Wkunl

Hoe kunt u uw TV als computermonitor

Toepassing van een televisie als een computermonitor nuttig zijn op vele manieren. Misschien moet je een presentatie maken en niet beschikt over een projector, zodat u zich tot uw 50 "HD-TV. Of misschien bent u het omzetten van uw laptop naar een desktop, en heb een externe monitor niet. Dit zijn dezelfde begrippen gebruikt voor een Home Theater Personal Computer (HTCP). Wat de reden ook, er is altijd een manier om het te doen met een vrij nieuwe computer (waarschijnlijk tien jaar hooguit).

Stappen

Hoe kunt u uw TV als computermonitor. Beoordelen weergave-instellingen van de computer om te zien of het in staat is om met behulp van een tv als monitor.
Hoe kunt u uw TV als computermonitor. Beoordelen weergave-instellingen van de computer om te zien of het in staat is om met behulp van een tv als monitor.
 1. 1
  Beoordelen weergave-instellingen van de computer om te zien of het in staat is om met behulp van een tv als monitor. Als het aansluiten van een HD-monitor of HDTV, ga dan verder naar Controleer de beschikbare aansluitingen op de computer voor een monitor. De SD (Standard Definition) aansluitingsprocedure TV gaat verder hieronder:
  1. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en ga naar eigenschappen.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en klik op Geavanceerd.
  3. Kijk door de tabbladen in het nieuwe venster selecteert u opties die betrekking hebben op het gebruik van een TV-scherm.
 2. 2
  Controleer de beschikbare aansluitingen op de computer voor een monitor. De meeste moderne computers hebben een VGA-connector, maar veel nieuwere types hebben HDMI-of DVI-aansluitingen ook.
 3. 3
  Controleer de beschikbare aansluitingen op de TV. Kijk voor: 1) HDMI, 2) DVI, 3) VGA, of 4) S-VIDEO aansluitingen.
 4. 4
  Bepaal welke typen connector aanwezig op zowel de computer en de tv zijn. Als er meer dan een type beschikbaar is, gebruik deze dan in onderstaande volgorde gepresenteerd voor het gemak van de verbinding en om de beste kwaliteit video aan te bieden.
  • Als beide hebben een HDMI-poort, koop een HDMI-kabel.
  • Als beide hebben een DVI-poort, koop een DVI-kabel.
  • Als beide hebben een VGA-poort, koop een VGA-kabel.
  • Als beide hebben een S-video-poort, koop een S-VIDEO-kabel.
 5. 5
  Sluit de tv aan op de computer. Om de beelden te bekijken op de TV, een van deze kabels is alles wat nodig is om de video van de computer naar de TV te dragen. Een aparte kabel nodig zullen zijn om de audio naar de TV, tenzij met behulp van een HDMI-kabel. Anders zal de audio af te spelen vanaf de computer speakers zoals gewoonlijk. Let op de "naam" van de ingang van de connector op de tv als het label. Typische keuzes zijn de juiste ingang op de TV. Kies de ingang naam die aan de connector die in de vorige stap.
 6. 6
  Ga terug naar de weergave-eigenschappen (op de computer) en pas het beeld op het scherm (centrum, hoogte, breedte, enz. Als dat nodig is.) Als het de monitor niet was losgekoppeld om de TV aan te sluiten, zal het nodig zijn om te selecteren zijn de nieuwe output bron (waarschijnlijk MON 1 of MON 2) in de onderstaande stap.
 7. 7
  Schakel de optie televisie scherm eigenschappen van de computer voor een SDTV. Het scherm wordt leeg voor een paar seconden, en dan zal de TV de desktop computer te tonen. Als een HD-monitor of HDTV is aangesloten, kan het al worden weergegeven - indien niet, kies dan een ander uitvoerapparaat (monitor) totdat de weergave op de TV.

Tips

 • Als je onzeker bent over soorten kabel, kijk omhoog foto's op Google.
 • Het is niet verplicht om een ​​groot deel van het geld te besteden aan kabels voor digitale signalen. "Monster Cables" zijn over het algemeen meer dan doden. Een 6 "(2m) HDMI of DVI-kabels kunnen worden gehouden voor niet meer dan 5€ tot 10€ op het internet - iets meer dan dat is een verspilling van geld. De goedkopere VGA kabels kan echter problematisch zijn. VGA-signalen zijn analoog, en de minste degradatie van het signaal begint op het display zichtbaar te zijn (de langere VGA kabels en grotere displays zullen "ghosting" te tonen met de goedkoopste kabels dus bereid zijn om de kabel ruilen voor een betere soort kwaliteit). Kies de goedkoopste dikkere VGA-kabel voor de beste resultaten op korte runs (6 'of minder) in 20 + / - inch schermen.
 • HDMI-kabels zal audio passeren alleen als zowel de tv en computer hebben HDMI-aansluitingen, als de computer / videokaart stuurt audio-informatie over de HDMI-aansluiting (sommige videokaarten niet) en er geen adapters worden gebruikt. Wanneer een VGA-of DVI-kabel of connector of adapter wordt gebruikt, worden de audiosignalen stopte op die kabel of connector. Een HDMI-kabel rechtstreeks aangesloten op de apparaten met een HDMI-connectors gebruikt worden.
 • Het is mogelijk om adapters en kabels om verschillende soorten connectors voorbeeld. Hier zijn een paar: