Wkunl

Hoe laptop levensduur van de batterij te verlengen

U kunt uw laptop langer draaien op zijn batterij door het uitschakelen of verminderen van alle dingen die de macht in de computer besteden. Als je gaat op een lange reis, of gewoon uw laptop naar een plaatselijke coffeeshop, gebruik deze tips om de batterij van uw laptop langer.

Stappen

Hoe laptop levensduur van de batterij te verlengen. Schakel de draadloze kaart als je niet van plan bent om toegang tot uw netwerk of internet.
Hoe laptop levensduur van de batterij te verlengen. Schakel de draadloze kaart als je niet van plan bent om toegang tot uw netwerk of internet.
 1. 1
  Schakel de draadloze kaart als je niet van plan bent om toegang tot uw netwerk of internet. Voor Mac-laptops, is er een knop voor het inschakelen en uitschakelen van het draadloze apparaat is te vinden op de werkbalk bovenaan.
 2. 2
  Draai het volume omlaag, of demp het, als je niet van plan bent om het te gebruiken.
 3. 3
  Verminder de lcd's helderheidsniveau. Als u uw laptop gebruiken in een goed verlichte ruimte of buiten op een zonnige dag, probeer het op twee of drie bars.
 4. 4
  Uitschakelen bluetooth. Als u niet dit apparaat te gebruiken, kunt u veilig uitschakelen om te voorkomen dat het aftappen van de batterij van uw laptop.
 5. 5
  Leer om single-task. PC-geheugen dat in gebruik neemt meer kracht om data op te slaan. Ook het gebruik van meer geheugen zou kunnen betekenen met meer swap of virtueel geheugen ruimte op de harde schijf van uw laptop. Dit alles brengt een extra aanslag op de batterij van uw laptop. In plaats van meerdere applicaties en ramen open, gebruik dan alleen wat je nodig hebt op een gegeven moment. Als uw laptop heeft veel geheugen, blijf dan meerdere toepassingen openen om te voorkomen dat herhaaldelijk laden vanaf de harde schijf. Sluit alle toepassingen die op de achtergrond op uw computer, zoals uw PDA synchronisatie software of USB-harde schijf back-upsoftware.
 6. 6
  Run eenvoudige applicaties die niet veel RAM, harde schijf of processorkracht niet gebruiken. Noodzaak om een ​​brief te schrijven? Gebruik een eenvoudige tekst-editor in plaats van de processor en het RAM zware Microsoft Word. Grafische zware applicaties zoals games of films kijken zijn bijzonder hard op de accu.
 7. 7
  Vermijd extreme temperaturen. Batterijen rekenen op basischemie en zal sneller bij extreme temperaturen sterven. Probeer op te laden en gebruik de batterij bij kamertemperatuur.
 8. 8
  Gebruik de instellingen voor energiebeheer op uw computer die afkomstig zijn ingebouwd in. In Windows XP, klikt u op "Energiebeheer" in het configuratiescherm. Op een Mac, kijk voor "Energy Saver 'in Systeemvoorkeuren.
 9. 9
  Haal de stekker van externe apparaten, zoals een USB-muis of een externe schijf.
 10. 10
  Stilgelegd of hibernate de laptop in plaats van stand-by, als u van plan op het niet gebruikt voor een tijdje. Standby blijft energie afvoer naar uw laptop klaar om te gaan houden wanneer u de klep opent.
 11. 11
  Reinig uw batterij contacten. Reinig metalen contactpunten van de batterij met alcohol op een vochtige doek. Schoon contacten verhoging van de energie-efficiëntie.
 12. 12
  Houd de batterij fris. Batterijen gaan lekken stroom als ze niet vrij snel gebruikt na het opladen. Als u uw "volledige" batterij gebruikt 2 weken nadat u voor het laatst opgeladen, kan je ontdekken dat het leeg is.
 13. 13
  Defrag uw harde schijf. Hoe meer gefragmenteerd uw harde schijf is het meer je harde schijf nodig heeft om te werken.
 14. 14
  Vermijd het gebruik van een cd of dvd. Als u een kopie van de gegevens die u nodig hebt op een optische schijf opslaan, kopiëren naar de harde schijf van uw laptop of een USB-stick voordat u op reis. Optische schijven verbruiken grote hoeveelheden van de macht om spin up cd's en dvd's. Probeer om toepassingen die uw harde schijf of optisch station draaiende te houden te voorkomen. Nodig hebt om muziek af te spelen? Probeer uw handheld MP3-speler te gebruiken, in plaats van het spelen van nummers op uw computer. Het afspelen van nummers op uw computer de harde schijf werken die energie verbruikt houden. Schakel de automatische besparen functie in MS Word of Excel. Constante besparing zal houd je harde schijf te draaien en gebruik van energie.
 15. 15
  Poorten uitschakelen. Ongebruikte poorten en componenten, zoals VGA, Ethernet, PCMCIA, USB, en ja, je draadloze uitschakelen, ook. U kunt dit doen via de Device Manager of door het configureren van een aparte hardware-profiel (zie volgende stap).
 16. 16
  Maak energiebesparende hardware profielen. Uw laptop configureren voor de verschillende scenario's waarin je het gebruikt (op een vliegtuig, in het cafe, op kantoor, etc.). U kunt dit doen via het menu Hardwareprofielen door met de rechtermuisknop te klikken op Deze computer en Voorkeuren te selecteren of met behulp van een freeware programma zoals SparkleXP.
 17. 17
  Gebruik een cooling pad bij het ​​gebruik van een notebook-computer op uw schoot. Maar als het een USB-pad dan niet gebruiken als het zal waarschijnlijk verbruiken meer batterij eerder dan om het te conserveren.
 18. 18
  Vermijd stutten uw laptop op een kussen, deken of ander zacht oppervlak dat kan opwarmen.
 19. 19
  Als uw laptop heeft een OLED-gebaseerde weergave dan vermijd het weergeven van wit beelden. OLED-schermen verbruiken veel minder stroom weergeven van zwart.
 20. 20
  Voorkomen dat veel games en andere applicaties. Games die gebruik tot veel afbeeldingen en toepassingen die houden contact met de internet server heen en weer versturen van informatie
 21. 21
  Als je geen gebruik maakt van een internet browser, SLUIT HET! Zelfs als je het niet gebruikt het internet is nog steeds op de achtergrond het krijgen van veel informatie.

