Wkunl

Hoe een sleutel terug pop op een dell laptop toetsenbord

Het is al te gemakkelijk om de sleutels pop uit een laptop, en bijna onmogelijk om ze terug te krijgen op zonder verlies of vernietiging van de bijna microscopische onderdelen. Hier is hoe ze terug op een Dell-laptop.

Stappen

Hoe een sleutel terug pop op een dell laptop toetsenbord. Begin met alle stukken.
Hoe een sleutel terug pop op een dell laptop toetsenbord. Begin met alle stukken.
 1. 1
  Begin met alle stukken. Bestudeer ze aandachtig door. Onthoud waar de kleine lipjes zijn op hen. Schik ze correct volgens het schema.
 2. 2
  Let op de ori├źntaties van de lipjes op de u-vormige stuk. Schuif de lipjes onder de metalen lussen op de laptop, zoals aangegeven.
 3. 3
  Schuif de tweede o-vormig stuk door het centrum van de u-stuk.
 4. 4
  Haak de lipjes op de o-stuk onder de haken op de laptop.
 5. 5
  Klik op de tabbladen in het o-stuk in de inkepingen in de u-stuk.
 6. 6
  Zorg ervoor dat de tabs worden verhoogd. Op dit punt worden de twee stukken zacht elkaar vergrendeld. Als dit juist gebeurt, zullen ze niet plat zitten. Zij zullen iets boven de laptop oppervlak verhoogd.
 7. 7
  Plaats de sleutel op de kop boven de U en O stukken. Dus eerst op de rechterkant (je hoort het klikt!) En duw de linker kant van de sleutel.
 8. 8
  Klikt deze op zijn plaats.
 9. 9
  Voila! De sleutel wordt vervangen.

Tips

 • Deze stappen met HP Pavilion notebooks ook.
 • Het kan beter zijn om de basis U-vormig stuk van het toetsenbord te verwijderen teneinde de O-vormige stuk hechten (of samen hechten de stukken het vervangen van het toetsenbord)
 • Wellicht wilt u uw computer uit te schakelen terwijl je dit doet om te voorkomen dat fouten in uw open sollicitaties.
 • Zorg ervoor dat je je zelf de grond door het plaatsen van een hand op het metalen deel van de notebook
 • Als u een van de plastic onderdelen op een vaak gebruikte sleutel te breken, kunt u onderdelen oogsten van een zelden gebruikte sleutel. Gewoon heel voorzichtig zijn bij het nemen van kunststof onderdelen van de toets af
 • Voor een Latitude D800, dit werkt iets anders. Beste tip is om zorgvuldig te verwijderen andere toets zo goed en peek hoe het te doen.
 • Als u probeert om de spatiebalk op uw Dell-laptop, is er ook een lange U-vormige metalen draad. Twee uiteinden van de draad gaan in hun sloten, en dan kun je weer knallen op de spatiebalk sleutel op de top van de frames (dwz de twee set van frames voor de spatiebalk).

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u geen krassen op het bord onder de toets op sommige modellen.
 • Dit doet de garantie vervallen.