Wkunl

Hoe toegang krijgen tot e-mail op het werk

Er zijn vele verschillende redenen waarom u nodig hebt om uw persoonlijke e-mail checken op het werk, maar je zou worden verhinderd door uw systeembeheerder. Als dat het geval is, lees dan verder om te leren hoe u toegang tot uw e-mail terwijl u aan het werk.

Stappen

Hoe toegang krijgen tot e-mail op het werk. Weten dat veel e-mailadressen kunt u e-mail contact op met een web-browser.
Hoe toegang krijgen tot e-mail op het werk. Weten dat veel e-mailadressen kunt u e-mail contact op met een web-browser.
 1. 1
  Weten dat veel e-mailadressen kunt u e-mail contact op met een web-browser. AOL, Spymac,. Mac, gmail, en vele anderen niet een e-mailclient vereist.
 2. 2
  Gebruik mail2web. Het is erg handig als je wilt gewoon om e-mail af en toe controleren en don 'willen gaan naar de moeite van het downloaden van een cliënt. http://mail2web.com
 3. 3
  Als je een filter op het werk, kunt u gebruik maken vtunnel om het filter te omzeilen en controleer uw e-mail welke manier je wilt.
 4. 4
  Systeembeheerders regelmatig blokkeren web proxies als vtunnel, maar u kunt zoeken naar web proxies of gebruik een alternatieve http:/ / webproxies.biz

Tips

 • NIET componeren elke persoonlijke e-mails / instant messenger gesprekken op het werk - Vergeet je baas, het beheer, en ook het IT-team hebben het recht om ze te openen en ze zijn ook opgeslagen op de computer servers, herinneren wat je niet geheim blijven en het kan ook reizen over (je weet nooit wie het terug kon komen?) Componeren persoonlijke e-mails moet gebeuren THUIS ONLY!
 • Behandel iedereen met eerlijkheid, vriendelijkheid en respect
 • Wees erg voorzichtig met wat je vertelt, vergeet niet iedereen houdt van een vertrouwen en als je niet voorzichtig bent kan de informatie in de verkeerde handen vallen en erger nog de informatie kon reizen over (wat betekent dat de hele wereld zal uw persoonlijke zaken weten)
 • Gebruik geen e-mails niet openen van iemand die je niet kent - als u krijgt van iemand die je niet kent, ze niet te openen, verwijder ze gewoon, omdat je nooit weet wat ze kunnen bevatten, kunnen sommige van hen virussen bevatten, vuilnis, onware dingen, onbeleefd spullen of Trojaanse paarden die kunnen storing uw computer en ze kunnen een TRAP bevatten!
 • Respect voor de wensen van mensen, waardigheid en hun privacy altijd, het is aan hen of aan u iets of niet vertellen en herinneren mensen alleen maar vertellen bepaalde delen van informatie aan hun familie en naasten alleen.
 • Gebruik netiquette (omgangsvormen verwacht tijdens het communiceren op internet)
 • Als je betrapt controleren van uw persoonlijke e-mails op het werk kun je eerlijk zijn of liggen te zeggen dat je een zeer belangrijke e-mail of dat iemand werkgerelateerde werd u e-mailen (liegen is alleen aan te raden als je voelt dat je baan in gevaar is) had.

Waarschuwingen

 • Met behulp vTunnel kan iets belangrijk dat u niet mag weten over schenden. Met andere woorden, kun je in een puinhoop als je niet op verantwoorde wijze gebruiken.