Wkunl

Hoe maak je een e-mail te sturen

Heb je genoten van het lezen van grappige e-mails van vrienden? Bent u nu geneigd om het te doen toekomen aan je andere vrienden? Dan, lees aandachtig...

Er is informatie over van de mensen die het bericht kreeg voordat je, namelijk hun e-mailadressen en namen. Als de berichten langs laten doorschakelen, de lijst met adressen bouwt en bouwt en bouwt, en alles wat er nodig is voor sommige arme vriend om een ​​virus te krijgen, en zijn of haar computer kan dat virus aan elk e-mailadres dat heeft sturen tegenkomen zijn computer. Of iemand kan al die adressen te nemen en te verkopen of stuur junk mail, of zelfs proberen om een ​​aanvraag voor een creditcard op uw naam.

Hoe kan je jezelf en je vrienden te redden van al deze moeite?

Stappen

Hoe maak je een e-mail te sturen. Nadat je op vooruit klikt, verwijdert u alle e-mailadressen die in het lichaam van het bericht (bovenaan of elders) verschijnen.
Hoe maak je een e-mail te sturen. Nadat je op vooruit klikt, verwijdert u alle e-mailadressen die in het lichaam van het bericht (bovenaan of elders) verschijnen.
 1. 1
  Nadat je op vooruit klikt, verwijdert u alle e-mailadressen die in het lichaam van het bericht (bovenaan of elders) verschijnen. Markeert ze en verwijder ze, backspace ze, snijd ze - wat het ook is dat je weet hoe dat te doen.
 2. 2
  Onthouden van het gebruik van de tot: of Cc: kolommen Als u een e-mail te sturen naar meer dan een persoon, geen gebruik van de Aan: of Cc: kolommen voor het toevoegen van e-mailadres. Gebruik altijd de BCC: (blind carbon copy) kolom voor een opsomming van de e-mail adressen. Dit is de manier waarop mensen je sturen naar alleen hun eigen e-mail adressen te zien. Wanneer u sturen naar BCC: uw bericht wordt automatisch zeggen "Undisclosed Ontvangers" in de "TO:" veld van de mensen die het ontvangen.
 3. 3
  Andere dingen om te verwijderen van e-mails die u wilt doorsturen
  • Karaat (die vervelende <<< >>> dingen die kunnen opbouwen in een vaak doorgestuurd e-mail)
  • Onnodige extra regels / ruimtes
  • Grammaticale en spelfouten
  • Bijlagen die kopieën van de e-mail die u doorstuurt bent, dit is een verspilling van bandbreedte en een gouden kans voor spammers / virusverspreiders
  • Banners die bedrijven plaats onderaan uw e-mails; "! Gratis emoticons voor uw e-mail", zoals de of "maak gratis pc te bellen bellen met ----"

Tips

 • Je kunt zeggen: "Dank U: Naam van de vriend" aan het einde van de boodschap aan waardering voor de voorwaartse tonen.
 • Iets wat ik gebruiken om schoon te maken e-mails voordat forwarding is E-mail Stripper die op kunnen worden bereikt: http://www.papercut.biz/emailStripper.htm. Ik heb het gebruikt om extra spaties en <<< >>> vlekken te verwijderen voor meerdere jaren en dan de mededeling dat berichten aan de onderkant van de e-mail op de hoogte E-mail Stripper verwijder ik.
 • Scan het met de uitgaande e-antivirusprogramma om het virus vrij te maken.
 • Schoonmaken van het vak Onderwerp van ongewenste Fw:, Re, [], enz.
 • Overwegen om een ​​alternatief e-mailaccount voor het doorsturen doeleinden.

Waarschuwingen

 • Controleer of de e-mail die u doorsturen niet is verouderd.
 • De meeste firewall e-mail software te blokkeren algemene trefwoorden in de onderwerpregel en zet je vooruit in de ongewenste e-mail.
 • Wees zeer voorzichtig bij het verstrekken van een virus waarschuwing-vele malen zijn een hoax en u wordt gebruikt door slechteriken.