Wkunl

Hoe te monteren een flatscreen TV

Monteren van een flatscreen-tv aan de muur is een esthetisch ervaring die je zeker genieten. Met de verspreiding van de flat screen, HD, en plasma-tv's, hebben meer en meer mensen begonnen montage tv aan hun muren. In feite, is het relatief eenvoudig en goedkoop. Een stevige wandsteun hoeft alleen maar terug te zetten je 40€ of 45€ dollars. Voor een gedetailleerde handleiding over hoe te monteren uw TV aan de muur, lees dan verder.

Stappen

Hoe te monteren een flatscreen TV. Verkrijgen van een correct formaat beugel hetzij online of bij een elektronische winkel.
Hoe te monteren een flatscreen TV. Verkrijgen van een correct formaat beugel hetzij online of bij een elektronische winkel.

De beugels monteren op uw flatscreen

 1. 1
  Verkrijgen van een correct formaat beugel hetzij online of bij een elektronische winkel. Geen grote elektronische retailer moet in staat zijn om u te helpen met deze aankoop als u vragen hebt. In het algemeen, brakets komen in een orde van grootte. Dit betekent dat u een braket dat is geschikt voor tal van tv's te kopen.
  • Bijvoorbeeld, zou u een braket die past 32-56 inch televisie aan te schaffen. Elke flatscreen TV binnen deze omvang moet de braket passen, tenzij anders vermeld.
 2. 2
  Verwijder de voet die wordt geleverd met de TV als deze is bevestigd. Als de basis is nog niet bevestigd wanneer je de doos opent, zet het niet op, je zult alleen maar om het later uit te trekken.
 3. 3
  Leg de TV op zijn gezicht (glas naar beneden) op een zachte, gewatteerde, platte punt. Heeft u twijfels over het leggen van uw plasma-tv glas-down op het tapijt of de vloer, raadpleeg dan de handleiding voor begeleiding. Sommige plasmascherm fabrikanten raden het werken met de flatscreen geconfronteerd rechtop tijdens het aanbrengen van de brakets.
 4. 4
  Zoek de vier gaten aan de achterkant van de TV. Dat zijn waar u de beugel die u hebt gekocht zal plaatsen. Er kunnen drie stukken om je mount. De twee kleine haakjes zal hechten aan uw tv.
  • Verwijder alle schroeven inpluggen de gaten indien nodig. Veel tv fabrikanten plug hun montagegaten met schroeven tijdens de montage.
 5. 5
  Zet de bevestigingsbeugels aan de achterkant van de tv, het uitlijnen hen als vermeld in uw bevestiging richtingen. Zorg ervoor dat de brakets worden geconfronteerd met de juiste manier wanneer vastgeschroefd aan de TV.
 6. 6
  Gebruik een schroevendraaier om de resterende bouten aan te draaien. De beugel moet stevig worden vastgeschroefd aan de TV, zonder enige speelruimte. Het kan nodig zijn om een ​​aantal ringen die komen met de beugel om een ​​strakke pasvorm te krijgen gebruiken.