Externe apparaten

 1. 1
  Werp de externe apparaten zoals pen drive, dvd, harde schijf etc. Indien niet in gebruik

Gebruik bloot

 1. 1
  Mac aanbiedingen bloot om het beeldscherm tijdelijk uit te schakelen. Gebruik dat wanneer je speelt mp3-nummers en niet met behulp van het scherm, of uit te gaan voor korte duur

Tips

 • Reinig uw bureau. Het klinkt raar, maar als je een stoffige, vieze desk, zal dat stof in de ventilatieopeningen en verstoppen de koelventilator. Zodra het stof is in je laptop, is het veel moeilijker te verwijderen. U kunt proberen stralen het uit met perslucht, maar u het risico op beschadiging van de interne componenten te voeren. U kunt ook de vent en schoon uit de korrel, maar vergeet niet dat het nemen van elkaar uw laptop kan de garantie vervallen. Zo schoon uw bureau minstens een keer per week, zo niet dagelijks.
 • Heeft een apparaat niet uit als je hem gebruikt.
 • Wees er zeker op te laden volledig voordat u het huis verlaat als er geen plaats om hem op te laden waar je naartoe gaat.
 • Neem een ​​pauze als de batterij bijna leeg is.
 • Gebruik de batterij totdat het is laag voordat u hem op te laden en wanneer zijn gebracht ontkoppel het en je batterij gaat langer mee plus geeft betere prestaties.

Waarschuwingen

 • Als u uw computer te lang, kan het oververhit raken en langzaam schade onderdelen (hun levensduur verkorten).
 • Als u bezig bent met het internet en het gebruik van de laptop, draai niet om het even wat uit of je je werk verliest.
 • Wees voorzichtig bij het opladen van uw batterij. Sluit deze dan nooit op te laden als je er niet bent. Met de overvloed aan batterij herinnert vanwege het exploderen en brandbare Li-Ion cellen, het proces van het opladen van de batterij van uw laptop moet niet lichtvaardig worden genomen.
 • Wees voorzichtig bij het schoonmaken van de contacten. Reinig ze altijd als de batterij volledig leeg is, en het gebruik van een zeer licht vochtige doek, om elektrische schokken en kortsluitingen te vermijden.