u elke dag te werken, en vergeet niet: Als het niet interessant, zullen gebruikers klikken op de volgende pagina en verder gaan.
  • Update uw site met nieuwe audio-en video clips zo vaak als je kunt. Geef uw bezoekers stuff! Bijvoorbeeld, geef ze video, streaming audio, afbeeldingen voor hun PSP, enz. Als u wilt rijke inhoud bieden, je gaat te hebben om een ​​hoop tijd en een beetje geld uit te geven, maar het is het waard.
 9. 9
  Upload iets dat verder gaat viral. Hoewel het moeilijk kan zijn om te voorspellen wat er wel en niet van de sokken rocken off kijkers, geven dingen een gaan en publiceren ze goed. Een goed voorbeeld van bekendheid verwierf als gevolg van een viral video is het verhaal van de christelijke de leeuw. De video van Christian de leeuw was oorspronkelijk geplaatst op een fansite, drie decennia na het maken. Van daar, een Myspace gebruiker het bericht heeft geplaatst op MySpace, dan is een andere persoon plaatste het op YouTube. De resulterende standpunten in de miljoenen gemaakt internet sterren van Christian en zijn twee oorspronkelijke eigenaren, Australiërs John Rendall en Ace Bourke. Vanuit deze ervaring, een aantal dingen te beschouwen, omvatten:
  • Iets vinden dat reikt uit naar de harten van mensen. Een verhaal dat toont moed, kracht, durf, en liefde zal altijd zijn plaats in de harten van mensen.
  • Zoek iets dat interessant is. Test het uit op uw vrienden, of in een forum, eerst naar de reacties van mensen te peilen.
  • Denk na over die beroemde zullen krijgen van deze virale onderneming? Zal het u als de uploader en de generator van belang? Zal het de mensen, wezens, of oorzaak te zien in de inhoud die u het uploaden bent? Of misschien, en optimaal, jullie allemaal? Hoewel sommige van de antwoorden zijn uit uw controle, als je wilt zijn goed bekend als de persoon die de virale post in brand gestoken, zorgen ervoor dat u een uitstekend lanceerplatform voor het, zoals het een goed geschreven blog, een actieve Twitter-account en een goed gevoede Facebook. Mensen zullen op zoek gaan naar je als ze weten waar te gaan.
 10. 10
  Realiseren van de vergankelijkheid van de roem. Fame komt en gaat. Zelfs film beroemdheden hebben hun hoogtepunt en tuimelen in de vergetelheid of hebben hun neerwaartse spiraal "problemen" bespat over de tabloids of blog equivalenten. Het komt altijd terug naar het constant werken, blijven fris en betoverende uw lezers, volgers, en kijkers. Als je er naar toe, zou u in staat om uw online bekendheid te behouden voor een lange tijd. Streven naar roem van het soort dat zal ertoe leiden dat u te worden geschreven in de annalen van Wikipedia, bewijzen dat je voldoende bekendheid hebt bereikt. Op deze manier zal uw roem leven zonder hulp, tenzij iemand verwijdert u, natuurlijk, maar dat is het internet voor u!

Tips

 • Blijf vriendelijk voor iedereen die tegen je praat. Wees vriendelijk en beantwoorden commentaren en berichten van andere gebruikers.
 • Maak een video over uzelf of uw talent, post het dan op websites zoals YouTube, en DropYourTalent.
 • Toe te voegen en te accepteren iedereen. Uw doel moet zijn om mensen van alle groepen en stijlen richten.
 • Wees voorzichtig met mensen die je zou kunnen ontmoeten op het internet, en vermijd te veel persoonlijke informatie delen.
 • Wanneer u inhoud op uw website of YouTube of voorwerp content sites plaatsen, moet u het zoekwoord nauwkeurig. Controleer Google voor wat de meest voorkomende zoekwoorden voor uw onderwerp is en zet het in de titel en het veld "keywords".
 • Vergeet niet, de mogelijkheden voor uw huisdieren om sterren te worden. De roem van huisdieren kan net zo leuk!
 • Laat je niet in zinloze argumenten. Of je nu goed of fout zit, krijgen in een argument is zowel irritant en storend op het internet. Niemand houdt van lezen hoe recht je bent in vergelijking met de andere persoon, of wat zijn moeder eruit ziet. Wees vriendelijk.
 • Denk na over iets dat je, en zoek het op in een online zoekmachine interesseert. U kunt een message board of een online community waar je kunt praten met anderen over het onderwerp te vinden.
 • Maak intelligente en doordachte posts, en niet alleen zullen anderen je respecteren, maar ze kunnen zoals u en houd uw naam (of gebruikersnaam) in hoog aanzien. Veel mensen kunnen komen om je populair te bellen.
 • Gebruik maken van betaalde reclame als je denkt dat het de prijs waard.
 • Wees jezelf, als je beroemd herinner me de echte redenen waarom u wilde zijn bekend hoeft te worden. Niet te groot te krijgen voor je laarzen!

Waarschuwingen

 • Net zoals het internet technologieën die je beroemd kan maken, zodat ook zij kunnen u beruchte maken of zelfs veracht. Het is een wereld waar iedereen kan posten foto's, herinneringen, commentaren, video's, verhalen, enz., en de mensen doen. Je nodig hebt om uw radar ingeschakeld te allen tijde en bereid zijn om jezelf te verdedigen waar nodig, of om te weten wanneer het het beste om gewoon dingen te laten glijden in plaats van het geven van geloof aan de muck-raking zij vertegenwoordigen. Voed niet de trollen!
 • Als je niet iets anders dan alle anderen scharrelen rond online te hebben, zal je niet beroemd te worden. Ook zorg ervoor dat je niet verraden uw vrienden en familie die probeert om beroemd te worden.
 • Wees voorbereid op andere negatieven van het beroemd zijn, waaronder een gebrek aan privacy, en het potentieel voor cyber-stalking of zelfs het echte leven stalking. Zoveel voorzorgsmaatregelen in plaats mogelijk om je persoonlijke leven en familieleden te beschermen tegen de schittering van de publiciteit. Niet te veel persoonlijke informatie niet weggeven. Dit geldt ook voor vragen familieleden en vrienden voordat ze een deel van uw doel voor de roem.

Dingen die je nodig hebt

 • Internettoegang
 • Een gimmick of meer
 • Goede kwaliteit content
 • Social networking accounts (zoveel als mogelijk)
 • Zelf afbeeldingen als avatars en voor profielen
 • Videocamera
 • Camera
 • Photoshop en andere computerprogramma's voor het verbeteren van de inhoud