Wkunl

Hoe maak je een originele screename halen

Een scherm naam is een pseudoniem voor het gebruik van internet-communicatie-programma's en bulletin board systemen. Het is gewoon een eenentwintigste eeuwse versie van een artiestennaam, eeuwen gebruikt in theater en film optredens, of een pseudoniem, een traditie nog ouder. Gebruikersnamen identificeren u naar een website; namen screen help andere gebruikers herkennen je op chatrooms, instant messaging, forums en blogs.

Stappen

Hoe maak je een originele screename halen. Gebruik een online generator.
Hoe maak je een originele screename halen. Gebruik een online generator.
 1. 1
  Gebruik een online generator. Sommige websites kunt u persoonlijkheidskenmerken, beroepen, en andere kwaliteiten die je voelt je scherm naam moet suggereren invoeren
 2. 2
  Weerspiegelen uw persoonlijkheid. Welke woorden je best omschrijven?-Op een positieve manier, natuurlijk. Als je aandachtig geïnteresseerd bent in woorden, noemt jezelf "logomaniac."
 3. 3
  Check out show business. Clint Eastwood, Elizabeth Taylor en Jeff Goldblum zijn enkele van de vele artiesten die hebben gekregen beroemde zonder namen, maar veel populaire acteurs werden geboren met andere namen.
  • Werkelijke naam WC Fields 'was William Claude Dukenfield. Hij schreef veel van zijn films als andere mensen, waaronder Charles Bogle, Mahatma Kane Jeeves, en Otis Criblecoblis.
  • Je zou waarschijnlijk niet geïnteresseerd zijn in het bekijken van Norma Jean Baker, Archibald Leach, of Karen Johnson voeren, maar je zou van gedachten verandert als u de namen Marilyn Monroe, Cary Grant, of Whoopi Goldberg gehoord.
 4. 4
  Associëren uw schermnaam met iets wat je wilt. Iemand die kleikoppen maakt zou kunnen worden "mugman." Gebruik een wijnetiket u genieten, maar is niet goed bekend.
 5. 5
  Grappig zijn. Ironie en humor zijn memorabel, maar het vinden van een naam die op grote schaal amuses kan een uitdaging zijn.
 6. 6
  Doe wat onderzoek. Als je merkt dat Brazilië fascinerend, overwegen gebruik strijders, bloemen, dieren, of volksverhaal personages uit de Amazone. Je zou kunnen ontdekken een aangenaam archaïsche woord als Aubades, dat is muziek gezongen of gespeeld onder raam iemand in de ochtend.
 7. 7
  Woorden opzoeken in een andere dan je eigen taal. "El jefe" betekent leider of leider in het Spaans; Bibi is Arabisch voor "lady;" "huzzor" is Hindi voor meneer of soldaat.
 8. 8
  Verwerk je tweede naam. Je mag niet gebruiken of leuk vinden, maar het kan onderscheiden van je scherm.
 9. 9
  Vervangen door een synoniem voor een gewone termijn. Een thesaurus kan u helpen healthyguy in inthepinkAplus veranderen.
 10. 10
  Experimenteer met een willekeurig woord generator. Geef gewoon een woord soort door een deel van meningsuiting en een niveau van complexiteit, en de resultaten kunnen verrassen.

Tips

 • Probeer een naam die nieuwsgierig maakt creëren, dit zal helpen beginnen gesprekken.
 • Wees niet te groots zijn in een schermnaam, het maakt je kijkt alsof je meer ego dan verstand.
 • Kies een online naam die uw persoonlijkheid weerspiegelt.
 • Gebruik uw favoriete zoekmachine om te zien of iemand je naam heeft gebruikt voordat.
 • U wilt worden herkend, niet opgeslagen. Hoe creatiever je naam is, hoe makkelijker je gespot kunnen worden.
 • Houd uw naam zo uniek als je kunt. Het stelen van andermans adverteert uw gebrek aan uitvinding.
 • Kijk rond de site om te zien welke soorten namen anderen gebruikt, vervolgens op maat jouwe dienovereenkomstig.

Waarschuwingen

 • Het gebruik van meer dan een X is een mislukking van de verbeelding.
 • Als u een naam op een toepassing met voice chat, kies dan iets makkelijk uit te spreken.
 • Gebruik nummers spaarzaam.
 • Vermijd cliches.
 • Probeer niet om mensen te beledigen met uw schermnaam.
 • Houd uw naam uit de buurt van vulgair of obsceen taalgebruik.