Wkunl

Hoe tijd warner kabel problemen op te lossen

U geabonneerd op Time Warner Cable, maar nu u problemen hebt met je telefoon, kabel en / of internet service. Hier is Google naar Time Warner Cable problemen op te lossen, om uw service weer up and running in no time.

Stappen

Hoe tijd warner kabel problemen op te lossen. Controleer om te zien of er meer dan een van je Time Warner Cable diensten werkt niet.
Hoe tijd warner kabel problemen op te lossen. Controleer om te zien of er meer dan een van je Time Warner Cable diensten werkt niet.
 1. 1
  Controleer om te zien of er meer dan een van je Time Warner Cable diensten werkt niet. Indien een combinatie of uw internet, kabel en / of telefoon service is uit, dan is het probleem waarschijnlijk niet op uw einde. Als dit het geval is, contact op met Time Warner Cable.
  • Indien een ernstige inbreuk zoals zware weersomstandigheden of elektrische herstellingen plaatsvinden in uw buurt of de Time Warner Cable kantoren, het probleem wordt mogelijk al gewerkt. In dat geval worden klantenondersteuning lijnen bij Time Warner Cable hoogstwaarschijnlijk verpakt en roeping zal niet veel bereiken.

Kabel kwesties

 1. 1
  Controleer alle aansluitingen om te controleren of er geen draden werden per ongeluk aangesloten of losgemaakt. Schakel de TV en kabel-box. En dan proberen los te koppelen van de alle kabels en sluiten ze weer aan bij elke ingang / uitgang. Draai de doos weer in.
 2. 2
  Controleer de instellingen. Controleer of de "input" selectie op de televisie is de juiste instelling en dat het kanaal is ingesteld op drie.
 3. 3
  Controleren op interferentie problemen. Als uw kabel is nog steeds niet goed werkt, kan er een storing zijn. Interferentie kan worden veroorzaakt door het weer, zware apparaten hardlopen of zelfs de eigenlijke lokale stations. Hier zijn enkele fundamentele tekenen dat interferentie een probleem kan zijn:
  • Als je een sneeuw effect, kan het een tijdelijke uitzending probleem zijn. In dat geval, controleer dan de andere kanalen. Als ze ook ervaren sneeuw, dan is het gebruik ervan interferentie die gewoon weg zal gaan op zijn eigen. Als het probleem aanhoudt voor meer dan een dag, contact opnemen met Time Warner Cable.
  • Als je ziet gespikkelde banden over het beeld, kan dit het gevolg zijn van externe factoren, zoals het weer of een heavy-duty machine loopt in de buurt van de kabelbox te zijn. Probeer het uitschakelen van de kabel box en te kijken of dat het probleem is opgelost. Als het probleem aanhoudt voor meer dan een dag, contact opnemen met Time Warner Cable.
  • Als u rechte of golvende lijnen diagonaal in beeld, kan het ofwel storing of een probleem met de tv niet de kabelbox te zijn. Als het probleem aanhoudt voor meer dan een dag, contact op televisie reparatie man.
  • Als je ziet ghosting of dubbele beelden dan bent u waarschijnlijk op een lokaal station, niet een basis kabel station. Het probleem kan worden opgelost met fijnregeling of het lokale station verhelpen van het probleem op zijn uiteinde. Als het probleem aanhoudt voor meer dan een dag, contact op televisie reparatie man.
  • Als u het beeld horizontaal trekken, probeert u de instelling "horizontale hold". Dit kan het gevolg zijn van uw doos oppakken teveel signaal zijn. Als het probleem aanhoudt voor meer dan een dag, contact opnemen met Time Warner Cable.
  • Als u de foto is verticaal rollen, past u de instelling "verticale hold". Als het probleem aanhoudt voor meer dan een dag, bel uw TV reparatieservice.
  • Als je ziet de foto is te groot of te klein is voor het scherm, controleert u de set aanpassingen op de televisie. Als het probleem aanhoudt voor meer dan een dag, bel uw TV reparatieservice.
 4. 4
  Contacteer tijd warner of professional. Als u niet in staat om uw kabel problemen op te lossen op uw eigen zijn geweest, is het tijd om te brengen in een professionele. Vooral als het probleem is een van de volgende:
  • Indien u geen beeld op een verlicht scherm, vermijd knoeien met de televisie of kabel doos. Het probleem is waarschijnlijk niet aan jouw kant van de verbinding of iets dat je zelf kunt oplossen. Contact met Time Warner Cable.
  • Als u een beeld maar geen geluid op elk kanaal te zien, vermijd knoeien met de televisie of kabel doos. Het probleem is waarschijnlijk niet aan jouw kant van de verbinding of iets dat je zelf kunt oplossen. Contact met Time Warner Cable.
  • Als je geen licht op het scherm met of zonder geluid te zien, vermijd knoeien met de televisie of kabel doos. Het probleem is waarschijnlijk niet aan jouw kant van de verbinding of iets dat je zelf kunt oplossen. Contact met Time Warner Cable.
  • Als u een horizontale witte lijn over het midden van uw televisie betekent dit dat uw verticale versterker ingestort. Contact met een televisie reparateur.

