Wkunl

Hoe maak je een schotel netwerk op afstand te programmeren

U kunt programmeren uw Dish Network afstandsbediening gewoon op uw satellietontvanger, televisie, videorecorder of een extra apparaat, controle, zoals een dvd-speler. Eenmaal geprogrammeerd, alles wat je hoeft te doen is op de bijbehorende knop aan de bovenkant van de schotel netwerk op afstand naar dat apparaat te controleren.

Stappen

Hoe maak je een schotel netwerk op afstand te programmeren. Let op het model van uw afstandsbediening, en de fabrikant van uw doelapparaat.
Hoe maak je een schotel netwerk op afstand te programmeren. Let op het model van uw afstandsbediening, en de fabrikant van uw doelapparaat.

Methode een: door het invoeren van de code

 1. 1
  Let op het model van uw afstandsbediening, en de fabrikant van uw doelapparaat. Zo zullen we de Platinum afstandsbediening voor onze verre, en een Sony DVD-speler als onze doelgroep apparaat gebruiken.
  • Kijk in de rug van de gebruiker uw Dish Network afstandsbediening handleiding voor een lijst met programma-codes. Vind de fabrikant, en let op de toepasselijke codes:
  • Als u uw handleiding kwijt bent, kunt u de PDF voor het downloaden op de website.
  • U kunt ook een lijst van de programma codes te verkrijgen.
 2. 2
  Draai het doelapparaat op. U kunt gebruik maken van een eigen power-on knop, of de afstandsbediening.
 3. 3
  Druk op de modusknop voor uw doelapparaat en vasthouden. In dit geval, ons apparaat is een dvd-speler, en deze afstandsbediening maakt gebruik van de VCR-stand voor beide videorecorders en dvd's. Druk op de VCR-toets ongeveer 3 seconden ingedrukt.
  • Wanneer de andere mode knoppen oplichten, laat u de toets VCR-het moet knipperen.
 4. 4
  Voer een code. Gebruik de cijfertoetsen om een ​​van het apparaat codes die u genoteerd voor de DVD-speler in te voeren, en voert de Pond-toets (#)
  • Als de code correct is ingevoerd, zal de modusknop knippert 3 keer.
 5. 5
  Test de verbinding. Druk op de knop om de code te werken voor het apparaat te garanderen. Als dat zo is, moet het apparaat uit te schakelen.
  • Als uw code niet werkt (en dat doen ze vaak niet), herhaal dit proces met de andere beschikbare codes.
  • Test de andere knoppen ook, zoals Play, Fast Forward, enz. Als deze werken, ben je klaar. Zo niet, herhaal het proces opnieuw tot u een code die wel vinden.

Methode twee: scan code

 1. 1
  Gebruik de afstandsbediening om uw toestel zoeken naar de juiste code. Als de directe-entry methode niet werkt, of het apparaat is niet aan de achterkant van de handleiding of online vermeld, kunt u deze procedure probeert om de code van uw apparaat vinden.
 2. 2
  Schakel uw apparaat op afstand. Gebruik ofwel het apparaat power-on knop, of gebruik de afstandsbediening om deze in te schakelen.
 3. 3
  Druk op de modusknop om het doelapparaat en vasthouden. Houd de knop gedurende ongeveer 3 seconden, laat deze dan los. Het zou nu te knipperen.
 4. 4
  Druk op de afstandsbediening uit-knop. Opmerking: Gebruik de generieke uitknop, niet de tv uit-knop.
 5. 5
  Druk op de pijl omhoog of omlaag knop ingedrukt totdat het apparaat wordt uitgeschakeld. U moet dit herhaaldelijk doen om te scannen door alle codes.
  • Niet te snel druk op de pijltoetsen, of je zou de juiste code overslaan.
  • De modusknop voor het apparaat knippert snel 8 keer wanneer u alle codes voor dat apparaat hebt gescand.
 6. 6
  Vergrendelen in de code. Wanneer uw apparaat met succes wordt uitgeschakeld, drukt u op de hekje (#) aan dat de code op te slaan in de afstandsbediening.
 7. 7
  Test de verbinding. Schakel het apparaat met de aan-uitknop, test dan de andere knoppen zoals Play, Fast Forward, enz. Als deze werken ook, ben je klaar. Zo niet, herhaal het proces opnieuw tot u een code die wel vinden.

Methode drie: door menu

 1. 1
  Zet uw TV aan. Zorg ervoor dat deze is aangesloten op uw Dish Network, druk dan op de MENU-knop.
  • Het menuscherm moet zien op je tv-scherm:
 2. 2
  Selecteer instellingen. Zoek en selecteer de knop afstandsbediening.
  • Het scherm Remote Manager moet worden weergegeven op het scherm:
 3. 3
  Selecteer het apparaat dat u wilt leren. Vanaf de knoppen aan de rechterkant, selecteer TV, DVD of AUX.
 4. 4
  Selecteer de knop lookup code:
 5. 5
  Selecteer de criteria sorteren en merk apparaat. Klik vervolgens op de knop:
  • Test het apparaat op dit punt. Als de afstandsbediening werkt zoals verwacht, selecteert u de knop "Ja", anders "Nee" selecteert om de volgende code proberen in de lijst.
  • Herhaal dit proces tot een werkende code wordt gevonden, of ga door "Enter Model" om het apparaat code te vinden selecteren.
 6. 6
  Voer uw modelnummer in het zoekveld. U kunt alle invoeren, of een deel van het nummer.
  • Selecteer modelnummer van het apparaat uit de lijst en selecteer vervolgens Volgende. Test het apparaat. Als het werkt, je bent goed om te gaan! Zo niet, en je hebt alle andere methoden geprobeerd, is uw apparaat niet ondersteund met de Dish Network afstandsbediening.

Tips

 • Noteer de programmacode u gebruikt voor toekomstig gebruik. Misschien moet u opnieuw uw Dish Network afstandsbediening programmeren, als de batterijen leeg zijn.

Waarschuwingen

 • Sta niet toe dat meer dan 20 seconden verstrijken tussen het raken van de knoppen op uw Dish Network afstandsbediening tijdens het programma proces. Als dat gebeurt, moet u het hele proces vanaf het begin.