Monteren van uw flatscreen aan de muur

 1. 1
  Vind de studs in de muur. Markeer het midden van de nok van de muur. Standaard studs zijn eigenlijk 1,5 cm breed (na droging en dressing de rough-cut 2 "x 4" board). Als u niet vinden studs wanneer u de flatscreen hangen, uw TV is waarschijnlijk te veel verzwaren op uw zwak-ondersteunde gipsplaat en val rechts af, zodat u met een beschadigde tv en een beschadigde muur.
  • De beste manier om de noppen te vinden is met een elektronische stud finder, die u gemakkelijk kunt huren bij uw lokale hardware levering winkel.
  • Als alternatief kunt u meten 16 "uit de hoek van de dichtstbijzijnde muur om een ​​stud vinden, dan blijven meten om de 16" als je huis is gebouwd om code.
  • Als je helemaal verdwaald bent over waar op de bouten te vinden, gebruik je knokkels te tikken op de muur waar je denkt dat een stud zou kunnen zijn. Een hol geluid betekent gipsplaten, terwijl een dunner geluid betekent stud. Hamer een kleine spijker door de plek waar je denkt dat je een stud hebt geraakt. Als de nagel gaat net door, het is gipsplaten, maar als het duurt een tijdje om te gaan, heb je een stud geraakt.
 2. 2
  Met behulp van een level, merk je noppen met potloodstrepen. U wilt een gelijkmatige, niveau te waarborgen montage, dus neem even de tijd voordat je monteren om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke product visueel aantrekkelijk zal zijn.
 3. 3
  Boor gaten in hen volgens de boor patroon op je console terug. U piloot gaten moeten een beetje kleiner dan de bouten wordt u boren in hen. Alles wat je wilt doen is het maken van hun werk een beetje makkelijker.
 4. 4
  Plaats uw bevestigingsbeugel aan de muur, bekleed met de studs en de hulpgaten je gewoon geboord. U kan een andere persoon nodig om u te helpen bij de volgende stap.
 5. 5
  Houd de montagebeugel aan de muur en schroef de grootste bouten in de pilot gaten. U kunt een boor of vleugel te gebruiken met slechts een stopcontact en moersleutel. Double-check dat de montagebeugel is in feite niveau.
  • Knip twee gaten in de muur als u wilt ook uw kabels te verbergen en te voorkomen dat ze naar beneden druppelen van uw TV.
   • In het midden van de montagebeugel, snijd een vierkant gat. Uw bevestigingsbeugel moet een vierkant gat speciaal voor dit doel.
   • Een voet van de grond, maak je een vierkant gat in de gipsplaat. Dit gat kan kleiner zijn dan het eerste gat.
   • Voed uw snoeren in het eerste gat en uit de tweede. Als het nodig is, gebruik dan een feeder, zoals Fish Tape, te helpen versnellen het proces.
 6. 6
  Pak je TV en hang het aan de beugel. Draai de moeren die zijn bevestigd aan de beugel, zodat de TV zal worden verscherpt om de beugel.
 7. 7
  Zorg ervoor dat de beugel is stevig en kan het gewicht van de tv te houden voordat je volledig laten gaan. Sluit de kabels aan hun respectievelijke woningen en zet je kracht.
 8. 8
  Klaar! Uw TV is met succes aangebracht.

Tips

 • Niet boren een gat om de draden in de muur lopen langs dezelfde verticale as als een elektrisch stopcontact of kabel / satelliet televisie voorplaat co / as uitlaat, of je zou de elektrische lijn of kabel draad boren.
 • De eenvoudigste manier om noppen te vinden is met een stud finder.
 • Een metalen kleerhanger werkt goed voor vissen draden door de gaten.
 • TV voedingskabels zal geen invloed afbeelding kabels, alleen elektrische draden.
 • Het kopen van klasse 2 - of 3-beoordeelde in-wall kabels bespaart u tijd en geld als je ooit besloten om te verhuizen.
 • Bevestigen van de TV boven een stopcontact helpt dus je hoeft niet om een ​​nieuwe te draaien.
 • Verbergt draden gaat snijden een gat achter de tv beugel locatie en en aan de onderkant van de muur.
 • Nadat iemand om je te helpen houden de beugel en zet de tv omhoog zal het veel gemakkelijker maken.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw TV is stevig en zal niet vallen als je eindelijk laten gaan.
 • Je moet gebruik maken van in-wall rated draden wanneer ze te verbergen.
 • Draden en leidingen kan worden verborgen in de muur, zodat boren zorgvuldig.
 • Het uitvoeren van de tv-stekker in de muur zoals weergegeven in deze foto niet voldoet aan bouw-en brandvoorschriften. Het is niet veilig.

Dingen die je nodig hebt

 • Boor / socket set en moersleutel
 • Schroevendraaier
 • Niveau
 • Mes als het verbergen van kabels
 • Metalen kleerhanger / metaaldraad
 • Stud finder