Internet problemen

 1. 1
  Controleer alle aansluitingen om te controleren of er geen draden werden per ongeluk aangesloten of losgemaakt. Zorg ervoor dat uw modem correct is aangesloten op een stopcontact en dat de draden niet los.
 2. 2
  Controleer uw computer. Zorgen dat alle draadloze instellingen en verbindingen zijn ingesteld op het draadloze signaal te ontvangen. Zorg ervoor dat u niet per ongeluk "airport-modus" activeren of overschakelen naar een andere internet-netwerk.
 3. 3
  Reboot alles. Schakel uw modem, draadloze router en de computer. Herstart alles. In de meeste gevallen zal dit uw internet problemen op te lossen.
 4. 4
  Contacteer tijd warner of professional. Als u niet in staat om uw internet problemen op te lossen op uw eigen zijn geweest, is het tijd om te brengen in een professionele.

Telefoon kwesties

 1. 1
  Controleer uw aansluitingen te controleren of er geen draden werden per ongeluk aangesloten of losgemaakt. Er moet een kabel die is aangesloten op uw telefoon naar "Lijn 1" op de achterkant van uw Time Warner modem zijn. Naast dat, controleren of uw coaxiale kabel is aangesloten op de kabel stopcontact of aan de "Cable In" stopcontact op de achterkant van het modem. Controleer ook de modem correct is aangesloten op uw muur via een telefoonaansluiting.
 2. 2
  Controleer of het probleem is niet de telefoon. Probeer een andere telefoon aansluiten op de kabels. Als u een kiestoon hoort, is het probleem niet uw dienst, maar eerder die van uw telefoon-ontvanger.
 3. 3
  Herstart de modem. Doe dit door het uittrekken van de batterij uit de modem of de stekker van het modem uit het stopcontact. Weer aan de modem en de telefoonlijn te controleren of er een kiestoon.
 4. 4
  Contacteer tijd warner of professional. Als u uw telefoon niet kunt oplossen op je eigen zijn geweest, is het tijd om te brengen in een professionele.

Contact met Time Warner Cable

 1. 1
  Contact met hen via de telefoon. Bel 1 (888) TW-kabel of 1 (888) 892-2253 met een vertegenwoordiger te spreken.
 2. 2
  Contacteer dan via e-mail of live chat. Bezoek website Time Warner Cable's voor meer informatie over hoe u online gratis of e-mail een vertegenwoordiger voor meer hulp bij uw Time Warner Cable onderwerpen chatten.

Tips

 • Rebooten fixes meeste problemen
 • De klantenservice en technische support teams zijn 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geopend.

Waarschuwingen

 • De converters hebben harde schijven in hen, zodat ze vereisen een herstart elke keer in een tijdje.
 • Kijk dieren thuis hebben ze de neiging om te klimmen achter de tv en stands en kunnen vaak wiebelen draden los.