Wkunl

Hoe maak je een afstandsbediening repareren

Neem geen genoegen met uw defecte knoppen op uw afstandsbediening niet meer!

Als sommige van de toetsen op de afstandsbediening niet meer werken of je moet echt hard duwen om ze aan het werk. Dit is de oplossing voor u! Het grootste probleem met de afstandsbediening is de keypads geleidbaarheid met de printplaat.

Stappen

Hoe maak je een afstandsbediening repareren. Koop de key-pad-reparatieset, die goed is het geld waard, vooral als de afstandsbediening is een echt dure afstandsbediening, of niet meer wordt geproduceerd.
Hoe maak je een afstandsbediening repareren. Koop de key-pad-reparatieset, die goed is het geld waard, vooral als de afstandsbediening is een echt dure afstandsbediening, of niet meer wordt geproduceerd.
 1. 1
  Koop de key-pad-reparatieset, die goed is het geld waard, vooral als de afstandsbediening is een echt dure afstandsbediening, of niet meer wordt geproduceerd. De Key-pad-repair kit kost meestal rond de 20€ 0,00. De reden moet u deze kit te kopen is omdat het wordt geleverd met een oplossing erin dat je moet de vacht van de keypad met.
 2. 2
  Verwijder eventuele batterijen uit uw afstandsbediening.
 3. 3
  Controleer dan uw afstandsbediening en verwijder alle schroeven houden de afstandsbediening samen. zorg ervoor dat je op de afdeling accu en onder geen stickers of ventilatieschuiven controleren.
 4. 4
  Open uw afstandsbediening door middel van een bot mes of iets anders dat je kan hebben om je weg te maken in de scheur aan de zijkant / rand van de afstandsbediening, terwijl je handen te gebruiken om pop te openen.
 5. 5
  Zodra u het opent, noteer alle schakelaars of losse stukken, zodat u weet waar ze heen gaan wanneer u de afstandsbediening weer in elkaar gezet. U kunt een digitale foto van de open afstand te nemen op dit punt, zodat u een beeld terug te verwijzen naar later bij het monteren van de afstandsbediening hebben.
 6. 6
  Reinig de printplaat en toetsenbord om vuil en olie te verwijderen. Controleer, na het reinigen als de afstandsbediening is hersteld, kan vuil het enige probleem zijn. Een oude tandenborstel en een aantal 409 werkt goed om het toetsenbord en behuizing schoon. De beste reiniging oplossing voor de printplaat is wat ontsmettingsalcohol. Alleen de printplaat met een watje wrijven neer en laat alles drogen.
 7. 7
  Doop een wattenstaafje (voorzien van key-pad-reparatiekit) in sommige alcohol of aceton (aceton is voorzien van key-pad-reparatiekit) en de reiniging van alle zwarte contacten het voldoet aan de printplaat aan de achterkant van het rubber toetsenbord.
 8. 8
  Breng de geleidende verf (meegeleverd met key-pad-reparatiekit) aan de klavieren contacten. De beste manier om dit te doen is met een papieren wedstrijd. (Meegeleverd met de key-pad-reparatiekit) Na het dompelen van de wedstrijd in de verf, een dunne laag aan elk van de rubberen contacten aan de achterkant van de rubberen toetsen.
 9. 9
  Laat de afstandsbediening drogen voor een paar minuten. 24 uur droog-tijd is het beste.
 10. 10
  Plaats voorzichtig de afstandsbediening weer bij elkaar herinneren aan alle glijdende bars en losse voorwerpen terug waar ze vandaan kwamen.
 11. 11
  Plaats de batterijen terug in een heb je een afstandsbediening die werkt weer als nieuw.
 12. 12
  Of het werkt niet alleen gooi het naar de prullenbak en koop nieuwe

Tips

 • Als de coating te dik aan contacten of bord is niet goed schoongemaakt, de deklaag kan afschilferen en ertoe leiden dat de afstandsbediening niet werken totdat je weer schoon de oplossing van de printplaat.
 • Tred te houden met alle losse voorwerpen die kwam uit de afstandsbediening, inclusief glijbaan bars en schroeven.
 • Wilt u er zeker van zijn de IR-led werkt? Gebruik een videocamera en richt de afstandsbediening op uw camera. Kijken door de camera tijdens het indrukken van een toets op de afstandsbediening. Als de IR-led is OK het moet gaan knipperen omhoog. Bekijk andere toetsen ook. Als een toets is defect de IR-led knippert niet omhoog!
 • Zorg ervoor dat de afstandsbediening wordt goed schoongemaakt voordat de verf oplossing voor uw toetsenbord

Waarschuwingen

 • Niet zelf gesneden met het bot mes!
 • Zorg ervoor dat je bijhouden waar de schroeven en alle andere onderdelen die los in je remote Goes zijn. Dus je kunt ze terug in wanneer u maar de afstandsbediening weer bij elkaar.
 • Als u uw afstandsbediening en merken dat uw printplaat is gebarsten open vervolgens met behulp van deze tutorial is een verspilling van je tijd, want dat is de reden waarom uw afstandsbediening niet werkt.

Dingen die je nodig hebt

 • Gebroken afstandsbediening
 • Key-pad-reparatieset (link hieronder)
 • Bot mes, of iets dat zal worden gebruikt om de afstand met openen
 • Schroevendraaier
 • allesreiniger, ex. 409
 • doek of lap drogen
 • oude tandenborstel, die aan de binnenkant van de afstandsbediening schoon
 • wattenstaafjes (meegeleverd met Key-pad-reparatieset)
 • Reinigingsoplossing (aceton is opgenomen met key-pad-reparatieset)
 • Papier match sticks om verf aan te brengen (meegeleverd met Key-pad-reparatieset)
 • Geleidende verf te bekleden toetsenbord met (meegeleverd met Key-pad-reparatieset)
 • een videocamera te controleren van de IR-led.